-
jdu si sebrat čelist .... je někde pod stolem
-
Tak na tohle se těším jako panic na trojku s dvěma mulatkami.
-
Uff..tak to vypadá luxusně...i po grafický stránce;)
-
Ta hra je ve vývoji už od dokončení Doom 3, asi 7 let, proto věřím že nezklame i z toho důvodu, že kvalitních "nevojenských" FPS je v posledních letech jako šafránu.
-
-
Metro 2033 bola fajn strielacka. pre mna velke prekvapenie. zabava, dlha kampan, krasna grafika, zaujimave gameplay prvky. RAGE 100% nesklame.
-
Asi tak,dneska je skoro kazda fps "vojenska" nejlepe ze soucasnosti nebo blizke budoucnosti.Zacina to byt otravne.
Tohle vypada na zajimavy mix falloutu a stalkera ,tak uvidime.
-
-
Jo na tuhle hru se těším :) sice je poznat že si něco vzali z falloutů... ale vypadá to skvěle a rozhodně je poznat že jeto od ID software :D
-
Moje nejočekávanější hra... už aby to bylo... *3*
-
Nevím proč, ale připomíná mi to Fallout ale to není rozhodně špatně *5*
-
-
každé postapo, jehož výsledkem je poušť, bude vždy připomínat fallout *3*
-
-
kromě např. Fallout 3
-
-
Pravda... a také Stalker hned co jsme se podíval na to ak-47 viděl jsem v tom Stalkera... ale jak jsi řek to neznamená nci špatného :)
-
-
Co je na tom skvělího mrtvoly mizej po 10 sekundách že by šlo něco roztřílet ani náhodou další omezená konzolovka
-
-
hlupaku co maj mizejici mrtvoly spolecneho s konzolema fakt nechapu? Zapatrej v pameti a mozna ti v tom tvem omezenem mozecku docvakne , ze mizejici mrtvoly jsou beznej standart id Soft her...
-
-
Kvalita rozanimování postav včetně hráče mě velice zklamala. Od ID jsem čekal vyšší standard. Doom 3 v tomto ohledu nepřekonán.
-
vadí mi to mizení mrtvol..nechápu proč je nenechají ležet..co jim to udělá ? ono se po nich musi za 5 vteřin zaprášit, to mi vždycky kazí dojem z celi hry..kazdej se rad podivá na zkrvavený bojiště po tuhej bitvě a nebo tak clovek pozná místo kde už předtim byl :// nechápu tuhle idiotinu...mozná kvůli ratingu ? :(
-
-
tohle maj vsechny id Softy hry
-