-
V září dostane pojem "hrát do zblbnutí" novej význam :) A konečně se snad dočkám hry, na kterou už dlouho čekám. FPS v surovým postapo, hezký grafice, s hutnou atmosférou a svižnou hratelností. To Fallout skutečně není a Borderlands už vůbec ne. A lidi, Rage opravdu nekopíruje Borderlands. Jen tady na tiscali jsou první screeny ze hry z roku 2009, tak se prosím vzpamatujte. Na hře se pracuje opravdu dlouho, takže od ID nečekám nic jinýho než dokonalost a zase dokonalost *1*
-
-
Jak Fallout (New Vegas) tak Borderlands jsou skvele hry a me jako postapo fandovi se libily hodne.
Osobne mam rad RPG elementy, takze jsem zvedav co Rage nabidne. Ma tam byt inventar a vylepsovani zbrani & vozitka,takze aspon neco. Bez toho by se mi to moc nelibilo.
p.s. na Rage se tesim taky a doufam,ze nabidne taky kvalitni & dlouhou cooperativni hru. -
-
Jsou skvělý, za mě Fallout víc, Borderlands o něco míň (body dolů za nechutnou repetetivnost a zprasenou optimalizaci na nezprasitelným a zaběhnutým Unreal enginu). Jenže Fallout se jako FPS hraje naprosto příšerně, protože to FPS zkrátka není, a Borderlands chybí drsná atmosféra zdevastovanýho světa. Mimo to, ono to ani postapo není. Pandora je prostě taková, jaká je *4* Takže pro mě Rage opravdu dlouho očekávaná hra.
-
-
-
... a vteřinu po zatmívačce se spustil script, kde hlavního hrdinu zachránili.
-
jesen 2011 bude nabita. najrpv RAGE a potom BF3.
-
vyzera to super, dufam ze to take aj bude
-
...najlepsie je citat na roznych forach tych odbornikov na vsetko... :D hlavne tych, co - ako tu uz niekto pisal - budu hru piratit ako prvi, ale vsetko na nej bude zle...
-
Vypadá to vskutku skvěle!
-
-
vypadá to vskutku na naskriptovany tunel, kde obtížnost nebude žádná vyzva
-
-
tak to by bylo skvele, nasnasim hry kde musis dokola a dokola opakovat jedno a to same jen proto ze v editoru bosovy nekdo da o nekolik 0 HP vic, stejne tak bloudeni v rozlehlem prostoru hledat co autor chtel at udelam abych se dostal dal... zlaty skripty *1*
-
-
-
Já se nemůžu dočkat blahem *3*
-
a nejen ty...bohužel :(
-
-
co nejen ja ? kdyz uz neumis reagovat tak aspon napis co mas na srdci. Jako domejslet co si chtel napsat fakt nebudu..
-
reakce na copa-k (tiscali nak blbne)
-
-
nic moc
klasická ID hra z toho už jsem vyrostl -
-
Jo, klasická id hra, ty já mám rád. *4*
-
-
Vypada to na dost linearni level design... ale jinak pekny :)