Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V dnešní době je spousta možností, jak se dostat k obrázkům. Já se učím s jedním programem na úpravu obrázků, chtěla bych dělat bannery atd. Tak jsem si našla vyhledávač obrázků a legálně si je stahuju a pak upravuju podle svých představ :-) . Baví mě to, ale než se to pořádně naučím, tak mi to zabere ještě hodně času :-D .

  • Zajímavé, překvapil mě postesk nad novými Xboxy. Protože jsem někde četl/viděl, jak byl právě export obrázků dávaný za příkladný. Myslím, že chválili dstupnost screenshotů v galerii profilu - takže dostupné z PC přes prohlížeč a z mobilu v aplikaci. Prý naprosto boží věc pro recenzety. Kde to bylo, si fakt nevzpomenu.

    PS: Samozřejmě nemožnost použít USB disk je zarážející.


    • Pavel Makal

      No, média z Xboxu lze skutečně sledovat/spravovat přes mobilní aplikaci, případně přes externí web XboxDVR. Bohužel to má celou řadu nevýhod - z toho webu lze ty obrázky stahovat pouze po jednom, pokud si tedy nezaplatíš prémiové členství. Aplikace je fajn pro sdílení na sociální sítě, ale pro potřeby recenze s větším objemem obrázků stejně musíš třeba 50 fotek napřed stáhnout do interní galerie mobilu a pak s nimi dál pracovat.

      Nehledě na to, že v případě her, které máme k dispozici v předstihu, Xbox kvůli embargům neuploaduje pořízené fotky na Xbox Live, odkud je právě čerpá ten zmíněný web nebo aplikace, takže kupříkladu pro potřeby recenze Immortals byly obě varianty zcela nepoužitelné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit