Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V dnešní době je spousta možností, jak se dostat k obrázkům. Já se učím s jedním programem na úpravu obrázků, chtěla bych dělat bannery atd. Tak jsem si našla vyhledávač obrázků a legálně si je stahuju a pak upravuju podle svých představ :-) . Baví mě to, ale než se to pořádně naučím, tak mi to zabere ještě hodně času :-D .

• Pavel Makal

No, média z Xboxu lze skutečně sledovat/spravovat přes mobilní aplikaci, případně přes externí web XboxDVR. Bohužel to má celou řadu nevýhod - z toho webu lze ty obrázky stahovat pouze po jednom, pokud si tedy nezaplatíš prémiové členství. Aplikace je fajn pro sdílení na sociální sítě, ale pro potřeby recenze s větším objemem obrázků stejně musíš třeba 50 fotek napřed stáhnout do interní galerie mobilu a pak s nimi dál pracovat.

Nehledě na to, že v případě her, které máme k dispozici v předstihu, Xbox kvůli embargům neuploaduje pořízené fotky na Xbox Live, odkud je právě čerpá ten zmíněný web nebo aplikace, takže kupříkladu pro potřeby recenze Immortals byly obě varianty zcela nepoužitelné.

• Zajímavé, překvapil mě postesk nad novými Xboxy. Protože jsem někde četl/viděl, jak byl právě export obrázků dávaný za příkladný. Myslím, že chválili dstupnost screenshotů v galerii profilu - takže dostupné z PC přes prohlížeč a z mobilu v aplikaci. Prý naprosto boží věc pro recenzety. Kde to bylo, si fakt nevzpomenu.

PS: Samozřejmě nemožnost použít USB disk je zarážející.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit