Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prihraj prosím ťa zopár príkladov, kde RTwP v PoE nefunguje. PoE mám v TODO liste, lebo som bol v tom, že je to trošku oklieštenejšia verzia BG, IWD alebo NWN. Vďaka.
  • del0
    Nejvíc vtipný na tom je, že si udělali pr*el akorát sami ze sebe, protože současnej RTwP systém je total joke. Měl sem ho rád v BG (kde to fungovalo v pohodě), ale v PoE jsou to bohužel jedny velký micro-galeje o spamování mezerníku ve slow timu. Tahle hra je důkazem, že turn based je v komplexním RPG lepší volba.
  • Taky mě ta informace zarazila. Jak by to jako vypadalo ? Jako divinity original sin ? To by asi museli nějak upravit celý systém boje a stejně se to k takové hře nehodí.
  • Ak si to dobre pamätám, tak s tým turn-based systémom to bol typický prvoarpílový žart.
  • Morraw
    Dohrál jsem to s předchozím patchem bez problémů. Sem tam se vyskytne nějaká menší blbost, ale game-breaking bug už by tam neměl být ani jeden.
  • ve svý podstatě to je zpřístupněný BG masám. V recenzích stále psali o tunách textu...nic takového se nekoná. Ale mě to bavilo...moc.
  • Hele, v jakem stavu je hra? Vyplati se jeste si pockat, nebo se to uz da hrat bez vetsich bugu?
  • Ja odehral uvod, spatny to neni, ale co jsem zjistil ze v patchi 1.10 bude tahovy system, pockam na zacatek leta na nej, ja tahy radsi ...
  • Je fajn, že tam jde i restovat, vaření bych nečekal :)
  • danny_the_hound
    ijkop, asdf, yxcv, jjk a tak nejak, že *3*
  • Jojo, Bores má recht. Vedlejší úkoly patřej ve svym oboru mezi to nejlepší, co se v rpg objevilo za pořádně dlouhou dobu. Je na tom poznat, že si někdo dal záležet, a ne aby tam hodil 20 opruzů typu zab xy vlků a přines xy hub a čajové koláčky (což mě hrozně vytáčelo třeba v prvním Dragon Age a třetím Gothicovi).
  • Jakmile se dostaneš do Defiance Bay tak to vše propukne :) Jak vedlejší questy které jsou velice povedené tak hlavní příběhová linie dostává Grády.
  • Morraw
    No škoda, že tak banální věci nebyly už v základní hře. Po 1.03 jsem stejně začínal hrát odznova a poté jsem již žádný viditelný bug neměl.
  • Ručne pomenované savy ? Ale daj pokoj !
  • SKAVEN: Díky za informaci! Tak to se k Pillars rozhodně ještě vrátím - samozřejmě, až opadne šílenství jménem Zaklínač 3.
  • Fighter, 1H+shield, perky a skilly na +deflect +aggro. Aspon 16 CO + RE.
  • takze si vyber ktora aura ti sadne(asi ta co dava bonus do obrany)
    samozrejme do ruky stit + nieco..ja pouzivam palcat - bonus na uder proti brneniu alebo kladivo - piercing+crunching
    v prvych leveloch mas na vyber, ci chces liecit s paladinom alebo 2x za boj dostanes lepsi uder, ja som vybral ten uder, dalej ho levelmi mozes zlepsovat
  • tak skusal som len Edera, co mi nesadol a potom som si vytvoril Paladina - Shieldbearer of St.Nieco
    ak je to hlavna postava, je dobre ked ma aspon 14bodov v resolve/intel 12a viac bodov v perceprion
    Dexterity staci 11-12
    Might a Constitution vsetko ostatne, const. moze byt menej ako Might

ked je to vytvorena postava, Intel/resolve a perception max 12, ostatne hlavne do Might a dex
    dalej mas na vyber v 3 aurach - 1. ti dava + do zasahov, 1 plus do obrany a 1 do rychlosti
  • Dosel jsem nekam do Heartsongu a rozhodl se pockat na patche. Zatim docela zklamani...jak po pribehovy, tak soubojovy strance. Ne, ze by to nebavilo, ale mam u toho porad pocit, jako kdybych hral hodne orezany BG.
  • Mohol by si som sa spytat ktora postava je najlepsia na tankovanie a co u neho mam skillovat ? som v tom celkom lamka a potreboval by som radu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit