Přejít na výpis diskuzí
Nový vývojářský deníček Elite: Dangerous věnuje absurdní pozornost kokpitům
28.11.2013 | Ladislav Loukota
24 příspěvků
-
"akceleraci se tak pohled malinko oddálí, jak je virtuální pilot virtuální odstředivou silou"
Loukota, tys nemel s fyziky ani za tri vid?
To ze na noviky.cz pisi lide s inteligenci rýžového nakypu mne uz neprekvapuje, ale i tady? -
Nejak jsem nepobral tu "absurdni" cast. Co ze na tom ma byt jako absurdniho?
-
Vobec mi to nepride ako absurdna pozornost, akurat je to uz nezvyk ked niekto pre zmenu aj rozmysla a nerobi to len tak pre cool efekt.
-
Jen aby nevsadily vsechny karty do kokpitu, nic proti ale utrpela by celkem dost cela hra. Kokpity jsou urcite velmi dulezita soucast kazde kosmicke lode to jo. Jen se to s nimi nemsi moc prehanet. *4*
-
-
prosím ťa už si nechaj tie keci ... Nech kokpity vymakajú najlepšie ako vedia, zatial im to ide skvele.
-
-
Jak uz ? Vzdyt , jsem jeste ani nezacal pomalu.
-
-
-
Čo môže ta piplačka znamenať ?? To je predsa jasné .... Oculus Rift --- YEAH!
-
-
Uz vidim ako nevidim missile do xichtu pretoze ocumujem budiky.
-
-
když tohle vidi tvurci X Rebirth musej si rvat vlasy na hlave..
PS: uz aby to Braben dodelal a vyslo to:) -
-
No horsi nez Rebirth to urcite nebude, to ani nejde.
Hlavne Rebirth mel byt puvodne konzolovka. A ja si furt rikal proc je to tak silene barevne.
-
-
hru jsem teď zaregistroval tak nějak poprvé, ale musím říct, že vypadá zatraceně hezky.. jestli to spolu se Star Citizen dopadne dobře, začnu se vážně bát o svoje zdraví, opakovaný odpírání spánku prý škodí *1*
-
-
Toho bych se až tak nebál ... Elite vyjde přibližně rok před SC, takže já třeba budu hrát rok Elite a potom přejdu na SC. *1*
-
-
a kdy ma vyjit sc a kdy tohle? s tema penezma co maji jsem cekal ze je to za dverma
-
-
Tohle myslím v březnu ... v lednu je první beta.
SC někdy na začátku 2015 s tím, že ke konci tohoto roku budem mít přístup do alpha a beta verzí plné hry a SQ-42. Do té doby budou moduly.
-
-
a to mě má povzbudit? *1* o to víc času nad tím strávím, než kdybych hrál obě hry najednou *1* dovedu si představit situaci, kdybych tohle hrál na Oculus Rift, probudit se ráno v kokpitu, vystoupit a jít do práce *1*
-
-
-
Vypadá to moc dobře. S pořádnou omáčkou okolo, jako jsou další prvky a krutej příběh bych se klidně mohl zamilovat.
-
-
S nejakym super pribehem bych moc nepocital, Elite pribeh nikdy zadnej nemela:) Ale urcite v duchu dnesni doby tam asi nejaka pribehova omacka bude.
-
-
Mno dle meho, by tam ten pribeh nemusel byt, osobne jsem na ELITE mel rad uz v te dobe to, ze clovek si postupne vylepsoval svoji kocabku, prozkoumaval systemy, hral si na obchodnika, pirata nebo lovil odmeny. A to vse jako napln bohate stacilo... Staci svet, dobra ekonomika a lidi se postaraji o zbytek :)
-
Pokud to tak bude, bude to škoda. Role play z prostředí kokpitů lodí bych si klidně střihnul. :)
-
Elite ne, ale Frontier: First Encounters už něco málo měl. Mohl tam člověk číst noviny a zasahovat do děje kolem.
-
-
-
Spolu se Star Citizenem je tohle pro mě nejočekávanější hra na příští rok. Konečně si zase zahrajem vesmírné simulátory.
-
-
Já se těším i na budouci patch Rebirth:) Podle mě to bude nakonec dobrá hra. Ale Elite a Star Citizen vedou, návrat ke kořenům vesmírných simulátorů a zároveň jejich posunutí mnohem dále.
-
cítím se stejně *4*
-
-
u mňa ešte IL2 : BoS keď si budem chcieť oddýchnuť od vesmíru a scifi. Bude sa to tak fajn kombinovať.
-
-