Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můžeš být konkrétní?
  • to není vůbec jak si představuješ i když microsoft zná HW Ps4 tak toho moc měnit nemůžou jde do toho dost nákladů a microsoftu by to si myslím uškodilo :)
  • x_ander
    No to jsem tak ani nemyslel, že by po představení PS4 překopali komplet hardwarovou architekturu. Spíš to dovozuju kvůli W8.
  • Tak tieto nove krabicky ma vobec neoslovili mozno si zas daku kupim na exkluzivity ako teraz ale az ked cena vyrazne padne. V podstate ukazky + hw neni nic prelomove co by sa dnes nevidelo ked to porovnam ako som cumel na motorstorm, forza, gears of war v case uvedenia tejto generacie tak je to vyslovene sklamanie.
  • nejlepsi je vsadit na PC to kazdopadne *3* v dobe vydani totiz nove konzole hw budou hooodne oldgen *1*
  • Jestli to chcou vydat do konce roku, tak nemaji sanci udelat nejake vyraznejsi hardwarove zmeny na zaklade konkurencni konzole. To se proste neda absolutne stihnout. Jedine snad zmeny na sotwarove bazi.
  • Popravde receno, od novych konzoli jsem cekal mnohem vic...nebo spis mnohem mnohem mnohem vic.
  • Já četl, že Remedy pro next-gen dělají na nový IP. Jsem na to dost zvědavej a doufám, že to nebude xbox exkluzivita.
  • x_ander
    Pokud v Microsoftu nejsou blázni, tak budou těžit z toho, že konzoli představují až po PS4. Tudíž ví, proti čemu jdou. Osobně bych to taky viděl na architekturu podobnou PC (W8 o tom svědčí) a pro vývojáře to bude vítaný krok. A stejně tak snad vyvrátí "always on", protože tím by si v konkurenčním boji vykopali hrob. No a pak nový Kinect, sociální kraviny atd. atd... Těžko říct, jestli s něčím vyloženě překvapí. Mě by potešila zpětná kompatibilita. X360 nemám a kupovat ho ani nebudu, ale nový Xbox třeba někdy ano a bylo by fajn si na něm moct zahrát i hry z X360.

A co se her týká, tak je asi jasné, že přijde nové Halo, Gears of war atd., docela je čas na Alan Wake 2 (Remedy se kdysi dušovali, jak práce na dvojce už začínají, ale od té doby ticho), ale doufám, že se vytasí i s nějakýma novýma značkama.
  • Oh, díky :).
  • Skoro jsi ten název trefil... http://bit.ly/VKJr7B
  • Nechci předbíhat, ale také vsázím na PS4 :). Nejen proto, že jsem hrdým vlastníkem PS3, ale prostě že to velmi zaujalo - HW, exkluzivky atd. ;).
    Počkám, s čím se vytasí MS, ale nečekám něco extra. Kinect mě příliš neoslovuje a jsem VELMI zvědav, jak tam budou líčit (obhajovat) tu svou "geniální" featurku "always on". Zrovna včera nám vypadl internet na cca hodinu tak jsem si na to vzpomněl a dostal jsem nemalý výtlem se slovy - tak a teď bych byl v ****** kdybych hrál třeba Gearsy :D. Konzole za cca 10 000+ a bez internetu je to akorát tak krabička na přehrávání DVD filmů :P:D.
    Jinak nevíte někdo něco o technologii (nevím její název), pokud se to týkalo nového XBOXu, že když hrajete, rozprostírá se obraz po celém pokoji, AXBM nebo tak nějak by se to snad mělo jmenovat. Když tak mě, prosím, opravte a zasvěťte. Díky moc :D.
  • No jo no, budoucnost je teď. HW tipuje hodně podobnej jako PS4. K tomu nějaký ty neherní blbosti jaký Microsoft miluje. Taky Kinect.

No na E3 nějaký ty Hala, Gearse a takový klasiky. Možná jednu nebo dvě zajímavý věci, který ale budou postupně znít hůř a hůř.

No nic, víru mám spíš v PS4. A v le PC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit