Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když Ballmer nastoupil post šéfa, neznal jsem jeho předchozí práci a začal jsem ho nenávidět až kvůli Win8. Tohle indické tele nemám rád už teď, protože cloud je zlo a prokletí moderní doby (stejně jako instalátory instalátorů). Když se mi před časem s novým Officem nainstaloval i SkyDrive, málem mě trefil šlak, než jsem ho ze systému vyštípal. Od Nadelly nečekám žádné další Win7, spíš něco ještě děsivějšího, jak Win8. *9*
    • Já s cloudem nemám problém, právě naopak, na fotky, dokumenty a třeba uložené pozice ve hrách skvělá věc. Jasně má ještě své limity a spousta "velkých" projektů selhala, ale se zlepšující se infrastrukturou serverů a pokrytí/rychlosti internetu bude i to hraní skrze cloud v pohodě.
    • Obávám se, že většina komerčních produktů směřuje k výhradnímu použítí cloudu, protože lidi jsou blbé ovce. Je jim jedno, co se s jejich daty děje, kde jsou, kdo je vidí - hlavně, že je to pohodlné (viz Chromebook). Člověk, který s tímhle proudem nebude chtít jít, se bude muset stáhnout do nerdgroundu a sáhnout po nějakém svobodném/open-source řešení, které nebude zdaleka tak pohodlné, ale zaručí mu aspoň nějaké soukromí.
      • BookerDeWitt
        A jak to máš řešený s emaily ty open source? Ty se taky ukládaj do cloudu už řadu let a nikdo se nad tím nepozastavuje...
        • Hah, no jo, když dneska "do cloudu" znamená "online", tak je to těžké.

A samozřejmě není možné, aby si někdo udělal vlastní mailserver, ne ne :D
  • Zvysoka im kaslem na caste inovacie, zvlast ak budu v style Metro - tj natlacime Vam to aj ked to nechcete. Vobec by mi nevadil aj dlhsi cyklus produktov, na castu "inovaciu" tu mame Linux a ako to vypada... Fakt nepotrebujem kazdy rok instalovat novy os len preto lebo sa v MS niekto inak vyspi a vyplodi nove farby. Radsej jeden funkcny a stabilny ekosystem, s opravami, obcasnymi updatami a hlavne funkcny.
    • Presne tak, trapnosti ako Win 8 si mozu strcit do aaach. Ved to sam povedal, - ze chce prinasat inovacie castejsie, no ja mu s celeho srdca zelam nech mu to nevyjde. Ved este teraz vacsina bankomatov funguje na XP, a Win 7 je uplne dostacujuce pre vsetkych tak naco aach ....ten mamon nam raz vsetkym bude osudny.
      • A zpátky do jeskyní aach ....
    • Veskoslav
      Prosím, který OS od MS je tady každý rok? I kdyby přišlo na konci roku 2014 Windows 9 o čemž pochybuji, tak to bude stále 2 roky po uvedení Window 8, které přišly 3 roky po uvedení Windows 7, které přišli 2 roky po uvedení Vist.....Já nevím, ale i Mac OS a všechny ostatní systémy se obměňují mnohem rychleji než Windows.
      • poviem to este inak, fakt nepotrebujem v najblizsich MS produktoch zasa nejaky socialno komercny expediment na mne ako zakanikovy, nejakej sprostosti co aktualne bude frcat. Dnes strasne frcia socialne chujoviny a napriklad v hrach mikrotranzakcie. Urcite "potrebujem" aby mi buduci excel na kazdom kroku vykrikoval ci to nechcem tweetnut/lajknut/booknut a neviem co este alebo aby VS pri kompilovani mi hovoril ci sa nechcem podelit o tento kod. Pripadne kupenie aplikacie/balika/offisu bude zdarma len po nainstalovani clovek zisti ze kazda polozka menu je po 10e. Taketo novinky a pokrok s dobou si budu moc strcit niekam...
      • Prosim Vas precitajte si moj prispevok este raz. V prvom rade nehovorim o windows ale o produktoch MS (napriklad office,.net,visual studio,sql server,dynamics a kopec dalsich). Mozno som mal este upresnit ze myslim SW produkty nie HW. Jedine co som spomenul bolo Metro ktore na desktop sa minimalne fakt nehodi. A potom som prave hovoril ze aktualny cyklus je este v pohode ale prave sa mi moc nepaci ako tento novy CEO chce zaviest skratenie vydavania a skratit cykly. MS je prave jedna z mala spolocnosti ktora udrzuje docela dlho, niekedy aj na skodu, spetnu kopmatibilitu. Ked uz sa budeme bavit o OS, ktory dokaze spustit stale dost aplikacii v dnesnom os z os z roku 98 :-) ? Vo windows 7 sa daju spustat aplikacie aj z windwos 95/98 co su 14-19 rokov stare veci.
  • Satan Mandela... *7* Já a moje rychlé přelétávání textu děláme někdy zázraky *2*
  • Mohl by dat celopodnikovy prikaz, aby vydali dalsi Crimson Skies!
    • A MechCommander!
  • Už sem měl strach ale ten kriket to zachránil! To nemůže být špatný člověk. *5*
  • "A má rád kriket, což je nesmírně pozitivní vlastnost."

To nepochybně *1*
    • Kriket je anglická hra, kterou hrají dvě mužstva po jedenácti hráčích. *4*
      • A?
        • Hraje se na házecí dráze dlouhé dvacet metrů. Na každém jejím konci stojí tři tyčky osmašedesát centimetrů vysoké a vzdálené dvacet centimetrů od sebe.
          • To jste mě zastihl s nohou vpřed. *4*
            • Nj, co čekat když tu nikdo nepozná rozdíl mezi zadákem a zadním hlídačem. *3*
            • Konečně někdo, kdo pochopil. *4*
          • A dalej
            • Každé ty tři tyčky tvoří branku. Kriket se hraje pálkou a míčem. Pálka je jako na jedné straně zploštělý kyj a nesmí být širší než deset a půl centimetru a delší než devadesát šest centimetrů. Míč je asi tak velký jako pomeranč, váží mezi sto padesáti pěti a sto šedesáti třemi grami a povrch má z červené kůže.
  • No jasně, že žádný Čech což jsou známí lemplové se tam nedostal.
  • MS umře a půjde do nebe, teda cloudu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit