Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • corfer
    Pana Homolu sice nepřestává udivovat, kolik lidí si stěžuje na nutnou registraci k GeForce Experience, ale mě daleko více fascinuje, jak moc tendenční ,,novinařinou" trpí kdysi (nějaké tři roky zpátky, těsně po nástupu nové redakce) skvělý server GAMES. Číst Vaše zprávy, je jako sedět v hospodě s chytráky, kteří považují své názory za dogmata. Po dlouhé době jsem se rozhodl, že Vám dám znovu šanci mimo gamesplaye – a opět totální zklamání. Tak předně by neškodilo někam napsat, že to co se tváří jako neškodné zpravodajství, jsou ve skutečnosti komentáře... To aby člověk nemusel vyzobávat jako d*bil podstatné informace z textu, který jinak tvoří i názor autora.

V tomto případě by pak dotyčný mohl nejdříve vyhledat k tématu nVidie další informace a ne si takhle bezzubě házet klacky pod nohy nesmyslnými výroky... Vlastním GeForce 980 Ti v hodnotě 24 000,- a nevidím jediný důvod, proč by bezproblémový chod mé grafické karty měla podmiňovat jakákoliv ragistrace, když navíc vezmeme v potaz jak svinsky se nVidia chová ke svým zákazníkům zcela běžně... Je mi opravdu líto, že to musím říct, ale zpravodajský server, kde chybí zprávy, asi opravdu už nemá cenu číst a komentované zpravodajství, kde se neobjevují ani zdaleka všechny aspekty tématu, pro mě ztrácí smysl...
    • ta novinarina tak skvela zase nebyla. nejvic mne vzdy odrovnaval citovej osobni vylev od JD, kterej si tim snad rad vyrizoval ublizenost. Ale kdyz se divam na Vavru, tak uz se nedivim nicemu.
      • corfer
        Čtěte pořádně! Píšu po nástupu nové redakce. JD je tragéd nonplusultra.:-D
  • jakubc
    Problém není ve vyžadování registrace k GeForce Experience, ale problém je, že Game Ready drivery nebudou k volnému stažení, to je přece naprostá arogance moci...
    • A takto jednoduchou věc Adam Homola nechápe. Nebo nechce chápat.

Je to strašný. Naše první linie pálí do vlastních řad. Nevím, jestli už jsou natolik zblblí každodenním masírováním ze strany korporátu, že opravdu věří tomu, že všechna tahle svinstva jsou buď neškodná nebo dokonce prospěšná a brání se jim jen několik málo tmářů (zaprodanců a ztroskotanců, psi štěkají a karavana jede dál...), nebo tomu nevěří, ale cynicky se přizpůsobili prostředí, protože love.
  • Za mě zbytečnost. Jednou sem si hru zkusil nastavit dle doporučení a nebyl sem s jejím chodem spokojený. Tolik k využívání GeForce Experience. Drivery si instaluji ručně a dle uvážení a rozhodně ne v den vydání. Něco mi říká že ovací se nedočkají. *6*
  • Pan Homola tady funguje jako lobista nvidie. nevidim zadny problem v tom proc by nvidia nemohla stale nabizet ovladace i separatne. proste a jednoduse je to marketingovy trik jak na pocitace lidi dostat co nejvic tu jejich aplikaci, aby pak do ni mohli cpat dalsi a dalsi veci jako npr store, ktery uz tam mmozna je, nevim nepouzivam. Cili ja rikam bullshit a pan Homola by se mel zamyslet nad svou novinarinou.
  • FFS, jakoby nestacilo, ze jsem utratil nemale penize za jejich kartu, ted po me jeste chteji email aby mi mohli posilat dalsi spam. A vubec se mi nelibi, ze pokud o to nemam zajem tak budu penalizovan neaktualnimi drivery takze mi nakonec nic jineho nezbyde nez na to ''dobrovolne'' pristoupit. To se zas nejaky marketing tym vytahl.
    • Mno, nic proti, ale uz nyni nebyli driver tak aktualni. Stale vychazeji v nejakem tom zpozdeni. Tohle jen umozni patricnou aktualnost. Na tomto principu pracuje spousta ostatnich spolecnosti. Apple, Microsoft, Google, je to jen dalsi druh sluzby. Bud zustanes u stejneho typu aktualizace jako doposud, tedy aktualizovat za urcitou dobu, kdyz si vzpomenes, pokud nat o nemas nejaky program co to hlida za tebe (coz je skoro stejne jako to, co nabizeji), a nebo proste budes mit jejich appku. Nic zleho na tom nevidim :).
  • Draken69CZ
    Nevidím v tom absolutně žádný smysl čeho chce nVidia tím to krokem dosáhnout?
    • Pokud tam bude moznost i odesilat informace o sve konfiguraci PC a pripadnych chybovych hlasenich okolo ovladacu, tak muze tim ziskat ve vysledku zakaznik tim, ze oni lepe budou schopni optimalizovat ovladace. Samozrejme to zalezi, zda budou lidi ochotni zasilat informace o problemech.
    • to bude dalsi skrytej gihad *5*
  • Moc nerozumím, co se tu řeší.

Nainstaluji vždycky jen ovladač grafiky a physx, 3D ne děkuji, cokoliv dalšího ne děkuji, proč na to mít program, ne děkuji a hlavně hned po vydání ne děkuji, sdílet s někým videa? Probůh ne děkuji, už takhle je jich jak smetí.
    • no, jenze to neni jen o tom. v tech ovladacich je zakomponovan obchod, jenz byl primarne urceny shieldu, do ktereho si muzes streamovat obraz z pc na kterem ti jede hra. ale to uz je mobilni zarizeni se simkou... sam tohle pisu z jednoho a jsem s nim maximalne spokojen ;-) pokud se budu muset regnout kvuli novym featuram, rad to udelam a nic spatneho na tom nevidim.
      • btw: pokud se nvidia dostane k tvym osobnim udajum (treba tve jmeno z google uctu (pac android nebo youtube) nebo i klidne z toho tabletu, ty ji musis dat souhlas, jinak to nebudou mit pravne osetrene. to pritom ty udaje nemusi ani nijak zpracovavat. jedina moznost jak to osetrit je prave registrace, protoze ty sice souhlasis s ujednanim pri stahovanim novych, nebo pri instalaci, ale v pripade propojeni vice zarizeni uz to tak jednoduche neni.
      • btw: pokud se nvidia dostane k tvym osobnim udajum (treba tve jmeno z google uctu (pac android nebo youtube) nebo i klidne z toho tabletu, ty ji musis dat souhlas, jinak to nebudou mit pravne osetrene. to pritom ty udaje nemusi ani nijak zpracovavat. jedina moznost jak to osetrit je prave registrace, protoze ty sice souhlasis s ujednanim pri stahovanim novych, nebo pri instalaci, ale v pripade propojeni vice zarizeni uz to tak jednoduche neni.
        • ps: otazkou spis zustava, zda neni na vine spis google, kterej si na to zacal davat bacha taky a kterej vlastni youtube a google play, takze je defakto zavrtanej v kazdym androidu.
  • Jak uz jsme několikrát rikal, blizi se doba ze když se clovek bude chtit jit doma vyssrat bude se muset nekde zaregistrovat a vyuzit nejakej podpurnej program ke stazeni hajzlpapiru. Ale lidi si za tohle muzou sami..Steam ma preci tak uzasny uspech, tak proc by to nemohla mit i Nvidie a další.
  • Mojí GTX470 jsou nový GR ovladače celkem putna. *2*
  • Mne programy co sa aktualizuju sami vadia vsetky okrem antiviru. Som za to aby ma upozornili ze su dostupne aktualizacie a ja sam sa rozhodnem kedy co nainstalujem, lebo vzdy ked mi treba rychlo nieco urobit do prace atd. tak prave vtedy sa automaticky aktualizuje nieco co spomali cely pocitac na neouzitelnu uroven, to je vlastne jedina vec co mi vadi napr. na Win10, ktory tie najspomalujucejsie updaty robi vzdy v najnevhodneksiu chvilu.

S gf experience nemam dobru skusenost a neinstalujem ich a ani nebudem
    • Jde vidět že jsi počítačový neználek. Aktualizace jak u W10 tak U GeForce Experience jsou nastvit tak aby se tě zeptali, zda chceš aktualizovat, takže se ti sami nebudou aktualizovat. Prosím nešiř hlouposti.
      • Bude to pro tebe asi velké překvapení, ale o této funkci kupodivu po 20ti letech používání PC vím. Dále si můj příspěvek prosím pořádně přečti, já tam nikde nepsal, že se mi "automaticky" stahujou, já psal jen srovnání rychlosti, když to udělám tím nebo oním způsobem. Mám tam nastaveno jen upozornění, že jsou nové ovladače k dipozici.
      • Ide to u Pro verzie Win 10, mal som 8.1 kupeny, co sa dal automaticky na Win10 Home, tam to nastavit nejde. V GF experience ich teraz nestiahne samo, ale robi inu neplechu. Este na 8.1, mi bezala hra uplne normalne jeden den a na druhy ked ma experience upozornilo ze je novy ovladac aby som si ho stiahol, tak hra co isla v pohode, zacala sekat, na presne tych istych ovladacoch a uplne rovnakom stave pc ako den predtym, len teraz sekala kym som si nedal ten novy ovladac, preto som odinstaloval experience a uz nikdy viac. Mozno to bola len nahoda a blby den, ale ak mam podozrenie ze mi nejaka "sluzba" sama spomaluje pc aby ma nutila nieco instalovat tak ju *ebem
        • Nemyslím si, že píšeš korektní informace.

U Win 10 Home, které já vlastním a používám, jde nastavit odložení aktualizací naprosto bez problému.

GF Experience podle mě počítač nezpomaluje. Momentálně mi berou úplně všechny procesy nVidie cca 20 MB paměti RAM a to mám zapnuté zbytečnosti, které bych klidně mohl vypnout, kdybych nebyl línej. 20 MB paměti RAM se mi nezdá příliš. Na druhou stranu, pokud ti ten program nevyhovuje, pořád máš holt volbu ho nepoužívat. Každý má své preference. *3*

Neinstalace něčeho na PC nemůže změnit stav PC, to je snad jasný. Když si měl tentýž stav PC jako předtím, nemohla ti neinstalace způsobit změnu chování hry. V PC se v té chvíli, kdy si hru spustil, mohlo něco dít a to ti hru mohlo zpomalovat. Kdyby sis ty ovladače třeba stáhnul a nainstaloval, chápal bych změnu chování hry. Možná si v GF Experience omylem provedl tzv. optimalizaci hry, která by ti mohla změnit chování hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit