Přejít na výpis diskuzí
Nvidia ukazuje výkon "Kepler" grafáren v novém demu s vílou
24.7.2012 | Petr Poláček
55 příspěvků
-
Až na ty vlasy jsem v tom neviděl nic, co by nezvládlo šest let staré PS3... viz Heavy Rain, Uncharted, God of War, apod...
Z tohohle se máme posadit na zadek? -
-
No první pohled klame, zde máš vše bez kompromisů. Je pravda, že tvůrci grafiky na konzole jsou mistři v maskování nedokonalé grafiky..
Jinak ty vlasy mě moc nenadchli efektní ale nepřirozený. -
-
Jo a hlavne to je rozkockovane vdsaka kompresii, cize detaily papa.
-
-
-
Jenže tohle je anglosaská víla (elf), ovšem ne ten elf alá Galadriel nebo Legolas z Pána prstenů. Osobně mám radši české víly, které mají dlouhé vlasy, vznáší se nad pasekami, jsou vysoké jako průměrná žena a zahalené jen do jemných tuniček.... Ale pozor ! Rády utancovávají k smrti, tedy utancovávají, my víme co vlastně s tanečníky dělají, že *3* Jenže takovou českou vílu vám žádná firma do tech dema nenaprogramuje protože by to bylo pro ango-americkou puritánskou společnost nepřijatelné :)))
-
-
Elfové nemají s vílami nic společného, za tenhle zmatek může shakespeare, který začal jako první mluvit o eflech jako o malých stvořeních s lucerničkami a křídli. Elfové jako takový jsou vysoká mocná magická stvoření ze severských a anglosaských bájí. Zhruba tak jak je popisuje Tolkien, ketrý se právě zasadil o částečnou renesanci elfů tak jak by měli vypadat podle skutečných bájí.
-
-
Nvidida
-
Čekal jsem větší zázrak.
-
ale tohle je hodně staré video.
-
-
tak na games jsou opozdeni neres to
-
-
Ty bys měl řešit hlavně to, že používáš moji přezdívku.
-
-
Tak se registruj a máš po starostech.
-
A ty zase moji
-
-
a ty zase moji :D to tu jsou 3 lide?:D
-
-
ne, jen si z vás někdo další dělá srandu.
-
-
Já pod touhle přezdívkou přispívám do diskuzí minimálně rok. Jak dlouho ty? Týden?
-
-
*7*
-
njn prispivam tady rok a ctvrt a furt nekdo krade jmena trollove zasr*ani
-
-
-
-
-
-
.. Awesome ..