Přejít na výpis diskuzí
Nvidia vydává ovladače pro Zaklínače 3 včetně dodatečných funkcí jako HairWorks
18.5.2015 | Aleš Smutný
137 příspěvků
-
už zítra hoši *15*
-
ten hairworks je fajn funkcia....mali by to mat už dávno povinne všetky hry, taká blbosť a pridá to i postavám na uveritelnosti.
-
-
Dnes už porovnání grafik AMD vs NVIDIA dávno nejsou o výkonu ale podpoře a inovaci. Jestli má 45 FPS Nvidia nebo 50 AMD bez hairworks je mi skutečně jedno. Ale že má AMD 4 měsíce beta ovladače a ještě k prdu mi jedno není. AMD byla dobrá tak na těžení cryptoměny ve své době, proto se tak rozšířila. Ale kvalitu bych hledal u NVIDIE. Konec konců AMD MANTLE v klidu strčí do kapsy DX12. Tak že zase žádná revoluce. A těch pár efektů co nám na NVIDII pustí, jo proč ne, vždycky když je něco navíc není na škodu. A hlavně mají super podporu.
-
hah, ul zase jede bomby, samodoostrovaci tv, technologie budoucnosti, jiz dnes *15* *15* *15*
-
-
Ul je profík a všechny nás tady svými znalostmi PS4 architektury a funkcemi moderních TV strčí hravě do kapsy. *1*
To si věděl, že v-sync u monitoru je to samé, jako deep color mode u TV? Kdyby mi to mistr ul neřekl, tak jsem ještě pořád žil v domnění, že to nemá nic společného.
Takovej on je kádr. *1*
-
-
Já nevim.. jste tu jak malý děti.. si běžte se svým týmem taky vytvořit hru podobnou téhle a ukažte nám jak sed optimalizuje !!!!!!
-
-
Zdejší malé děti nejsou profíci. Svět je krutej. Zkus vytvořit hru nebo natočit film a uvidíš sám.
-
-
Chaloši kašlite na witchera, tu máte kratučký teasaer na nové DOOMa , ja osobne som nesmierne naradostený, nový DOOM bude pecka
https://www.youtube.com/watch?v=bdAZqeDtlL4 -
-
oproti lonskemu teaseru docela downgrade *13*
-
-
nj Nvidie je odkazana na agresivní reklamní kapmaň aby vubec AMD dokazala konkurovat.
-
-
*1*
-
troll alert.
-
-
nvidia drone kiddo detected.
-
-
-
Tak abych to shrnul. Na 60 FPS potřebuješ kartu za 30K viz test zde http://www.pcgameshardware.de/The-Witcher-3-PC-237266/Specials/Grafikkarten-Benchmarks-1159196/
Dle testu https://www.youtube.com/watch?v=1fUGFmmikn4 to vypadá totožně s PS4. Celkově je vizuál ale naprosto průmerný.
Osobně by mně to nevadilo a vzal bych PS4 verzi, ale ta stylizace a barvy jsou tak naprosto směšně infantilní, že musím vzít PC verzi a počkat na nějaký SweetFX, který to trochu upraví.
Celkově jsem z toho technického stavu totálně rozladěn. -
-
Tak toto vypada na fail.
-
teda já nevím čemu se u CDP divíš. Když vyšla jednička, byla to do patche neoptimalizovaná mr*ka. Před dvojkou se chvástali, že se už něco takového nebude opakovat. No a dvojka byla do patche opět neoptimalizovaná mr*ka. Takže je to takové překvapení, že trojka je, jak jinak, opět špatně optimalizována?
-
To voe fakt síla...
Takové výsledky by člověk čekal u 1440/1600p, ale to je proboha fullHD!!!
Zprasit optimalizaci tak, že high-end nedává ani 1080p v 60fps, to je sakra něco! -
-
Podle me ta hra nevypada az o tolik lepe nez W2 a ten mi jel 1900/1200 bez uber samplingu skoro na max detaily na staricke Ati 6950 pres 30 fps uplne v pohode.
-
-
Obvykle se říká, že nemůžeš srovnávat open world hru s koridorem.
-
-
jn. Jinak nevím, proč mám tolik mínusek *15* Já to lidičky neoptimalizoval, *3*
-
-
Njn, ale bud rad, ze nezijes ve stredoveku, tam se poslum spatnych zprav delaly horsi veci *5*
-
-
-
Já pořád doufám, že až hru zapnu a uvidím ji v běhu přímo před sebou, případně až trochu poladím nastavení a ini soubory, budu spokojen. *4*
Ale čím víc jsem o W3 informován, tím víc se mi líbí vizuál i přístup Kingdom Come. Velmi doufám, že Warhorse nic nepokazí a udělají hru, která dá na Skyrim i W3 náročnějšímu hráči zapomenout. -
-
na Skyrim jsem zapomněl po 30 hodinách. Po roce jsem si spravil chuť pořádným open- worldem Dragon' s Dogma, ale zase tam byla limitace HW, takže to graficky nevypadalo moc dobře.
Nechal bych si líbít něco jako Dragon's Dogma v pořádné grafické kvalitě.
O Kingdom nepochybuji, hrál jsem tu alphu a už tam grafika byla perfektní. Herně to snad taky bude OK, sice bez fantasy /sci-fi prvků to bude pro vývojáře těžké, ale snad se s tím poperou.
-
-
-
Doporucuji si precist https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/367qav/mark_my_word_if_we_dont_stop_the_nvidia_gameworks/ - pravda o Gameworks, je to neco neuveritelnyho.
-
-
Downvote? Jako vazne?
Hry vystavene na Gameworks funguji podstatne hure na AMD kartach, nez na Nvidia i pres to, ze nektere AMD karty jsou podstatne vykonnejsi a dosahuji lepsich vykonu v hrach bez Gameworks, nez nektere karty Nvidia.
Co je horsi, framework Gameworks je nastaven tak, aby hry jeli hure na starych kartach Nvidia nez na tech novych - duvod si domyslite samy.
Nvidia v minulosti odmitla poskytnout AMD jakoukoliv cast kodu zahrnujici Gameworks, a herni spolecnosti jsou v tomto ohledu vazany mlcenlivosti, takze v podstate AMD nema jak sladit svoje drivery a optimalizaci se zakladem hry.
Pokud se vam tohle zda zcela normalni, klidne si me downvotujte. -
-
TressFX ti niečo hovorí kamoško? Je to vzájomné ale s tým rozdielom, že takmer všetky nvidia funkcie pri witcher 3 sú viazané na CPU, to znamená, že je úplne jedno či máš kartu od amd alebo nvidie.
-
-
-
Tam nejaký trtko s 290x narieka, že mu ide project cars na hovno, to je ale jeho problém že si kúpil šmejdáčku kartu za taký nehorázny peniaz, keby uvažoval, tak by si radšej zaobstaral 970 či 780ti...za tú cenu. Je to hlupák ale hovorí sa, že ak je sprostá hlava tak trpí celé telo. Mimochodom physx vo witcher 3 sú viazané na CPU, to znamená, že aj chamraď s amd kartami si bude môcť užiť hairworks a všelijaké iné efekty. Samozrejme, tí s kartami od nvidie, konkrétne maxwell karty, tí si môžu užiť efekty aj so stabilným a plynulým frameratom.
-
-
Ty jsi asi snědl šalamouna, viď ?
-
Je videt, ze jsi to necetl.
-
-
Ale čítal som to, samozrejme nie celé, lebo to je strata času samozrejme, v skratke ide o to, že chaloš sa ojebal keď kúpil šmejdácky hw za vysokú cenu v domnienke že mu pôjde každá hra perfektne, no len sa prerátal a teraz vyplakáva nad rozliatym mliečkom.
-
-
Samozrejme. Na ukazku toho ze si absolutny hnup ti stacili 2 posty. Najskor nepoznas ani vyznam slova objektivita, zato masturbovanie ega mas expertne naucene. Sice na ludi ako ty je uplna ignoracia riesenie problem nastava, ked taky ako ty urcuju penazenkami co sa bude v buducnu vyrabat, ake firmy budu na vrchole retazca a kam az bude posunuta hranica etiky v prospech prijmov bez nejakej negativnej odozvy a tam uz ten depresivny trend nejde ignorovat a hnup ako ty je plne viditelny.
-
-
-
-
-
Offtopic Dotaz: Je ve Witcher 3 stejné dabérské obsazení jako v předchozích dílech? Popřípadě, který dabing vám přišel nejlepší? Anglický nebo polský (o českém nemluvě, protože se v dalších dílech nenachází)?
Ptám se, protože si chci znovu zahrát celou trilogii odzačátku a mít to pokud možno jazykově a hlasově jednotné :) -