Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslíte, že bude možné upalovat nevinné občany plamenometem jako ve staré verzi? :) Pochybuju.
  • Není to žádné pokračování ani žádný remake, je to jednoznačně napsáno v článku, tak co tu vlastně řešíte. Já navíc hodnotím hry podle obsahu, nikoli podle názvu *7*. A nejraději mám ty, kteří podle 4 screenshotů už dokáží hru odsuzovat a pomlouvat. *11*
    • Tady se neřeší jestli to bude dobrá FPS ale to že to BUDE FPS... Zkus si zahrát jedničku a uvidíš proč se to někomu nelíbí... A když to není pokračování, co je to? Spin-off? Screenshoty se tu neřeší... *7*
  • Tohle je pokračování asi jako byl Fallout 3... :-/
    • souhlas a vse je to dano jen nazvem kdyz to pojmenujete Fallout 3 znamena to pokracovani jednicky a dvojky ne uplne jinou hru . Kdyby to pojmenovali jinak nikdo nic nerekne viz treba Fallout vegas nikdo nekeca protoze to neni pokracovani 1 a 2 protoze si to konecne uvedomlili a nepojmenovali to Fallout 4
  • Syndicate jsem dohral x-krat. Tak na to jsem zvedav. Predelavkam se nebranim. Jen, aby to nebyla trapna strilecka s nazvem Syndicate.
  • Proč ?!
  • nebejt to EA tak to zacnu sledovat, jenze ta se jen prizivuje na starych peckach ze kterych vyjde uz jen to jmeno. Ostatne tohle dala dneska skoro kazdej, jen nahrabat..
    • Jaké přivižování, to že někdo vydá hru pod jménem, pod kterým vyšla před patnácti lety hra jiná, nic neznamená. Na konci všeho jsou to právě lidé, kteří dané tituly kupují a jestliže se mezi nimi najdou blbci, kteří si koupí hru jen podle názvu, nikoli podle dojmů z dema popř. po přečtení několika recenzí, tak to není chyba EA. Ano, jméno Syndicate samozřejmě přitáhne na tento titul spoustu pozornosti (což může být trochu obousečné), ale to je asi tak všechno.
      • Chybička se vloudila, samozřejmě přiživování. *13*
  • TO by ještě mohli oživit třeba takový Gender Wars.
    • Nebo Lemmingy, s pohledem první osoby vstříc smrti v první jámě. *1*
  • Ea fakt po.sere na co sahne ... *12*
  • MishKonn
    Hmm, screeny moc hezké, vypadá to, jako kdyby Human Revolution opravdu dostalo grafické zpracování hodné roku 2011. Ale přes vizuální pozlátko to docela vypadá, jako další sprostá, přiživující se kopie...EA, Kingdoms of Amalur, anyone?
  • Kdyby to nebylo pod hlavičkou EA, tak by to ve mě možná vzbuzovalo nějaké naděje...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit