Přejít na výpis diskuzí
O 18 let později: nový Syndicate oznámen jako střílečka
11.9.2011 | Petr Poláček
74 příspěvků
-
chci remake. nic vic. posledni level byl na amize peklo (kfuli fps).... skoda, ze novej dil nebude... jen jakasi hra se slovem syndikat v nazvu.... :-/
-
-
Zase na druhou stranu se to může předchůdci alespoň podobat. To takový X-com je proti tomu hadr na tyči...
-
-
nebude sa tomu ani podobat, v povodnych syndicate, ked sa nieco zvrtlo,mohol si vyvrazdit cele mesto, (a bolo to aj vysvetlene dobou v kt. sa hra odohravala)teraz v politicky korektnej dobe to mozne nebude
-
-
Aha tak teď koukám, že to vypadá čím dál tím hůř... Mapy z jedničky jen pro co-op, to vysvětluje jak se do "moderní" hry mohlo dostat něco ve tvaru velkého čtverce, zbytek budou zřejmě jen koridory. No a taky se začínám bát o strategické prvky, zřejmě se na ně vybodnou úplně, takže ... počkat zbude tu vůbec něco co nenajdete ve všech ostatních FPS? Hrát asi budete za dalšího geroje s neoholenou bradou... Snad už máme nejhorší za sebou, nebo ne? *9* *8*
-
-
-
-
Počkat, Crysis 2 měl nějaký scénář? Teda, ne že bych byl škarohlíd, ale jestli to bude jedna z tuctových dystopií, tak to bude ohromná škoda, přece jen Starbreeze mám hodně rád, jejich hry mi vždycky přišly uměřené: žádný spektákl, přesto (nebo spíš proto) dobrá akce.
-
nebejt to EA tak to zacnu sledovat, jenze ta se jen prizivuje na starych peckach ze kterych vyjde uz jen to jmeno. Ostatne tohle dala dneska skoro kazdej, jen nahrabat..
-
-
Jaké přivižování, to že někdo vydá hru pod jménem, pod kterým vyšla před patnácti lety hra jiná, nic neznamená. Na konci všeho jsou to právě lidé, kteří dané tituly kupují a jestliže se mezi nimi najdou blbci, kteří si koupí hru jen podle názvu, nikoli podle dojmů z dema popř. po přečtení několika recenzí, tak to není chyba EA. Ano, jméno Syndicate samozřejmě přitáhne na tento titul spoustu pozornosti (což může být trochu obousečné), ale to je asi tak všechno.
-
-
Chybička se vloudila, samozřejmě přiživování. *13*
-
-
-
Kdyby to nebylo pod hlavičkou EA, tak by to ve mě možná vzbuzovalo nějaké naděje...
-
Syndicate byla jedna z mych neoblibenejsich her a dokazal jsem u ni stravit desitky hodin... vubec by mi nevadilo, kdyby se zase objevila presne stejne (mozna jen s lepsim grafickym kabatkem) jako byla driv... nemyslim si, ze potrebujeme "syndicate-hru" z first-person pohledu nebo nejakou takovou podobnou... klasika byla klasika...
-
Bullfrog...srdcovka...na plamenomet, persuadertron a gauss gun nejde zapomenout:)) Toho sme se pěkně napařili...i když myslim, že později jsme začali sklouzávat k cheatum. Snad pokračování nebude dělat moc ostudu;)
-
Ea fakt po.sere na co sahne ... *12*
-
Proč ?!
-
Neskutečný, jakmile jsem se podíval na screen a otevřel ten článek,ihned jsem hledal škodolibé rýpnutí na naprostou kopii deus-ex: HR, které by bylo na místě... nejen že graficky to vypadá naprosto stejně,ale i dějově a základními prvky. Inu tak to dopadá, když nějaká slavná série ohlásí poměrně solidní návrat, utvoří žánrovou vyjímečnost v dnešní době a někdo další se ihned chytne, že by to vlastně mohlo fungovat. A voi-la, milion podobných titulů na světě. Jen aby to nebylo jako kdysi s GTA od rockstaru, pak vzniklo milion takových her a co si budeme nalhávat...dost extrémní béčka místy...
-
-
Je trochu nespravedlivé jim podsouvat, že je nový Syndicate kopií, když má vyjít za necelý půlrok. To znamená že koncept a desing se musel rodit v době, kdy o novém Deus Ex neměl nikdo ani ponětí.
-
No ono původní Syndicate bylo taky zažloutlé až hamba, ale taky to byla tak trochu strategie. Tady o kopii nemůže být řeč dokud neuvidíme gameplay. Mimochodem, pořád tiše žasnu co se tehdy autorům podařilo s paletou pouhých 16 barev, tohle mít dneska neudělají ani koukatelné základní menu :) Když jsme u toho, má někdo chuť zapařit jedničku? Nebo se každý osype jen ji uvidí? To mě zajímá.
-
-
Tohle je hra, kterou cas od casu opakovane hraju. Tato hra patri mezi nejlepsi hry vsech dob, krasna, svezi, inovativni, dumyslna a pritom s jednoduchymi jasnymi pravidly - opravdu herni skvost. Zadna dnesni hra se ji nevyrovna, bud je hloupa a nebo ma prilis komplikovana pravidla.
-
Hned bych ji zahrál. Nostalgie je prevít...
-
-
-
Smutné... *9*
-
-
Proč?
-