Přejít na výpis diskuzí
O 18 let později: nový Syndicate oznámen jako střílečka
11.9.2011 | Petr Poláček
74 příspěvků
-
Ta zmínka o Deus Ex je nanejvýš zajímavá, vzhledem k tomu, že ten screenshot vypadá, jak kdyby Human Revolution dostalo masivní grafický overhaul.
-
Syndicate jsem dohral x-krat. Tak na to jsem zvedav. Predelavkam se nebranim. Jen, aby to nebyla trapna strilecka s nazvem Syndicate.
-
Syndicate muze nabidnout hodne zajimavy svet a urcite ma potencial ziskat podobnou atmosferu jako Deus Ex. Puvodni hru jsem dohral, ve sve dobe byla genialni, ale dnes by to byla (pod)prumerna akcni strategie. Jsem zvedavy co se jim s tim podari udelat a urcite nebudu odsuzovat neco, co jsem jeste ani nevidel.
-
-
Nesouhlasim, to je dodnes genialni a neprekonana strategicko-takticka real time hra. Alternatávou by mohl byt dnewni Frozen Synapse a ten je mnohem horsi, chybi mu strategicka cast, moznost vyvoje a volby vlastnich zbrani i vyvoje vlastnosti agentu. Pres radu techto omezeni je to mene srozumitelnejsi hra s komplikovanym a neprehlednym ovladanim.
-
-
Kolik lidi, tolik nazoru. Ja od tech dob hral nekolik her ktere mely podobny styl, ale byly propracovanejsi. Ovsem to ze Syndicate predbehl dobu a kdyz vznikl tak nemel konkurenci, o tom jsem docela presvedceny. Remake toho sameho bych v dnesni dobe behral.
-
-
A ktere hry "podobneho stylu, ale lepsi" to jsou?
-
-
-
-
Myslíte, že bude možné upalovat nevinné občany plamenometem jako ve staré verzi? :) Pochybuju.
-
Tohle je pokračování asi jako byl Fallout 3... :-/
-
-
souhlas a vse je to dano jen nazvem kdyz to pojmenujete Fallout 3 znamena to pokracovani jednicky a dvojky ne uplne jinou hru . Kdyby to pojmenovali jinak nikdo nic nerekne viz treba Fallout vegas nikdo nekeca protoze to neni pokracovani 1 a 2 protoze si to konecne uvedomlili a nepojmenovali to Fallout 4
-
-
TO by ještě mohli oživit třeba takový Gender Wars.
-
-
Nebo Lemmingy, s pohledem první osoby vstříc smrti v první jámě. *1*
-
-
syndicate byla první hra kterou jsem dohrál a hry od Bullfrogu jsem hrál snad téměř všechny (kromě Powermongera) :)
-
-
To ja dohral i Powermongera ;-) Ne ze bych dobyl vsechny ty ostruvky, ale dobyval jsem to uhlopricne od startu a po misi na mape v protilehlem rohu byla animacka, kde vojevudci nasadili korunu. Tak snad se to da povazovat za konec.
-
-
Hmm, screeny moc hezké, vypadá to, jako kdyby Human Revolution opravdu dostalo grafické zpracování hodné roku 2011. Ale přes vizuální pozlátko to docela vypadá, jako další sprostá, přiživující se kopie...EA, Kingdoms of Amalur, anyone?
-
že by návrat legendy??super
-
Není to žádné pokračování ani žádný remake, je to jednoznačně napsáno v článku, tak co tu vlastně řešíte. Já navíc hodnotím hry podle obsahu, nikoli podle názvu *7*. A nejraději mám ty, kteří podle 4 screenshotů už dokáží hru odsuzovat a pomlouvat. *11*
-
-
Tady se neřeší jestli to bude dobrá FPS ale to že to BUDE FPS... Zkus si zahrát jedničku a uvidíš proč se to někomu nelíbí... A když to není pokračování, co je to? Spin-off? Screenshoty se tu neřeší... *7*
-