Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak číst určitě neumí, to je jasný :D
  • A komu furt to AMD cpes?
    Stop...wait for it...cry blbecku
  • Jack1947
    Nebo rok! ale má hry zadarmo to je zásadní výhoda!!!! *5*
  • Protoze konzole nemaji online... oh wait! Aspon nevyhodil 10 tisic za useless hw od AMD, kterej nikdo nechtel tak z neho zpatlali konzole. *15*
  • Myslis to jejdaskovo "hraju hry zadarmo ale platim za ne kazdy mesic" ? *15*
  • Kozy
    Sochy možná, keramika ne.
  • Kdyz to nema online drm tak to nechces?
  • Mart9
    Ona ta flaška obraz zdeformuje.
  • Jupí a já si to zahraji v rámci ps+ *4*
  • Krivdis mu. Tak 1 z 20 dava jakz takz smysl, kdyz si clovek doplni interpunkci a otevre si Jacko-Cesky slovnik, abych pochopil o cem je vlastne rec.
  • Jack1947
  • Chim
    Buď si jistý že každý. Bohužel.

Necítím se tebou nijak pohoršen, jen mi tak trochu vadí že svou přítomností tenhle jinak kvalitní web vlastně zabíjíš a přispíváš tak měrou vrchovatou k tomu, že zdejší diskuze jsou tady takové, jaké jsou. Mohl bych ti tu napsat drobnou esej co si o tobě myslím ale jednoduše to neudělám, protože jsem líný a tak to shrnu jen do jedné věty: Měl by ses ve vlastním zájmu jít léčit.
  • 4 roky ?
    https://www.youtube.com/watch?v=b5EAEDi0LOU
  • Jack1947
    Každý ne, jen většina *15*

Možná každý 2-3 ale první je dobrý... tak se omlouvám že jsem hodil tuhle hru do jednoho pytle. Ono rozeznat to grafické umění od pixelizace je občas docela nadliský úkol. Takže na mou obranu nejsem v tom sám. Příjde mi to zajímavé ta stylizace a nehejtuji nic. Proč je špatné být občas mimo komu to škodí. *3* Jestli ty a jiný se cejtí pohoršeny že je někdo občas mimo tak jak mohou přežívat v tomhle dnešním mimoozním světě. Pověz protože já tomu nechápu.
  • Trine je asi tak 5x hezčí. Ale tady se to okecá "stylovou" grafikou
  • Chim
    Jacku Jacku, kdy už konečně v sobě zabiješ toho svého psavého démona a pochopíš, že každý tvůj příspěvek do zdejších diskuzí je naprosto mimo.
  • Ale on nedělal kovbojku z toho, že ty ses spletl. Každý tvůj názor, který kamkoli napíšeš je uplně mimo. A na to narážel.
  • Erien
    Ona je ale na Steamu.
  • Neni na Steamu? Diky nechci!
  • Erien
    O tom že do každé diskuse musíš něco vyblít, navíc něco co ani nedává smysl, to už není žádné překvapení. Ale opravdu musíš za každou cenu psát i anglicky? Ono stačí že przníš jeden jazyk.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit