Přejít na výpis diskuzí
O PC verzi MGS: Revengeance se rozhodne po vydání konzolovek
21.8.2012 | Petr Poláček
44 příspěvků
-
No na Xbox je to hezke ze vyjde, kam se vsak podel Snake a co to bude za blbost bez nej... auch...
-
Jde vidět že japonský videoherný průmysl je fakt na tom špatně když už ohlašuje jednu hru za druhou na keyboard+mouse *2*
-
Clovek by rekl, ze uz je PCckar na vsechny ty DRM ochrany, zpozdena a nebo zadna vydani her a sprasene konzolove porty zvyklej, ale v diskuzich je stejne vzdy nablito. :-)
-
-
To už tak zkrátka je, neustále si stěžují, ale nekupují.
Přitom je to tak jednoduché, stačí se umět zařídit. Více zde: http://spokojeny.blogspot.cz/2011/05/vyhody-ps3-proti-pc.html -
-
Jak pravi jejdasek : PC hrac = pirat,zlodej,lhar,vrah a bezpaterni krysa.
Vid ? *1*
Ty to mas v te hlavince vazne trochu pomotane *1* -
-
Nejsem eee.cz i kdyz se odkazuje na muj blog. A pravim neco jineho. A to ze pc hraci jako celek jsou pirati, paraziti a zlodeji, protoze 90% piratstvi. A to vsechno i pres to, ze sam na pc dlouha leta hraju a nekradu. V hlave to mas trochu pomotane ty sam.
-
To jsem neřekl, já jsem i PC hráč jako ty. Mám například Empire Earth III a moc mě baví. Jenom si narozdíl od tebe nic nenalhávám a vidím jak PC platforma kvůli nezodpovědným upadá. Až kvůli tomu úpadku jsem musel přejít na PS3.
-
-
Vlastnim i konzoli,takze rozhodne nepatrim mezi zatvrzele pc fanatiky a nalhavat si tedy opravdu nic nepotrebuju.
Ja jsem si moc dobre vedom miry piratsvi na pc ,presto se musim smat nad prispevky typu "vsichni pc hraci jsou pirati" a "na pc je sama verbez,zatimco na konzolich jsou sami cestni lide" k cemuz tve prispevky casto nemaji moc daleko.
Takze pokud si tady nekdo neco nalhava,tak to nebudu ja. *3*
-
-
-
-
-
Tak podle místních diskutujících stejně o PC verzi není zájem, tak rovnou pošlu vývojářům maila, aby se na ni vybodli. *5*
-
-
To by bylo výborné, ta hra totiž stejně jako řada jiných na PC nepatří.
-
-
To nechapu, proc by nemela patrit na pc? Z jakeho duvodu? Chapu ze se nekomu nevyplati nebo nechce hru na pc portovat a mam pro to pochopeni, ale tvrdit ze tam nepatri?
-
pro tebe na PC nepatří nic, protože jsme zloději a nevděčníci
-
-
Metal Gear Solid se na PC nikdy neuchytilo a tohle nebude výjimka. Na PC patří řada jiných her, kterým se tam bohužel nedaří. Třeba takový Shadowrun z roku 2007, který nabízel crossplay s xbox hráči, ale na PC prodal ubohých 40 000 kusů.
-
-
-
-
Já osobně bych to nekoupil ,takže kvůli mě to na PC vývijet nemusite :) ,myslím že pc hráče tyhle hry moc neberou ;)
-
Konec konzolím! Nekupujte si to pořád, sami tím brzdíte technologický i herní vývoj! Technologicky jsme o dvanáct let pozadu, žádná pořádná hra už deset let nevyšla, grafický engine next gen konzolí je už teď šest let pozadu, a to ještě ani next gen konzole nebyly ohlášeny. Nekupujte si konzole a použíjte mozek! Uvažujte v dlouhodobém horizotnu, nezpůsobujte svým nepatřičným a iracionálním rozhodnutím další vývojový úpadek!
MÁTE MOZEK? POUŽIJTE JEJ! KONEC KONZOLÍM! -
-
Dokud budou na konzolích hry, které na pc nikdy nevyjdou, tak je budou lidi kupovat a pomatené příspěvky tohoto typu tomu nezabrání *5*
-
Pivo a saténově jemný toaleťák pro všechny zdarma !!!
Stop podrážděnému pozadí od hrubých toaletních papírů !!!
Více čistých veřejných WC !!! -
-
Líbí se mi tvá řeč a rád bych si předplatil tvůj plátek. Mluvíš mi přímo z duše bratře *15*
-
-
Úplně tě vidím, jak stojíš někde na náměstí, na vyvýšeném místě a tohle tam vyřváváš. :)
-
To je hodně dospělý tohle
-
-
Aha tak to by vysvětlovalo ty miliony mínusů od místních immature kokots :D
-
Spíš hodně de*ilní...je to id*ot.. *4*
-
-
Viva La Revolución! *15*
-
-
Je to blbost. Technologicky vyvoj brzdi nedostatek penez. PC platforma ma vykonnejsi hw a je ji to k nicemu, protoze pc hraci sami nedokazi ufinacovat tomu odpovidajici hry a z vetsi casti jsou odkazani na konzolove porty, ktere se lepe hraji na tech konzolich.
-
-
-
No, nikdo to tady nenapsal ohledně PC verze, takže se obětuj pro vyšší dobro, přestože už hraji jen na PS3.
SAKRA, PROČ TO JDE ZAS NA TY PODĚLANÝ KONZOLE A PCČKÁŘI ZAS MUSEJ ČEKAT, JESTLI TO VŮBEC VYJDE. -
-
To si nemusel.Na pc takove hry stejne skoro nikoho nezajimaji *3* .
-
-
Alespoň se Platinum Games pro jednou poučí, že vyvíjet na úpadkové PC je ztráta času a zaměří se na perspektivní next gen.
-
-
eee.cz už máš taky provařený. Chce to nový nick *3*
-
Jejdásku není už trapný sem psát pod více nickama a navíc pořád ty samý chorý blbosti? *15*
-
-
Tyhle picoviny nepisu ja. Nejaky primitiv se me snazi napodobovat, ale nechape podstatu veci. Navic takhle ani nejednam. Je smutne, kolik lidi mezi tim neumi rozlisit.
-
-
-
Tohle mi moc Metal gearově zrovna nepřijde.Z toho to Japonsko dost smrdí.
-
Jen tak na okraj, ta hra měla bejt zběsilá sekaná už od začátku ;)