Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak zrovna tohle MGS podle me nema sanci na uspech na PC.O klasicke MGS by snad i zajem byl,ale tohle?
  • S heslem "Kupujte konzolové verze, abyste si mohli zahrát PC verzi!" vstříc lepším zítřkům!
  • Já osobně bych to nekoupil ,takže kvůli mě to na PC vývijet nemusite :) ,myslím že pc hráče tyhle hry moc neberou ;)
  • Tahle gameska ma nejvetsi prusvih v tom nazvu a v tom ze je jakousi zaplatou na nedodelany titul... Platinum games me osobne celkem presvedcili v nedocenene adrenalinovce Vanquish
    Na tento titul jsme zvedavy jak se bude hrat... rozhodne ne jako na dalsi MGS !!
  • No, nikdo to tady nenapsal ohledně PC verze, takže se obětuj pro vyšší dobro, přestože už hraji jen na PS3.

SAKRA, PROČ TO JDE ZAS NA TY PODĚLANÝ KONZOLE A PCČKÁŘI ZAS MUSEJ ČEKAT, JESTLI TO VŮBEC VYJDE.
    • To si nemusel.Na pc takove hry stejne skoro nikoho nezajimaji *3* .
  • jen at si to konzolisti nechaj ..
    • Umaroth
      to mi velice rádi *5*
  • Danny28
    Tohle mi moc Metal gearově zrovna nepřijde.Z toho to Japonsko dost smrdí.
  • Whoossain
    Vždycky mi přišlo zvláštní, že se hlavní hrdina MGS umí schovat do kartonový krabice, kterou s sebou nosívá , tak dobře, že ho v ní nikdo nenajde...
    • A nejenom to. Nosil v kapse i barel, do kterého se taky uměl schovat *1*
      • Psychotic
        Jak stárne, tak se zdokonaluje :-D
      • A to nemluve o nafukovacim zbranovem arzenalu kdy v kutlochu Snake tahnul i 30 zbrani :) i love THAT !!
  • Jen tak na okraj, ta hra měla bejt zběsilá sekaná už od začátku ;)
  • Alespoň se Platinum Games pro jednou poučí, že vyvíjet na úpadkové PC je ztráta času a zaměří se na perspektivní next gen.
    • RavenHolm
      eee.cz už máš taky provařený. Chce to nový nick *3*
    • Jejdásku není už trapný sem psát pod více nickama a navíc pořád ty samý chorý blbosti? *15*
      • Tyhle picoviny nepisu ja. Nejaky primitiv se me snazi napodobovat, ale nechape podstatu veci. Navic takhle ani nejednam. Je smutne, kolik lidi mezi tim neumi rozlisit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit