Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to prostě super odreagovačka a dobrá party hra (případně online to je taky super, ten feeling že druhý hráč ve stejnou dobu dělá něco, co pak něco ovlivní je skvělý). Za mě naprosto jednoduché a geniální.

  • Já myslim, že k tomu QTE tak trochu patří.

  • medveddd

    Mně přišly v jedničce super, byly pro mě docela těžké a pomáhaly přidat stres. Když člověk před něčím utíká, fakt se pak bojí, že to zpacká a postava mu umře.

    Ve dvojce mi přišly příšerně jednoduché a umřela mi akorát jedna postava a to jen kvůli mému blbému rozhodnutí.

    Unpopular opinion: Za mě oba díly zábavností srovnatelný s Until Dawn - míň propracovaný, ale taky chodí docela často jako takové příjemné jednohubky.

    Navíc neběží jako slideshow - hrál jsem U.D. na base PS4 a ten performance mi u exkluzivní hry na v té době skoro nové konzoli přišel jako naprostá ostuda. Hlavně že to vypadá dobře na screenshotech.

    Navíc přidání módu Movie night tomu strašně moc přidává, rozdělení postav mezi sebe a přítelkyni a následné půjčování ovladače, vzájemné kecání si do rozhodnutí a rozepře, kdo způsobil smrt které postavy, to je prostě psina.

    Přestože si naprosto uvědomuju, že to nejsou žádná mistrovská díla, jen na málo her se těším víc než na další díl Dark Pictures Anthology.

  • Předchozí díly bavily. Kdo má rád béčkové horrory a interaktivní filmy, můžu jen doporučit. 

    Ale QTE sekvence mě opravdu dost štvaly. Jako v každé jiné hře. - nemůžu si pomoct, ale qte je pro mě hratelností fail a nedostatek tvůrčích nápadů scénu řešit jinak.. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit