Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ACh... mě ta hra tak moc bavila!... škoda že už skončila *13* *8*
  • Ludkovia neviete náhodou o nejakej takejto podobnej hre ?? ak ano napíšte mi diki moc . Ale škoda no je smutné že dnešná generácia neuvidí to čím sme žily mi teda ja skorej :D Legacy of kain všetky jeho serie boli aj sú super malo biť nove Legacy of kain death sun ale tak isto si rozmysleli či to vydajú a zrušili to ale nechápem prečo muselo prísť aj toto no :/
  • Ten nadpis mi dal rakovinu
    • Jack1947
      Nechtěl jsem rýpat ale je to trochu zvláštní nadpis ale nic z čeho by se měli zvedat mandle nebo tak *3*
  • Jack1947
    Na občasné zahrání to nebylo zlé, koneckonců to byl možná hlavní důvod proč s tím sekli i když to hodně hráčů hrálo... nestačilo to bud na zaplacení nebo jich nebylo dostatek a hra pokulhávala na Matchmakingu jasně bylo to repetitivní ale která MOBA dneska není že? tady aspon byli 2strany za které si člověk postupně zahrál. Nicméně pokud prohrál v první půli tak potom když se sečetli výsledné fragy to měl těžké. Když vyhrál a o dost "bodů" čance byla že vyhraje. Výhra byla + více exps, škoda no.

    Musím říct že když jsem si tohle přečetl na webu, (mnejmenovaném webu) podivil jsem se ale asi jak se říká za tu "námahu" to nestálo *7* *3*
  • Upřímně nahráno neco kolem 380 hodin..ja tu hru měl moc rád ..nemálo pomohl vyvojářum nákupy ale co se poslední rok s hrou dělo my hnulo žlučí......Absolutní ignorace komunity, S každým dalším updatem více a více chyb a bugů ktere byly i rok či dva staré a stále nebyly opravené, separátní laucher , zaměření se jen na tvorbu cosmetic předmětu za reálné peníze místo oprav hry. Podle mého Psyonix nechal hru (code) tak zabugovat že už jí nedovedl ani SÁM opravit a proto to zabalil. Je mi to líto ale nemohlo následovat nic jiného. :( *16*
  • stejne VSECHNY tyhle MP hry si uzivejme dokud to jde nebude to dlouho trvat a umela inteligence bude na takove urovni ze hrat online proti neznamym "lidem" bude znamenat hrat proti botum....za par let budou tyhle hry naprosto nehratelne AI nepujde detekovat protoze to treba ani nebude nejaky program co bezi na pozadi, pripojite spesl mys z ciny a ona se po par hrach nauci jak hrat *1* jasne za rok to jeste nebude ale uz za par let zcela urcite... jeste radi se vsichni vrati k LAN *3* *14* *3*
  • Já to hrál a hra to byla imo dobrá. Jedinou výtku bych mel k ovládání toho létajícího upíra ktere bylo imo dost težke a neohrabane. Hrát jsem prestal kvuli tomu že podobný typ her proste vyžaduje sehraný a komunikující tím a jakmile vylezete ze začátečníckeho bracketu, tak dostanete na pr.el pokud hrajete s random lidma a proti vam je premade team.
    Jinak nezajem je dan tím, že dneska je fakt težke se prosadit. Proste dota, TF a CS všechno válcuje.
  • Ve hře jsem nechal přes 90 hodin a asi 500 Kč (snažil jsem se podpořit autory, jinak nebylo vůbec nutné utrácet).

    Nikdy jsem nehrál hru s tak malou komunitou. Řada věcí bylo v té hře špatně a na to to dojelo. Já osobně očekával brzký konec této hry. Je to škoda? Vlastně ani ne. Kolikrát by bylo lepší, kdyby to vývojáři zabalili ještě před vydáním a nevydávali další rozbitou hru. Tohle nebyla tak špatná hra, ale nebyla dost dobrá a péče autorů byla nedostatečná a často mířila špatným směrem. Vývoj byl takový divný a do hry se přidávaly nesmysly. Problematická péče o hru se ukázala i na server lagech, které rozhodně nebyly vzácností (aspoň v době, kdy jsem to hrál - cca rok zpět).

    Žádná škoda...
    • Doplním, že podle mě bylo zásadní chybou, že stavěli na značce, na které stavět nemuseli a neměli. Kdyby to byla nějaká rubačka upírů a lidí, bylo by to podle mě daleko lepší volba. Dost lidí bylo naštváno a já osobně nepoznal nikoho, kdo by to hrál z důvodů, že je to "nosgoth". Lidi to většinou hráli - vlastně moc lidí o nehrálo, protože to byla free rubačka, která aspoň ze začátku docela dobře fungovala. Značka podle mého názoru spíše uškodila.
  • kubi-wan
    Tak co čekali, když vzali kdysi slavnou sérii se skvělym příbehem a udělali z toho vymletou multiplayerovku, která byla všem fanouškům původních her po právu u p*dele? Snad je tohle aspoň naučí, že nemaj rozesírat značky způsobem, o kterej nikdo nestojí...
    A teď šup šup, Squeenix, obnovte Dead Sun nebo nám konečně přineste poctivý pokračování!
    • Tohle pořád nechápu. Co do toho, že skončila multiplayerová střílečka pletete nějakou jinou sérii? A co že vychází ze stejného univerza jako Legacy of Kain? Jmenuje se to snad LoK: Nosgoth?
      Kdyby třeba ID udělali hru Mars, které by vycházela z universa Dooma a řekli, že to bude adventura, tak je to jako špatně?
      Podobné komentáře, co byly i na fóru hry, mě přijdou trapné. Legacy of Kain se neprodával, tak další díl nebude a že to tvůrci využili pro jiný typ hry je prostě vývoj. A uražené kecy chudáčků, že to není LoK, tak je to špatné a přejí této hře jen neúspěch je fakt koment hodný malého školáčka.
      Jako bych snad já vám teď přál, aby nevyšel další díl LoK, protože Nosgoth skončil.
      • kubi-wan
        Tak Nosgoth jsem nehrál, takže nemůžu říct, jestli to byla nebo nebyla špatná hra...
        Ale můžu říct, že to byl normální parazit na značce, kterym nevim, komu se chtěli zavděčit.
        A to, že je takových komentářů hodně, i na fóru hry, docela svědčí o tom, jaký plivnutí do tváře někdejším fanouškům LoK série to bylo.
        Jo a iD Software si fanoušky nasírat nechtěj, proto taky žádnou adventuru nevydali.
    • Wau, drsnak! To je bomba jak maji lidi potrebu delat ramena u veci o kterejch vi uplny prd xD
      • kubi-wan
        Tak jako mnohaletej fanoušek série Legacy of Kain si myslim, že vim víc, než "úplný prd". Vim třeba, že jsem ty hry hrál kvůli příběhu a atmosféře. Kvůli postavám a hratelnosti. Měl bych bejt nadšenej, když se někdo rozhodne všechny tyhle věci vyhodit a nahradit to něčim, co mě jako hráče LoK série vůbec nezajímá? Vim taky, že Nosgoth nezajímal víc lidí - píše se to koneckonců v článku, no ne?
        • Neřekl bych, z toho co sem vyčetl z diskuzí tak to bylo kvůli kompletní ignoraci fanoušků ze srany vývojáře s čimž klesala hráčská základna samozřejmě ale jinak to mělo prej ze začátku našlápnuto na kvalitní mp hru.
          • Asi tak + blby rozhodnuti + matchmaking + koneckoncu blbí hráči
  • k cemu ztracet cas s takovyma paskvilama kdyz tu mam zlaty dobry fungujici wowko..
    • TheGGG
      prej zlatý dobrý... no jo, Dan, na tebe si pomatuju, hádám, že jsi od posledně nezmoudřel...
    • Nechci Ti tu hejtit WoWko, ale někdy si zahraj ESO ;) ... Dneska nemusíš bejt ani fanda Elder Scrolls sérií ... ačkoliv jsem teda hrál Oblivion a Skyrim.

      WoWko jsem hrál asi 6 let, ale nikdy to nebude mít na ten feel co mám u ESO ... Je to snad první hra, na kterou sáhla Bethesda a baví mě ... Ale ono je to spíš asi o tom, co člověk chce od onlinovky, naštěstí si dneska můžeš už celkem slušně vybrat
    • Třeba proto, že ten paskvil je zadarmo a nemusím si za X tisíc kupovat hru, za kterou pak ještě budu platit měsíčně :) Jinak do Nosghotu jsem investoval 600 korun jako podporu vývojářům a nelituji toho. Hra mě bavila dlouho, na Steamu mám u ní napsáno 58 hodin, což za ty peníze stálo ;)
      • no.. je to sice zadarmo, ale stihl jsi do toho narvat 600 ještě než to vyšlo *1* *1* *1* však jo.. každýho baví něco jiného.. já si dopřeju osvědčenou kvalitu a rád si zaplatím, není čas ztrácet čas :D
        • Ano, narval jsem do toho 600, protože sem chtěl, ne proto, že jsem musel, rád podpořím věci, které mě baví. Obzvlášť rád mám model F2P, protože nekupuji zajíce v pytli a protože si můžu určit, kolik peněz do hry investuji. A jako odměnu za podporu hry ještě dostanu něco navíc v podobě skinu nebo vlaječky nebo jiné vychytávky, která pokud možno nesmí narušovat hru a dělat z toho pay to win, na to jsem dost alergický.
        • Ale ty ho prave ztracis, ale na to prijdes az pozdeji.
          • Záleží na pohledu. Hra, která sice baví, ale rychle skončí je ztrátou času. Naopak jistá zábava v podobě roky fungující a podporované hry je efektivním a kvalitním využitím času. Jako v realitě. Rychle se oženit a mít fungující a stabilní vztah na celý život. Nebo střídat ženský jak na běžícím pásu.. Druhá varianta je lákavá ale.. je to ztráta času. Protože stejně to směřuje/mělo by k vytvoření dlouhodobého vztahu. Nosgoth byla jen taková lehká holka co dala zadarmo nebo za pár korun. Nicméně časem by vytáhla mnohem víc peněz než hodná manželka WoW :D
            • :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit