Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    Tak co čekali, když vzali kdysi slavnou sérii se skvělym příbehem a udělali z toho vymletou multiplayerovku, která byla všem fanouškům původních her po právu u p*dele? Snad je tohle aspoň naučí, že nemaj rozesírat značky způsobem, o kterej nikdo nestojí...
    A teď šup šup, Squeenix, obnovte Dead Sun nebo nám konečně přineste poctivý pokračování!
    • Tohle pořád nechápu. Co do toho, že skončila multiplayerová střílečka pletete nějakou jinou sérii? A co že vychází ze stejného univerza jako Legacy of Kain? Jmenuje se to snad LoK: Nosgoth?
      Kdyby třeba ID udělali hru Mars, které by vycházela z universa Dooma a řekli, že to bude adventura, tak je to jako špatně?
      Podobné komentáře, co byly i na fóru hry, mě přijdou trapné. Legacy of Kain se neprodával, tak další díl nebude a že to tvůrci využili pro jiný typ hry je prostě vývoj. A uražené kecy chudáčků, že to není LoK, tak je to špatné a přejí této hře jen neúspěch je fakt koment hodný malého školáčka.
      Jako bych snad já vám teď přál, aby nevyšel další díl LoK, protože Nosgoth skončil.
      • kubi-wan
        Tak Nosgoth jsem nehrál, takže nemůžu říct, jestli to byla nebo nebyla špatná hra...
        Ale můžu říct, že to byl normální parazit na značce, kterym nevim, komu se chtěli zavděčit.
        A to, že je takových komentářů hodně, i na fóru hry, docela svědčí o tom, jaký plivnutí do tváře někdejším fanouškům LoK série to bylo.
        Jo a iD Software si fanoušky nasírat nechtěj, proto taky žádnou adventuru nevydali.
    • Wau, drsnak! To je bomba jak maji lidi potrebu delat ramena u veci o kterejch vi uplny prd xD
      • kubi-wan
        Tak jako mnohaletej fanoušek série Legacy of Kain si myslim, že vim víc, než "úplný prd". Vim třeba, že jsem ty hry hrál kvůli příběhu a atmosféře. Kvůli postavám a hratelnosti. Měl bych bejt nadšenej, když se někdo rozhodne všechny tyhle věci vyhodit a nahradit to něčim, co mě jako hráče LoK série vůbec nezajímá? Vim taky, že Nosgoth nezajímal víc lidí - píše se to koneckonců v článku, no ne?
        • Neřekl bych, z toho co sem vyčetl z diskuzí tak to bylo kvůli kompletní ignoraci fanoušků ze srany vývojáře s čimž klesala hráčská základna samozřejmě ale jinak to mělo prej ze začátku našlápnuto na kvalitní mp hru.
          • Asi tak + blby rozhodnuti + matchmaking + koneckoncu blbí hráči
  • Bude zajímavé sledovat osudy dalších online stříleček. Připadá mi, že vychází každý měsíc nějaká nová. Vzhledem k tomu, že počet obyvatel Země je omezený, tak v tom žánru začíná být přeplněno *4*
    • Souhlas, už se blíží letní bitva mezi Overwatch, Battleborn, Paragon, Paladins, Giagantic a co já vím ještě. A to tu jsou podobné starší hry jako TF2, Smite a další. Schválně, kdo to přežije do konce roku :)
      • Overwatch svede bitvu s Battleborn, ze který vzejde jako vítěz (hrál jsem jako tester obě bety), ostatní umřou v krátké křeči po vydání.
        • Nemyslím si. Obě hry mají jednu nevýhodu oproti ostatním, jsou placené. Přece jen TF2 nebo Battlefield Heroes, jsou zdarma a fungují dodnes. Pokud Blizzard neudělá časem z Overwatch F2P, tak pořád bude mít konkurence nemalou výhodu. Jasně Blizzard táhne, takže Overwatch bude hrát spousta lidí, ale konkurence v nějaké podobě přežije.
          • BattleField Heroes už nefunguje.
            • Novinka, to sem netusil.
  • Já to hrál a hra to byla imo dobrá. Jedinou výtku bych mel k ovládání toho létajícího upíra ktere bylo imo dost težke a neohrabane. Hrát jsem prestal kvuli tomu že podobný typ her proste vyžaduje sehraný a komunikující tím a jakmile vylezete ze začátečníckeho bracketu, tak dostanete na pr.el pokud hrajete s random lidma a proti vam je premade team.
    Jinak nezajem je dan tím, že dneska je fakt težke se prosadit. Proste dota, TF a CS všechno válcuje.
  • Ve hře jsem nechal přes 90 hodin a asi 500 Kč (snažil jsem se podpořit autory, jinak nebylo vůbec nutné utrácet).

    Nikdy jsem nehrál hru s tak malou komunitou. Řada věcí bylo v té hře špatně a na to to dojelo. Já osobně očekával brzký konec této hry. Je to škoda? Vlastně ani ne. Kolikrát by bylo lepší, kdyby to vývojáři zabalili ještě před vydáním a nevydávali další rozbitou hru. Tohle nebyla tak špatná hra, ale nebyla dost dobrá a péče autorů byla nedostatečná a často mířila špatným směrem. Vývoj byl takový divný a do hry se přidávaly nesmysly. Problematická péče o hru se ukázala i na server lagech, které rozhodně nebyly vzácností (aspoň v době, kdy jsem to hrál - cca rok zpět).

    Žádná škoda...
    • Doplním, že podle mě bylo zásadní chybou, že stavěli na značce, na které stavět nemuseli a neměli. Kdyby to byla nějaká rubačka upírů a lidí, bylo by to podle mě daleko lepší volba. Dost lidí bylo naštváno a já osobně nepoznal nikoho, kdo by to hrál z důvodů, že je to "nosgoth". Lidi to většinou hráli - vlastně moc lidí o nehrálo, protože to byla free rubačka, která aspoň ze začátku docela dobře fungovala. Značka podle mého názoru spíše uškodila.
  • Upřímně nahráno neco kolem 380 hodin..ja tu hru měl moc rád ..nemálo pomohl vyvojářum nákupy ale co se poslední rok s hrou dělo my hnulo žlučí......Absolutní ignorace komunity, S každým dalším updatem více a více chyb a bugů ktere byly i rok či dva staré a stále nebyly opravené, separátní laucher , zaměření se jen na tvorbu cosmetic předmětu za reálné peníze místo oprav hry. Podle mého Psyonix nechal hru (code) tak zabugovat že už jí nedovedl ani SÁM opravit a proto to zabalil. Je mi to líto ale nemohlo následovat nic jiného. :( *16*
  • Jack1947
    Na občasné zahrání to nebylo zlé, koneckonců to byl možná hlavní důvod proč s tím sekli i když to hodně hráčů hrálo... nestačilo to bud na zaplacení nebo jich nebylo dostatek a hra pokulhávala na Matchmakingu jasně bylo to repetitivní ale která MOBA dneska není že? tady aspon byli 2strany za které si člověk postupně zahrál. Nicméně pokud prohrál v první půli tak potom když se sečetli výsledné fragy to měl těžké. Když vyhrál a o dost "bodů" čance byla že vyhraje. Výhra byla + více exps, škoda no.

    Musím říct že když jsem si tohle přečetl na webu, (mnejmenovaném webu) podivil jsem se ale asi jak se říká za tu "námahu" to nestálo *7* *3*
  • Ten nadpis mi dal rakovinu
    • Jack1947
      Nechtěl jsem rýpat ale je to trochu zvláštní nadpis ale nic z čeho by se měli zvedat mandle nebo tak *3*
  • ACh... mě ta hra tak moc bavila!... škoda že už skončila *13* *8*
  • Ludkovia neviete náhodou o nejakej takejto podobnej hre ?? ak ano napíšte mi diki moc . Ale škoda no je smutné že dnešná generácia neuvidí to čím sme žily mi teda ja skorej :D Legacy of kain všetky jeho serie boli aj sú super malo biť nove Legacy of kain death sun ale tak isto si rozmysleli či to vydajú a zrušili to ale nechápem prečo muselo prísť aj toto no :/
  • stejne VSECHNY tyhle MP hry si uzivejme dokud to jde nebude to dlouho trvat a umela inteligence bude na takove urovni ze hrat online proti neznamym "lidem" bude znamenat hrat proti botum....za par let budou tyhle hry naprosto nehratelne AI nepujde detekovat protoze to treba ani nebude nejaky program co bezi na pozadi, pripojite spesl mys z ciny a ona se po par hrach nauci jak hrat *1* jasne za rok to jeste nebude ale uz za par let zcela urcite... jeste radi se vsichni vrati k LAN *3* *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit