Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ten smajl je nějakej error
  • hele nevíte jestli pude i co-op pc a ps3? jako je treba v portalu. *9* *10*
  • Předsevzal jsem si, že s nákupem nového PC počkám do vydání D3. Kolem mne prošlo několik generací Nvidia a ati karet(výběrem jen uvedu generace 9xxx, gtx 2xx, gtx 4xx, nyní už i gtx 5xx). Zatím to vypadá, že v době, kdy D3 vyjde budou běžně dostupná 8jádra od AMD, nové Nvidia gtx 6xx nebo neuvěřitelných 16gb ram za ještě neuvěřitelněji nízkou cenu kolem 4.000,-kč... O takovém HW se nám před pěti lety ani nesnilo a o ceně takové sestavy do 30.000kč už vůbec ne. Doufám, že stihnu alespoň nynější generaci hardwaru:-)
  • Bliss
    Ještě tak rok si počkáme. *1*
  • Víš, co se říká:"Změna je život". Vůbec bych se nedivil, kdybys po 60min ODEHRANÝCH v plné verzi hry změnil na grafiku názor.
  • Odulin
    Schválně zatím nečtu moc infa,preview, nekoukám na každý trailer, ale až to vyjde, tak si beru dovolenou, ať se ve firmě děje co chce....a ty Blizzarde.....ty se koukej snažit ať to stojí za to...aspoň jako minule...všude tě chválím, tak ať s tím nemusím přestat *3*
  • Pořád jsem se ještě nepřenesl přes to, jakým směrem D3 graficky stylizovali. Prostě to pro mě ztratilo propojení s ostatníma Diablama. Diablo nikdy nebyla komixově laděná hra, žádná zelená mlha, všechno bylo temný, orientovaný do "gotický" atmosféry. To bylo fantastický, to mě taky trochu mrzí.
    A taky to, že některý nový postavy mi přijdou hrozně prvoplánový, že prostě uděláme novou postavu, jen aby byla nová. Já bych v D3 klidně uvítal Necromancera a myslím, že nejsem sám. Když toho u pokračování hry autoři změní moc, tak už to není pokračování, ale úplně jiná hra. Abychom v tom to Diablo vůbec poznali :)
  • Nwm proč se každej nemůže dočkat týhle hry. Pro mě totálně nezajímavá a nudná hra + jestli to bude mít úroveň SC2, tak to potěš koště...
  • myšleno asi pro multiplayer postavy na battlenetu, řekl bych... To že se o tom článek nezmiňuje je docela problém, ne každý zná praktiky Blizzardu a jejich battlenet...
  • Jsem tak nějak natvrdlej nebo co. Komu co mám prodávat ?
  • Stealkill
    Vždycky je lepší, když si tvůrci hru ještě chvíly nechají a doladí ji, ale tohle čekání je tak hrozný že bych si teď klidně zahrál i Alpha verzi.
  • No tak už to kruci vydejte! To čekání mě zabije. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit