Přejít na výpis diskuzí
Oběti války v řízném traileru na XCOM: Enemy Unknown
24.8.2012 | Adam Homola
30 příspěvků
-
Tak Bioware a Blizzard dělají stále dobré hry,alespoň dle mne. A Civ V považuji v mnoha ohledech za nejlepší díl série
-
No to tedy nevim. Jejich hry nejsou zase az takove perly. Oni nedelali jen Civilizace(a i ty maji svou nejvetsi slavu za sebou) a ten zbytek? Stoji to vubec za rec? A to uz nemluvim o tom,ze treba BIOWARE a Blizzard taky ''kdysi'' delali dobre hry. Kdysi....
Ale doufam a snazim se verit *2* -
Z toho co jsem viděl se toho zas tak nebojím,navíc Fireaxis je opravdu zárukou kvality
-
Pokud vim,tak ceske UFA se nikdy nevydavaly za remake x-com serie. Pouze se u nich inspirovaly. Ale mas pravdu. Ja jsem zadny dil nedohral,protoze v pulce to zacalo byt tak otravne az hanba. Zato X-Com hraji dodnes.
-
Hardcore z dnesniho uhly pohledu. Turn based? Statistiky? Nutnost zapojit mozek? To uz se dneska prece nenosi a tudiz cokoliv co toto vyzaduje je hardcore. Bohuzel :-(
Jinak ja se na novy X-Com tesim. Zatim jsem nevidel a necetl nic, co by naznacovalo, ze to po*erou. -
no pribeh k misim sem zrovna nemyslel, asi sem to blbe napsal, jen bych nerad aby se to zvrhlo jako v ufo aftermath kdy proste to prostredi bylo pozdejc uz tak neuveritelne nesmyslne rozhazeny a okoukany abych rek pravdu i nezabavny ze me po pulce hry uz tak netahlo.I kdyz sem to dohral a nasledujici dily byly lepsi tak mi to fakt vadilo.
-
Presne. Ten posledni odstavec v clanku je taky na hlavu. Vlastne rika-mozna to nebude UFO,ale to nevadi. Boze ,boze...
A mimochodem x-com setie nikdy nebyla zase nijak moc hardcore. Nevim kde jste na to prisli. -
Mam špatnou předtuchu, že to v dnešní době pos*rou. Doufám, že se nevyplní.
-
Cilem misi v X-Com serii vzdy bylo zajmout/zabit nove cizaky a ziskat dalsi cizackou vybavu pro vyzkum a pokrok ve hre. Takze vsechny mise mely svuj cil. Vazne si nevzpominam na zadny smysluplny pribeh k misim.
-
At uz to vyjde! i kdyz spis by se hodilo: At to splni ocekavani! :-) Ja osobne cekam kvalitni singl
,jen at to neupadne do serie nudnejch nekvalitne generovanejch misi bez obsahu.Bez generovanyho prostredi pro maly mise se hra asi neobejde ale doufam v kvalitu.