Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KOOLCOO

    Dohrál jsem to DLC. 

    Přiběh nic moc.

    Inflirtrační mise jsou dost ploché a nemáte v nich moc možnosti na výběr a ty ,,dramatické,, popravy nejsou nic moc.

    Jestli jste čekali nějaký nový obsah ohledně Creedu a Hidden Ones tak budete zklamání. V paříží objevite starou základnu a pak musíte najít 3 klíče aby jste jej otevřeli. Odměnou je jen jedna zbran (kraátký meč) a dopis ve kterém vám někdo sděluje, že vás sleduje a drží vám palce (s iniciaály A.C. )

    Ve Francii můžete najit jeden nový set brnění a dva nové typy zbraní, krátky meč a válečnou kosu. Kromě toho mužete získat i nové schopnosti jako jsou napřiklad střela kterou mužete přivolat hejno krys, nebo bomba kterou mužete na někoho ,,přilepit,, a pak ho štouchnout na jeho kumpány. Přibyly dva typy nepřátel francoužstí jezdci, a hejna krys... Jo a také nový skin na mounta - medvěd.

    Jako vedlejší aktivity vás čeká pár potyček a postupná exterminace jednoho šlecheckého rodu. Jedna myticka bestie. A pak taky se můžete rozhodnout pomocí místním rebelům. Mužete si brát různe mise na které si můžet vzít partu spojenců. Za splění těchto misí ziskaváte jakousí reputaci a specialní body za které si pak mužete vylepšovat vaše spojence  nebo nakupvat nové vybavení. Jsou přidané nové runy které mohou mít i více bonusu najednou.

    Osobně jsem z tohoto DLC velmi zklaman, čekal jsem nějaky zásadní vyvoj v Eivorově nebo Basimově přiběhu které by mělo nějak ukončit nebo posunout děj Valhally ale nic z toho se v tomto DLC nekoná. 

    • MalyZeli

      No, bohužel AC je mrtvé, Valhalla celkové bylo příběhové zklamání, a co ubi chystá se značkou a live service je jen další hřebíček do rakve. Díky za rychlé shrnutí o co jde v DLC, akorát mi to potvrdilo na 130% že je to škoda peněz.

  • dworkin

    Bylo by dobré se v recenze zaměřit i na audio stránku hry, protože silně pochybuju, že zrovna tohle DLC opraví problémy, které ta hra se zvukem má.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit