Přejít na výpis diskuzí
Obrázky z Risen 2 a prokecnutí Two Worlds III
21.2.2011 | levis
36 příspěvků
-
Risen měl prostě Piraňáckej "Gothic feeling" - a to jsem na tý hře miloval! Na pokračování se těším jako malej Janek, protože to co provedl Spellbound s Arcanií to bych *11*
-
-
jn, Risen je určitě lepší než Gothic 4
-
-
Lepší než Gothic 4 je kde co. Risen je hlavně světlo naděje v nový sérii, která není "poničená" všudepřítomným amerikanismem. Stačí jen sledovat oficiální fóra, kam Piraně chodí. Taková zpětná vazba se jen tak u nějakýho studia nevidí. Doufám, že se nikdy nerozrostou. Ta atmosféra se pak skvěle promítá i do her, mají vlastní a jedinečnej charakter, působí domácky. Neměnil bych za nic a je to hlavní důvod, proč jsem sérii Gothic měl vždycky radši než TES, i když rovněž super hry.
-
-
Přesně, mají 10x méně zaměstnanců, 10x menší rozpočet, ale v pohodě se vyrovnají a překonávají ostatní.
-
-
-
-
Risen jsem ani nevim jak, nebo proč, dohrál. Ale u TWO WORLDS 2 jsem vydržel den a totálně mě to odradilo. Možná ještě v té době nedodělaným CZE překladem, možná tím to bylo. Ale souboje, kde děláte jedno a to samé do kostlivce, kterého zkoušíte zabít asi 3minuty a když on do vás sekne jste po 2seknutí mrtví. No budiž, trošku HC, i to je výzva. Ale nesmyslně nepřehledné krajiny a vesměs všechny Questy udělané v Dungeonech, které jsou si až moc podobné. A herní svět, mě přišel jak nevim co kosrtbatý. V RISEN se něco dělo, ale v TW2 tam ty lidi jsou, a když je večer tak ne, to je jediné děnní ve městě
-
-
Tam třeba TW2 velmi bavilo, možností spousta, putavý příběh, vylepšování vybavení, vcelku dobré souboje a možnosti úderů, hezká grafika, dobrá hudba. Doufám, že TW3 bude minimálně stejně dobrá.
-
Město? To je trochu silný výraz pro osadu s 30 obyvateli.
-
-
A to ještě v tom lepším případě.
-
-
-
Doufám, že R2 nebude tak špatný jako byla jednička. Nemastný a neslaný. Dvojka by snad už mohla být chutnější.
-
-
co to kecas ty debile
-
-
no konečně je to tady :) zrovna nedávno jsem řešil v diskuzi Gothic 4 a musel jsem zmínit to, že Risen 2 bude pravá nefalšovaná "piraní" zábava.. Two Worlds mě moc nebere, zkoušel jsem to a má to hodně originálních prvků, ale prostě mě něják neuchvátilo..
-
-
Naprostej souhlas
-
-
Tak na Risen 2 se teda těším hodně.Tipuju,že když půjde o pirátské RPG,tak se to bude točit okolo Romanova a Ocelovouse...
-
Risen 2 jako piratske RPG?....tak to je parada,kralove RPG zanru zkusi neco noveho :) Tesim se ... :)
-
-
asi doufaji ze je pirati podpori a nestahnou si to *1* *1*
-
když se řekne RPG tak si vybavim pohled z třetí osoby a propracovaný příběh v první řadě, až pak velké možnosti "stavění" postavy. Tak pro králové RPG žánrů jsou BioWare, nevyvracím tvůj názor, jen řikám svůj kdo momentálně je pro mě králem RPG - > BioWare a trilogie Mass Effect
-
-
no mass effect neni moc RPG teda ten 2 dil ten je spis akcni koridorovka s hodne textama ale treba v ME 3 to bude jiny ale jinak od Bioware sem hodne ocenil Dragon Age ale zase Dragon Age 2 bude akcnejsi
-
-
-
*12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
-
risen 2 snad raději ani ne.....TW3 už vůbec *9*
-
-
Za to kól of ďůtý by mohli vydávat i častějc, co? *2*
-
-
i kdyby to vydávali každej měsíc tak to bude mít prodejnost několik M a přitom je to taková sra*ka *11* *11*
-
coze koule a dutky *1*
-
-
-
jaky nepodlozeny drby? Obri preview v nemeckem casopise, ktery vysel v den spusteni homepage risen2...v casopise byly i artworky, komenty autoru a tak
-
-
Ten časopis vychází 23. února... takže uvidíme ve středu. Jinak ty scany jsem vyděl na nějakejch ruskejch fanstránkách a jsou to jen obrázky bez textu.
-
-
bude to mit hodne s piraty...budete se honit za ocelovousem, ktery zna zpusob, jak proplouvat bouremi...hra bude na nekolika ostrovech s jedinecnymi klimaty a stvuramy...atp
-
-
Ocelovous je jedna z postav, které bych hned vyškrtl a jak někdo zmínil, že by se mohlo jednat o dobrodružství nějakého známého piráta z předchozího dílu. Pirátské RPG tu ale ještě nebylo, takže by něco mohlo být dobrého :-)) Jinak k těm negativním názorům k RISEN, hra to není špatná. Příběh sice kosrtbatý to má, všechno ze staré školy ala GOTHIC, akorát jen doslova zmrvenej konec :-))
-
-
Pirátske RPG tu ešte nebolo ? To sú mi novinky... len Akella ich už vychrlila aspoň 5
-
-