Přejít na výpis diskuzí
Obrázky z Risen 2 a prokecnutí Two Worlds III
21.2.2011 | levis
36 příspěvků
-
Risen 2 jako piratske RPG?....tak to je parada,kralove RPG zanru zkusi neco noveho :) Tesim se ... :)
-
-
asi doufaji ze je pirati podpori a nestahnou si to *1* *1*
-
když se řekne RPG tak si vybavim pohled z třetí osoby a propracovaný příběh v první řadě, až pak velké možnosti "stavění" postavy. Tak pro králové RPG žánrů jsou BioWare, nevyvracím tvůj názor, jen řikám svůj kdo momentálně je pro mě králem RPG - > BioWare a trilogie Mass Effect
-
-
no mass effect neni moc RPG teda ten 2 dil ten je spis akcni koridorovka s hodne textama ale treba v ME 3 to bude jiny ale jinak od Bioware sem hodne ocenil Dragon Age ale zase Dragon Age 2 bude akcnejsi
-
-
-
Risen jsem ani nevim jak, nebo proč, dohrál. Ale u TWO WORLDS 2 jsem vydržel den a totálně mě to odradilo. Možná ještě v té době nedodělaným CZE překladem, možná tím to bylo. Ale souboje, kde děláte jedno a to samé do kostlivce, kterého zkoušíte zabít asi 3minuty a když on do vás sekne jste po 2seknutí mrtví. No budiž, trošku HC, i to je výzva. Ale nesmyslně nepřehledné krajiny a vesměs všechny Questy udělané v Dungeonech, které jsou si až moc podobné. A herní svět, mě přišel jak nevim co kosrtbatý. V RISEN se něco dělo, ale v TW2 tam ty lidi jsou, a když je večer tak ne, to je jediné děnní ve městě
-
-
Tam třeba TW2 velmi bavilo, možností spousta, putavý příběh, vylepšování vybavení, vcelku dobré souboje a možnosti úderů, hezká grafika, dobrá hudba. Doufám, že TW3 bude minimálně stejně dobrá.
-
Město? To je trochu silný výraz pro osadu s 30 obyvateli.
-
-
A to ještě v tom lepším případě.
-
-
-
Risen měl prostě Piraňáckej "Gothic feeling" - a to jsem na tý hře miloval! Na pokračování se těším jako malej Janek, protože to co provedl Spellbound s Arcanií to bych *11*
-
-
jn, Risen je určitě lepší než Gothic 4
-
-
Lepší než Gothic 4 je kde co. Risen je hlavně světlo naděje v nový sérii, která není "poničená" všudepřítomným amerikanismem. Stačí jen sledovat oficiální fóra, kam Piraně chodí. Taková zpětná vazba se jen tak u nějakýho studia nevidí. Doufám, že se nikdy nerozrostou. Ta atmosféra se pak skvěle promítá i do her, mají vlastní a jedinečnej charakter, působí domácky. Neměnil bych za nic a je to hlavní důvod, proč jsem sérii Gothic měl vždycky radši než TES, i když rovněž super hry.
-
-
Přesně, mají 10x méně zaměstnanců, 10x menší rozpočet, ale v pohodě se vyrovnají a překonávají ostatní.
-
-
-
-
*12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
-
o hre se nevi vubec nic? To nemuzete myslet vazne...o Risen se v sobotu objevilo hodne informaci...to jsem myslel, ze jste lepsi server...
-
-
To jo....staci zajit na fanstranky
-
-
Opravdu si myslite, ze jde o prokecnuti? Nebo spis o cileny buzzmarketing?
-
A teda bude to neco mat spolocne s piraty?Ked otom tolko viete?
-
two worlds 1 ma bavil o hodne viacej, neviem cim to je, dvojka je sice pekna, ale nebavi ma to nejako, najhorsi je na tom ten interfejs,ked nazbieras 30 zbytocnosti a chces ich dismantleut tak po jednej musis klikat, hruza, dalej magia je uz pre fighterov nedostupna, v jedotke som mal stity paradne magicke aj pre fightera
-
-
jojo souhlas TW 1 bylo rozhodne lepsi jak TW 2 nejvic me v TW 2 dostalo ze sem se strasne tesil az se dostanu na ten nejvetsi ostrov a kdyz ktomu konecne doslo tak sem zjistil ze to je uplne minizona s bazinou a par nemrtvejch :D a nej byla lodka kdyz sem stravim snad 3h obeplouvanim ostrovu abych zjistil ze nikde nic neni az na par mist se Scrapulariema nebo jak se to jmenovalo :D:D
-
-
A já doufal v pokračování jedničky...
-
Podle informací z německých stránek je Risen 2 pokračováním, které bude navazovat a to minimálně postavou bezejmeného hrdiny a několika dalšimí známými z jedničky. Už se nemůžu dočkat, pokud půjde vše dobře, tak by to mohlo na podzim vyjít, doufám.
-
-
Namitka, ctihodnosti! Pouhe spekulace.. : )
Stejne jako ty "vyrojeny informace", o kterych pise chytrak dole, a jeste doda "to jsem myslel ze jste lepsi server" : D
Hmmmm - neni nic lepsiho nez zpravodajove servirujici nepodlozeny drby, ze? *7*
-