Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já měl radši jedničku a občas si ji zahrajeme a ani tam komunita nespí. HD textury+widescreen, komunitní patche už je 1.09 (poslední oficiální byl 1.03). Dvojka už byla moc generická a vůbec mi nesedla, sice je tam víc frakcí, ale už nejsou tak odlišné + absence hradů a smysluplné obrany (zdi a opevnění se sice dají stavět, ale už nejde dát jednotky na zdi, které jsou navíc strašně křehké)

  • Dobrý článek, jen bych do něj doporučil vložit k Isengardu a Mordoru menší poznámku.

    -Mordor dostane facelift (až vydají Harad, tak z něj oddělají jejich jednotky a celkově tu frakci překopou).

    -Isengard k sobě dostane ještě subfrakci "Dunlendings" a taky jej ještě mírně upraví.

  • KrPa

    porad vychazeji mody, ale obe hry nejde poridit, jaka skoda

    • Reeki

      vse jde klikno na odkazy v clanku a vse potrebne tam poridis

    • triptich

      bohužiaľ. autorské práva sú dobrá vec, ale ak ich niekto používa týmto spôsobom (hry vraj nie sp dostupné práve kvôli autorským právam), tak dosť lezú na nervy.

  • Urakaar

    Já si tuhle hru vždy chtěl strašně moc zahrát, bohužel jsem se o ní dozvěděl až ve chvíli, kdy už se prakticky nedala sehnat. :(

    Možná jde sehnat přes e-bay, ale tam je to celkem drahé a nevím, jestli by ta původní kopie byla dnes ještě vůbec funkční. 

    Takže mi nezbývá než dále čekat na připravovaný remake, na kterém pracují nějací fanoušci. Odaz na přípravovaný remake, kdyby o něm někdo nevěděl:

    https://bfmereforged.org/

    • Reeki

      Tento mod ma jednu velikou nevyhodu i na nejjednodussi obtiznost je to tezke az hruza pocitac chrli neustale tuny jednotek bez prestani a kampan radeji no koment, chtelo by to trochu balancnout 

    • exoslav

      Samozřejmě ti vůbec neradím pirátit tuto hru z uloz.to, kde se dle mých posledních informací (dotyčný uživatel prý hru před pár dni stáhnul, postupoval dle manuálu přiloženého ke hře a již odehrál několik desítek hodin) stále nachází celá hra ke stažení i s návodem jak hru spustit a opatchovat. Ale jak píšu, neradím ti to a rozhodně tě k ničemu nepobízím!

      • Urakaar

        Jako to, že se to dá stáhnout, mi je jasné, ale hry se snažím tak nějak zásadně nestahovat, takže tímto směrem pro mě cesta asi nevede. Každopádně díky za snahu pomoct a cením ten opatrný přístup ve vyjadřování. :)

    • triptich

      ehm... neviem, do akej miery je to ešte šedá zóna, ale je tak trochu verejné tajomstvo, že ak použiješ google a heslo "The Battle for Middle-Earth II  special edition", vybehne jeden blogspot s nadpisom "The Battle for Middle-Earth I & II & Rotwk Online Players"

      je to síce nešťastné riešenie, ale lepšieho sa asi nedočkáme.



      • Urakaar

        To vypadá celkem dobře, ale nejsem si úplně jistý do jaké míry je to legální no. :D Jinak nevíš jestli je tam i kampaň nebo jestli je to jen verze pro multiplayer?

        • honcka

          Legální to není, ale nemorální taky ne, že se tím nespůsobí nikomu žádná škoda, ten remake pochybuju, že vyjde, potřebovali by práva od Petera Jacksona a práva od EA ke hře a to mi přijde dost nereálný

        • triptich

          to netuším. mám to uložené  pod "niekedy vyskúšam, keď sa nájde čas". asi nemusím podotýkať, že čas sa nenašiel :/

          bude to v lepšom prípade niekde na hranici šedej zóny, ale skôr predpokladám úplný warez kvôli autorským právam, kvôli ktorým sa nedá zohnať ani samotná hra :( nič lepšie asi nemáme k dispozícii.

      • mám sice orig DVD, ale na ntb už nemám mechaniku, takže tam jedu z image a pokud se nepletu, tak ochranu odstranil jeden z komunitních patchů. Jinak momentálně asi nejlepší LotR strategie je stejně TW Medieval 2 s modem 3rd age což je trochu smutné.

  • Reeki

    Pekny mod sice trochu namahy nez to vsechno zprovoznite, ale kapanek se jim nepovedl balanc a i na nejlehci obtiznost dost tuhe

    • Ze začátku je to těžké, ale jakmile přečkáš úvodní nápor, tak je AI celkem slaboučká (na easy obtížnost).


      Problém bych viděl v Brutal obtížnosti, která podle mě není dostatečně těžká (AI má často málo peněz). V tomto se mi líbil mod RJ 1.063.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit