Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mě ten Bloodlines tolik nebavil, měl jsem radši Vampire The Masquarade Redemption, či jak se to jmenovalo.....začátek hry se odehrával ve středověké Praze
    • Já jsem v Redemption skončil u vlkodlaka, co mě naháněl myslím že v Londýně. Když jsem ho hrozně dlouho nemohl porazit, skončil jsem... Ale do té doby to byla super hra.
      Jinak doporučuju hrát Redemption v originále, čeština je tak hrozná, že občas nejde pochopit, o čem se zrovna mluví. Naopak Bloodlines mají češtinu parádní, včetně "bláznivé" malkavianské. A kdo by nerozuměl nahrávkám dr. Grouta v jeho domě, protože tam tvůrci nedali in-game titulky, dá se stáhnout video oficiálního překladatelského týmu, kde je celá tahle mise natočená a jsou k ní titulky. Doporučuju určitě zkouknout, úplně mi to otevřelo oči. :)
    • x_ander
      Redemption byl parádní. Jedna z mých oblíbených her.
      • nehovorim ze bol zly, len.. ked som ziskal kuzlo zmrazenia(brutal OP) tak som nic ine nemusel pouzivat, dokonca aj hlavny boss na nom padol...chcelo by to trosku doladit :)
  • Teď je to 3 tejdny co jsem dohrála VTMB a užil jsme si to na plnej knedlik, ale tohle mi podle tech videí co jsem zhlídnul příjde, ře se mi to moc nezamlouvá né že bych byl nějaký ortodoxní odpůrce modů, ale působí to na mě nedodělaným dojmem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit