Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skoda ze to neprislo driv. Usetril bych 1200 za nejlepsi nudnou hru poslednich 20 let:)

  • Lukass

    No za mne,  GTA 5 me prislo jako lepsi hra.  Lepsi pribeh i mise,  RDR je urcite dobra hra,  ale obcas ztraci spad,  je zbytecne pomala a celkove divne navrzena,  myslim hlavne wanted system,  ktere vubec nechapu jak mohl projit testem.  Graficky je ale RDR bezkonkurence a v open world jeste hromadu let bude

    • Je to tak bohužel. RDR2 je na jendé straně technologická revoluce, kterou budou mít jiní vývojáři problém překonat i na další generaci HW.

      Ale zároveň prostě obsahuje pořád dokola dvě aktivity (jedu na koni z bodu A do bodu B. A potom vystřílím pár vln protivníků. A pak znova). Plus hromada realismu, který ale z hlediska hratelnosti nic nepřináší a někdy spíš štve (lov kožešit ta krealistick, že sehnat nejlepší kůži je grindovačka pro zlost).

      Jsem fakt zvědav s čím se vytasí příště. Vzhledem k tomu, že z GTA Online během let udělali z nejlepší online hry vůbec naprosto šílenou pay2win záležitost plnou paywalls, timeoutů, casina a dalších cashbrag záležitostí, které tahají peníze jak jen to jde, tak se trošku o jejich další hry obávám.

      • twicer

        GTA online byl vždycky brutální grind, jen s příchodem více možností aktivit se to celé prohloubilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit