Přejít na výpis diskuzí
Obsah zdarma pro GTA Online vyjde už letos, DLC pro GTA V až příští rok
10.12.2013 | Petr Poláček
30 příspěvků
-
kokotici jaro2014 v prodeji na pc verze
-
jo jo , ja cekam za GTA V na PC jak 12 rocna Ciganka na stratu panenstvy *1*
-
no a on ti to podal tak, že se ta pánev dá zase úplně vpohodě prodat.. ale pochopit to takle by se ti nehodilo do krámu, chápu
-
No já si nebudu konzoli kupovat kvůli jedné hře, ať už je za jakoukoliv cenu. To je jak kdybych si koupil pánev na jeden řízek. Když si koupím nějaké zařízení, tak bych ho rád používal ... a pokud mě kvůli tomu uteče GTA5, no co se dá dělat, ale brečet kvůli tomu nebudu.
-
šušůnek, tj :)
-
No jestli je pro tebe pár tisíc = pár kaček, tak gratuluji.
-
asi si to chtějí zahrát v pořádné grafice, bez škubání a s mody
-
Nápodobně *1* Nechápu pro všichni brečí kvůli GTA V na PC, když konzole se dá v bazarech koupit za pár kaček.
-
Možná byl plán lidi pořádně podojit ale potom obrovským hatu to neriskli
-
Zahral GTA V na konzoly i online do 104 ranku a zase jsem konzoly prodal ;)
-
No řekl bych, že pokud by nevydali GTA5, tak že už by s PC ani nepočítali ...
-
Jestli to na PC nevydají, tak ta firma jde obratem do mého ignore listu a už od nich nikdy v životě nic nekoupím.
-
presne tak zahral bych si to v poradny grafice, ale je tolik jinejch her na ktery neni cas, ze mne to zily netrha jestli to na PC nikdy nevyjde
-
Rovnaky pristup mali trebars Bioware s ME3, multak DLCka zadarmo. Clovek az neveril ze to EA nezatrhlo.
-
Tohle bych si rád zahrál, ale konzoli si kvůli tomu kupovat nebudu. Když to nevydaj na PC, tak (ne jen) moje peníze holt neuvidí.
-
Těžko to oznámí před Vánoci, aby každý řekl: Tak to si počkám pár měsíců na tu lepší verzi.
-
O pc verzi se mluvi. RC jiz nerikaj, ze neni co rict, ale ze mame sledovat jejich news stranku ;)
-
Jasny, Online potrebuje poradne dokoncit, a az pak SP cast ( u PC az bude to bude stejne nikoliv jinak, max tak nejaka Deluxe edice se vsema DLC za par set stovek. )
-
Oznámení PC verze očekávám krátce po vánocích, domnívám že by si tím tedka by si tím mohli jeste poskodit prodeje konzolových verzí. Vydání samotné pak odhaduji na březen 2014.
-
tak tak