Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem čerstvě po siestě, ale nějak nechápu... Mělo to mít otevřený svět, ale pak se objevuje věta " Ani v jedné časové rovině byste neměli otevřený svět, ale jen různé planety, opět podobně jako v Mass Effectu." Něco mi ušlo? Podle zbytku článku by se dal i Mass Efect klasifikovat jako vesmírný Skyrim, což mi přijde mimo.
  • frag.ment
    Jako milovník sci-fi bych takovou hru bral všema deseti.. Myslím, že otevřené sci-fi RPG tu hodně chybí a o žádném pořádnem ani nevím (mluvím o čistém singlu).
    • Tak se zkus kouknout třeba na Precursors, docela mě to bavilo i přes spoustu nedodělků a chyb
      • JJ Precursors je zábava na dlouho. ZAtím jsem dal jen jednu planetu a jsem ve vesmíru. Je to super.
        • Precursors je hra s obrovským potenciálem který je ale dost nevyužitý, a v okamžiku kdy máte pocit že se hra začíná rozjíždět zničehonic skončí. Hra je zábavná ale opravdu velmi nedokončená. Jsem na vážkách či ji doporučit....

Hra která má nejblíže otevřenému sci-fi RPG je asi mass effect. Nic lepšího asi momentálně venku není..
  • Amylee.Anderson
    Já. To. Chci. !.
    • Jí. Ti. To. Udělám. !.
      • Doufám že to hodíš na torrent aspoň *5*
      • Trisska
        Nj chlapi... *7*
        • Vim o obchodu, kde maji kvalitni zrni.
        • Ale holky nemužete jit všechny najednou, vždyť toho chudáka utaháte.
      • a kua samozřejmě tam má být já :)
  • MrSanta
    Chjo, to se tak krásně čte. Kéž by se to jednoho dne povedlo. Sci-fi (semi)open-world RPG mi chybí. Ještěže za pár let dostaneme Cyberpunk 2077.
  • *13*

chceeem to
  • Z toho co jsem si zrovna přečetl to zní perfektně ,tak snad se k této hře lidi z Obsidian ještě ještě někdy vrátí ,protože mám takový pocit že kdyby tato hra vyšla ,tak by se stala velmi úspěšnou.
  • *8* ... A nemohlo by to být propracovanější než Skyrim ? Ještě že tu máme Wastelands ,NEO Scavenger a za 12 dní Shadowrun ...
  • Rhulad
    Začínám byt alergický na přirovnáni každé hře k nějakým komerčním píč*ovinám. Jako člověk se nemůže divit, že je to u ledu, když je to sci-fi Skyrim.
    • Kloučku, komerční je všechno za co někdo chce peníze. I tvoje oblečení je komerční 3,14čovina.
    • Jakym komerčnim pitchovinam? Jo, ty mysliš Staré svitky. Njn je to kryptofašistickej, buržoazní škvár.
      Btw proč se ti Staré svitky nelibí? Těžké ovládání? Moc mluvení? Neznalost angličtiny? Vrozena duševní porucha?
    • Trisska
      Přesně...
  • Vzdycky když se nekde rekne Obsidian tak plno lidi zacne slintat.Nechapu proc. Tohle studio udelalo jednu jedinou vlastní hru která propadla (alpha protocol) a dal par her na zakazku kde delali co se po nich chtelo. Navíc jejich hry jsou vždy radne zabugovane a skoro nehratelne při vydani. Nez se tu zacnete ohánět New Vegas a Kotorem 2 tak si uvědomte ze koncept tehle her vymyslela Bethesda a Bioware a ne Obsidian. jedno z nejvic precenovanych hernich studii na svete, tenhle Obsidian.
    • Kolko ich hier si hral? AP prepadla nie koli tomu, ze bola zla, ale koli tomu, ze sega ako vydavatel zlyhala na celej ciare z hladiska marketingu. Ak povies, ze f3 a f:nv maju rovnake zakladne koncepty, tak sa mylis cca rovnako, ako keby si povedal, ze manga a watchmen su rovnake, kedze v oboch pripadoch ide o comics. Ich vnutorne mechaniky su ine. kotor 1 a 2 detto. A fanusikovia ich maju radi, kedze z ich pristupu citis clovecinu a konzistentnu snahu o vylepsovanie urcitych stranok hier, na ktore sa moc inych studii nepozera - vierohodny svet, ktory dokaze reagovat na hracove rozhodnutia v celej sirke. A zabugovanost? Ano, dalo by sa aj lepsie, ale ako tester od fachu viem, ze sa zdaleka neda zachytit vsetko a ak beriem do uvahu komplexitu, nie su na tom vobec zle.
      • Myslim ze jsem je hral všechny, a ani jedna z nich me nijak zvlast nebavila. Vzdycky když se rekne ze Alpha Protocol podelala Sega tak se smeju, ve skutecnosti je to tak ze když je hra dobra tak si k ni hraci cestu najdou at ji vydava kdokoliv. V cem jsou vnitrni mechaniky u New Vegas jiné nez u Falloutu 3? VATSEm pocinaje, přes Ai az k pipboyi je všechno vymyslene Bethesdou a Obsidian na tom neudelal vůbec nic. To ze daly hraci vetsi volnost a zmenily par věci(craft,mireni přes mířidla atd) by zvladnul zkusenejsi moder a mozna lip.A co se tyce ukolu? Me osobne par ve Falloutu 3 prislo lepších nez tady. Další jejich hry, třeba Dungeon Siege 3, další prusvih, prumerna hra. Tady měli Obsisiani volnou ruku a zcela evidentne se nemuseli moc drzet původního konceptu DS, a co udelali když se jim dala volna ruka? Prumernou hru která originalu nesaha ani po kotníky. NWN2, hra při vydani byla tak zprasena ze ji opravovali asi dva roky, a do dnes ma jednu z nejhorších AI spolubojovniku co snad existuje.Pribeh byl celkem nuda(ok, datadisk se jim povedl) a celkova hratelnost neprinesla nic nového a zajímavého, proste jen koncept Baldurs Gate ve D. Fakt, nikdy nepochopim co na tomhle studiu lidi vidi, jsou prumerni az beda a jsem fakt zvedav jakej uspech bude mit jejich kickstarter hra, podle me to budou delat ještě několik let, pak to vyjde plne bugu, a zavre se nad tim opona stejne jako na Alpha Protocolem.
        • No jen tak na okraj. Fallout je více dítětem lidí okolo Obsidian než mamlasů z Bethesdy. AP není špatný jen působí nedotaženě.
  • http://youtu.be/OPy9nuf1rJo
    • frag.ment
      Tyvoe to je moc, myslím po pár panácích se u toho budu řezat smíchy, takže si to pustím odpoledne, protože v normálním stavu mi to připadá spíš k pláči :-D
    • Uplnej ceskej TotalBiscuit...
      • Falaout
        Scifi skirim
        Vildstar

*2* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit