Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ozkoušeno, neoslovilo.

    A přitom ze hry cítím úžasný potenciál. Jenže pak to přijde - zkusil jsem bitky hrát stylem "chytni, udeř o zeď, zvedni ze země, udeř o zeď, chytni dalšího udeř o zeď, zvedni udeř o zeď " etc etc. Funguje spolehlivě. A koho chytat nejde, proti tomu je potřeba se postavit, stát a jenom mačkat protiútok -> útok, protútok -> útok. Opět funguje spolehlivě.

    Od hr,y která má pěstní potyčky jako hlavní tahák, jsem v této oblasti rozhodně čekal víc.
    • Hanzales
      Já jsem naopak z toho bojového systému nadšen. Čím více člověk kombinuje všechny možné útoky v pravý čas, tím je to zajímavější. Mám otevřenou tak půlku nových úderů a i s tím se dá už slušně vyhrát. Pěkné taky je, že silnější kopy třeba přiberou tři protivníky, takže třem před váma podkopnete nohy a dva za váma vezmete otočkou k zemi (když se zadří). Nějteré ty Martial Arts eventy jsou pak i těžší. Pokud člověk používá dvě kombinace, případně opakuje jedno kombo a občas zmáčkne protiútok, pak věřím že je to nuda.
      Jízda vehilky je taky paráda, když to přijde pod ruku. A motorka se ovládá parádně, jen to chce občas šikovně použít brzdu, ručku, naklánění a oželet rozhlížení. Já jsem prostě ze všech herních principů téměř nadšen. Město je zpracováno parádně, hudba super, a děj hry sám o sobě se mi líbí hodně. Já bych se nebál dát i 9ku. Takhle krásně zpracovaný mix soubojů, honiček, přestřelek, závodů, v pěkně propracovaném openworld světe už jsem hodně dlouho nežral! Taky jsem se s hlavní postavou sžil mnohem více, než s třeba s Nikem. Pro mně taky nečekané překvapení roku. A to jsem o té hře před měsícem ještě vůbec nevěděl.
      • Je to ode mne možná povrchní, ale ostatní apekty hry nehodnotím. U Sleeping dogs je jasný důraz na pěstní souboje, a ty hra nenabízí v pro mne atraktivním zpracování.

        Už mám po krk her, kde jsou oponenti jen pytle s pískem (pravda, ve Sleeping dogs alespoň zkouší něco dělat) aby si s nimi hráč mohl experientovat. A když se zaměřím čistě na vítězství tak zjistím, že nepotřebuji žádné pokročilé techniky, stačí mi chytky a protiútok.
  • Demo me presvedcilo.... ze tohle fakt hrat nemusim, dalsi konzoloidni zprasek s mizernou grafikou a nemoznym ovladanim.
  • Škoda, že ne pro win xp *1*
  • Kde se dá stáhnout to demo na Xbox? Přímo v "Xboxu" mezi demy to není ... :(
    • pokud nemáš Gold tak si musíš týden počkat
      • Aha, díky.
  • Vyzkoušeno demo na PS3. V té druhé části dema, továrna, zvláštní bug, když vás zmerčí, stačí utíkat zpátky na začátek, kousek za vámi běží a pak se zastaví o neviditelnou zeď, stojí a čumí, stačí jednoho po druhém odtáhnout do zóny, kam nevím proč nejdou, s nožem to pak jede jak po másle. Trapná chyba docela.
  • Jack1947
    Takhle si zkazit zacatek tehle paradni hry... demem s uvodnimi 15minutami no tfuj hur to udelat nemohli *10*
  • Menorri
    Výborně, to jsem potřeboval....zda to stahovat z Warfora či ušetřit ten kus času zbytečným stahováním další pí**.... *1* *1* *1* ...rozhodně vyzkouším! *12*
  • Black_Hand
    demo me nepresvedcilo, protoze stejne jako zaplave lidi na forech nefunguje:
    http://forums.sleepingdogs.net/viewforum.php?f=5

    hra ani nenabehne.
  • po dlouhé době jsem u téhle hry oprášil gamepad a můžu říct, že se to na něm opravdu hraje líp... každopádně doporučuju vyzkoušet, pro mě zatím to nej, co letos vyšlo :)
  • Super, vyzkouším.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit