Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • přenechám začátek flamování uživatelům, kteří to mají v krvi... tohle je smutné a smutnější ještě bude, že to bude mít odbyt...
  • Tento způsob marketingu, zdá se mi poněkud nešťastným...
    • Ale funguje, bohužel...
      • Jo, jo... je nešťastný, ale pro hráče, pro vydavatele opravdu funguje *9*
  • ja saom velmi rad ze som si prezil zlatu eru pocitacovych hier.
    vy ostatni (sucasna generacia tupych deti).... mate smolu :)
    • Alex81
      Myslim, ze kazdy hrac prozil/prozije zlatou eru her. Pac to je tak prvnich 3-5 let co hraje hry. Pak to jde z kopce.
      • On nemyslel svoji, ale počítačových her, chápu, je těžké to pochopit :D:D
        • presne. hry z let 1987-2000 (cca). Jo nejlepsi herni leta.
          • 1994-2000 imho
            • 1995-2002 imho
  • GlaDOS
    20 DLC? Větší žebráky jsem neviděl. Ale lidi jim to samozřejmě žerou. Dobře jim tak.
    • A co jako? Když to lidi chtěj, tak ať si to koupěj.
      • GlaDOS
        Proto jsem napsal dobře jim tak. Jsou to jejich peníze.
  • Divotvurce
    No... jak by řekl Paulie:" Co si to ku*va ty parchanti o sobě dopr*ele myslej."
  • ja navruhuju at se plati za kazdej soubor v tymhle imbecilni hre. Hra ma treba cca 20000 souboru na disku, tak za kazdej 0.99$ . blbcu co to koupi je porad dost a dost.
  • Rád se toho flamu ujmu. Takže: je vidět, že svět jde do sra*ek! *6*
    • omyl. Ten uz tam je tak od roku 2000 cca.
  • To bylo očekávání s digi-distribucí a sám jsem je naivně čekal. A ono se to obrátilo přímo proti hráčům. Si dobře pamatuju starý recenze datadisků v Levelu a řeči o nastavovaných kaších a tahání peněz z kaps hráčů *1*
  • Další várka obsahu: "Kup si tanga pro svého vojáčka?"

Kdy už to lidem dojde....
    Někteří by potřebovali DLC pro svůj mozek.
  • Tak vychcanost Activisionu stoupla na novy level. Jelikoz tech 20 DLC je znacne zavadejici. Jak je psany jedna se o 20 kusu DLC obsahu, takze 1 kus = 1 mapa / mise do Spec-Ops. Takze za ten rok nez vyjde slavnostne Black Ops 2, se dockame maximalne 3 DLC balicku, obsahujicich klasicky 4-5 map. A z toho jedno DLC ma byt recyklace popularnich map z CoD6.
    Jo je neskutecny co si ti kravataci dovoli. A jak sem psal uz kdysi pri cenach DLC pro CoD6, bude hur. A to do te doby, nez se kupujici lid nevzpamatuje. Coze nebude nikdy, protoze pro zapadniho uzivatele je nejakych 10 dolaru (euro) prd. Kvuli tomu uz ani nevidi ze plati za smesny obsah 1/4 ceny puvodni hry, takze ani princip se nekona. Smutne...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit