Přejít na výpis diskuzí
Od zábavy pro nerdy po mainstream aneb evoluce série Rainbow Six
23.1.2016 | Ladislav Loukota
54 příspěvků
-
Prosimtě, sundej si ty růžový brejle, už to nehul anebo přestaň trollit, protože říct, že dřív vycházelo víc her než dneska, kdy je celkově herní průmysl několikrát větší, je fakt totální nesmysl. *7* A to platí jak o hrách jak početně (tedy o dost víc her je vyvíjeno) tak i kvalitativně (tedy o dost více her se dá považovat za kvalitní).
Ale takovýhle nesmysly od herních důchoců mě nepřekvapují. -
:D
-
S tím nic nenaděláš, MY dříve narození hráči jsme si užívali. Každý měsíc vyšlo na PC tolik her, co dnes vyjde sotva za rok. Mě je líto každého, kdo tu dobu nezažil.
-
Spíš by ses měl zeptat v čem nepřekonal....
-
Dovolim si pujcit hlasku od Yahtzeeho, pokud mam mluvit o R6 Siege: "I wouldn't touch that with a ten foot pole held by somebody else!"
R6: Raven Shield a Athena Sword, to je jina zalezitost. Relativne nedavno jsme v nekolika lidech zkusili MP, a je to velmi brutalni, misty pomala takticka akce kde je treba premyslet. Ve finale byl adrenalin vys, nez kterakoliv moderni strilecka. -
Rogue Spear i Raven Shiled byl super, kdo by si nevzpomněl na Chaveze Dinga, Eddieho Price nebo Arnavisca Santiaga :) .....fail pro mě, že jsem to jako 10-12 letej hrál stylem - Alpha akce a Bravo, Charlie hold.....neuměl jsem / nechtěl jsem ovládat plánování a synchronizovaní týmů před misí.
O to lepší bylo, když jsem se k tomu vrátil asi v 16 a konečně jsem začal používat i plánování a pak už se člověk jen koukal na povedenej akční film. Ještě nedávno, tak 4 roky zpět jsem si po letech Raven Shileda asi na 14 dní po večerech pustil a pořád to mělo něco do sebe. A to se o moc akčních hrách, který jsou třeba 15 let starý říct nedá. *5* -
To víš, až budeš v herním důchodu, taky ti nezbude nic jiného než vzpomínat, jak to bylo za tvého mládí lepší, hry byly zábavnější, tráva zelenější a zvířátka se více pářila. Samozřejmě dodáš ještě, že hry jsou teďka o dost horší a podobný breky.
Já se na to fakt netěším, bude to hrozný. Naštěstí mám do herního důchodu ještě daleko, takže hraní mě ještě baví. -
To je vtipné když tu jsou dvě odlišné hry...
-
To myslel tím zabitím, já se ale ptal v čem R6 překonal..
-
tss, tak si tu zase zabrečíte, jací jste to bývali kovaní HC borci, co nemohli dohrát hru ani za rok a jak to tenkrát v dobách dobrého měchýře bývalo pravé hraní a pak zase s pláčem odejdete... že vás ta nostalgie eště nepřešla...
-
prinejmensim v popularite
-
:D
-
Ok, GL & HF.
-
Když něco překonáš tak to i zabiješ.
-
Ještě ne, ale až budu, mám v plánu dohrát všecky nerdovské (asi nové označení pro staré a dobré) hry a spokojeně umřít.
-
Zabil a překonal je rozdíl. V čem přesně CS překonal R6?
-
Takto už většina bbeztak jste ne? *3*
-
A brzo nám budou říkat důchodci.
-
Serii Rainbow Six zabil/překonal Counter Strike, rozmach internetu a MP obecně. Co je na R6 nerdovského, ale vážně netuším (R6 a R6: Rogue Spear vyšlo dokonce i na nerdovské(?) PSX a Dreamcast).
-
Súhlasím, ani mne sa tempo dnešných strielačiek nepáči.