Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    Hlavně doufám, že naimplementují fuknci, kde si můžeme nastavit veškeré akce na různé klávesy (tzn žádny sprint i otevírání dveří jedním tlačítkem), ale zároveň nám dovolí to tak učinit...

Pro ty co mě nepochopili, tak příklad. V BF3 je na pravé tlačítko myši nastaveno jak míření, tak rozdělání stojánku u zbraně, někomu to vyhovuje, ale někdo by to chtěl rozdělit...
    • BoB.2
      BF3 mel opravdu divný ovladání .
  • No tak se snad dočkáme i nastavitelného FOV. Prezentace z konzolvé verze mě totiž v tomto ohledu celkem vystrašila.
    • misho8723
      Podľa vyjadrení vývojárov by PC verzia hry mala obsahovať toto a takisto iných PC vecí - niečo ako Alan Wake port
  • BoB.2
    Jednou bych si chtěl přečíst Odfláknuté konzolové verze se dle tvůrců bát nemusíme. *4*
    • ....sakra, bobe, kam na ty džouky pořád chodíš ???? *1*
    • spoock
      zvláště jich bývá někdy víc než těch nedotažených PC portů
    • "Kdysi dávno, v jedné předaleké galaxii..." *1*
      • BoB.2
        To je něco jako PC verze vyjde dřív než ta na konzole *3*
        • Gorkan
          To Bob2 risen 2 vysla pc pred konzolemi
          • Ještě teda to "odfláknuté PC verze se bát nemusíme" a bylo by to podle přání *16*
        • K tomu se dá vymyslet námětů *2*
  • V to doufám, většina kompromisů stojí za prd a poslední dobou je to spíš na úkor kvality PC verzí, viz Bulletstorm. Jsem zvědavý na finální verzi.
  • MickeyMutant
    Dishonored na PC bude mít vlastní interface a nebude využívat Games for Windows Live DRM.
  • Masa-san
    Chlapci v Arkane Studios mi vždy dělali jen radost a zdá se, že v tom hodlají pokračovat *4*
    • Jj, Arx Fatalis, Dark Messiah - tohle nemuze dopadnout zle :)
      • Masa-san
        Jj Obě hry jsem opět oprášil, prošel celé a to celkem nedávno, když se začaly objevovat první zmínky o nové hře od Arkane Studios, tedy Dishonored *14* A musím říci, že na svém kouzlu i za ta léta obě hry nic neztratily. DM téměř nezestárl ani po grafické stránce.
  • ".....čtyřjádrová potvora s grafickou kartou za cenu ve výši průměrného měsíčního platu státního úředníka.... "

Jenom čtyřjádrová ? A kdo normální by dnes vyhazoval desetitisíce za grafiku na hry ?
    • Já!
      • Já takyyyy...
      • tatínek koupí vid?
        • Teď si představ, že na PC hraje i spousta lidí kteří si na sebe vydělávají sami, neděsí tě to ani trochu?
        • Tak když máš desetitisíce, proč si "půjčovat" od táty... trochu logiky chlapče.
          • ta zicaj potrebujem nove pc a ps vita nevizera ties zle
      • :) Neboj , třeba z toho jednou vyrosteš
        • Izmæl
          Zní to tak divně, když tohle napíšeš na web o hrách. *6*
        • z čeho? *8*
  • To rikali o BF3 taky :D
    • :D Napadlo me uplne to samy. Chapu, ze oni tohle musi rikat, protoze to je jejich prace a stejne tomu v dnesni dobe uz nikdo neveri.
      • Masa-san
        Ale tohle jsou Arkane Studios , ti mají pořád ještě dobrou pověst, co se týče her na PC platformě *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit