Přejít na výpis diskuzí
Odfláknuté PC verze Dishonored se dle tvůrců bát nemusíme
21.6.2012 | Petr Poláček
30 příspěvků
-
Jednou bych si chtěl přečíst Odfláknuté konzolové verze se dle tvůrců bát nemusíme. *4*
-
-
....sakra, bobe, kam na ty džouky pořád chodíš ???? *1*
-
zvláště jich bývá někdy víc než těch nedotažených PC portů
-
"Kdysi dávno, v jedné předaleké galaxii..." *1*
-
-
To je něco jako PC verze vyjde dřív než ta na konzole *3*
-
-
To Bob2 risen 2 vysla pc pred konzolemi
-
-
Ještě teda to "odfláknuté PC verze se bát nemusíme" a bylo by to podle přání *16*
-
-
K tomu se dá vymyslet námětů *2*
-
-
-
-
Chlapci v Arkane Studios mi vždy dělali jen radost a zdá se, že v tom hodlají pokračovat *4*
-
-
Jj, Arx Fatalis, Dark Messiah - tohle nemuze dopadnout zle :)
-
-
Jj Obě hry jsem opět oprášil, prošel celé a to celkem nedávno, když se začaly objevovat první zmínky o nové hře od Arkane Studios, tedy Dishonored *14* A musím říci, že na svém kouzlu i za ta léta obě hry nic neztratily. DM téměř nezestárl ani po grafické stránce.
-
-
-
To rikali o BF3 taky :D
-
-
:D Napadlo me uplne to samy. Chapu, ze oni tohle musi rikat, protoze to je jejich prace a stejne tomu v dnesni dobe uz nikdo neveri.
-
-
Ale tohle jsou Arkane Studios , ti mají pořád ještě dobrou pověst, co se týče her na PC platformě *3*
-
-
-
Hlavně doufám, že naimplementují fuknci, kde si můžeme nastavit veškeré akce na různé klávesy (tzn žádny sprint i otevírání dveří jedním tlačítkem), ale zároveň nám dovolí to tak učinit...
Pro ty co mě nepochopili, tak příklad. V BF3 je na pravé tlačítko myši nastaveno jak míření, tak rozdělání stojánku u zbraně, někomu to vyhovuje, ale někdo by to chtěl rozdělit... -
-
BF3 mel opravdu divný ovladání .
-
-
Dishonored na PC bude mít vlastní interface a nebude využívat Games for Windows Live DRM.
-
No tak se snad dočkáme i nastavitelného FOV. Prezentace z konzolvé verze mě totiž v tomto ohledu celkem vystrašila.
-
-
Podľa vyjadrení vývojárov by PC verzia hry mala obsahovať toto a takisto iných PC vecí - niečo ako Alan Wake port
-
-
".....čtyřjádrová potvora s grafickou kartou za cenu ve výši průměrného měsíčního platu státního úředníka.... "
Jenom čtyřjádrová ? A kdo normální by dnes vyhazoval desetitisíce za grafiku na hry ? -
-
Já!
-
-
Já takyyyy...
-
tatínek koupí vid?
-
-
Teď si představ, že na PC hraje i spousta lidí kteří si na sebe vydělávají sami, neděsí tě to ani trochu?
-
Tak když máš desetitisíce, proč si "půjčovat" od táty... trochu logiky chlapče.
-
-
ta zicaj potrebujem nove pc a ps vita nevizera ties zle
-
-
-
:) Neboj , třeba z toho jednou vyrosteš
-
-
Zní to tak divně, když tohle napíšeš na web o hrách. *6*
-
z čeho? *8*
-
-
-
-
V to doufám, většina kompromisů stojí za prd a poslední dobou je to spíš na úkor kvality PC verzí, viz Bulletstorm. Jsem zvědavý na finální verzi.