Přejít na výpis diskuzí
Odhalen obsah Hitman: Absolution Professional Edition
11.4.2012 | Aleš Smutný
30 příspěvků
-
ještě by tam mohli dát takovou minihru, že by si člověk tu zbraň z kufříku sestavil ručně...najít pozici, rychle sestavit, prásk, ryhle rozložit...hups pět vteřin jsem se zdržel a už mi badguy klepe na rameno....bavilo by mě si v tomto pěstovat skill...
-
tohle mi taky trochu vadi, ani si nemuzu vystrelit protoze budu mit pokazeny statistiky.
-
každy kdo to s touhle hrou myslel važne stejne hral na nejtezsi obtiznost a tam se ukladat neda.
-
O tom, jak budeš zabíjet, je čistě na tobě. Nemusíš zabít ani jednoho člověka a nebo to můžeš vymlátit celé. Máš v tomhle volnost, stejně jako opravdový zabiják.
Instinkt jde 100 procentně vypnout. -
A ono něco v nějakém dílu nutilo hráče si hru ukládat? A nasvědčuje snad něco tomu, že v případě neúspěchu si člověk nebude moci restartovat celou misi od začátku?
-
V Hitman 2 Silent Assassin to bez vystrelu neslo. Minimalne 2x se muselo a to: - strelba do monitoru CCTV v misi Basement killing. - strelba do skleneneho pruchodu na strechu spojovaciho mostu Petronas Tower v misi Graveyard shift.
Co se tyce hodnoceni 2ka je best. Tam se to muselo tvrde vymakat. *4* -
Koukám, že už jim vypršela licence na zbraně. Tak to holt máme zase SPS-12 a HX UMP...
-
Do stealth hry dát jako dlc samopal a brokovnici... super, ještě tam chybí plamenomet a raketomet *7*
-
jednička byla akčnější snad jen v té džungli a pak na konci, dvojka zase v poslední misi, trojka šla projít bez jediného výstřelu a ve čtyřce si člověk zastírel na svým pohrřbu :) jinak jsem taky dost skeptický, je to srdcovka, ale z tohoto mám špatný pocit..
-
Tak právě dohrán Sillent Assassin. Znovu projedu Thiefy a po nich Codename47. A co se týče novýho Hitmana? Díky nechci, nemám rád jednoduché hry, které se dělají přes kopírák dle toho, co chce zrovna jednodušší část hráčského obecenstva. Rád se tedy nechám hitmanem překvapit. Ale jsem velice skeptický.
A co se týče toho, že Hitman zabijí jen svou obět a strunou? To neni duch prvního dílu, který byl akčnější (ale pěkně těžkej). Raději se střílením, ale na jeden zátah a ne žádný save and load (a tak budu muset i Sillent assassina sjet znovu) -
Tak treba v Hitmanovi 2 byl bonus za spleni mise jako Silent Assassin (bez alarmu a temer bez vystrelu) prave v podobe novych zbrani. Krome upgradeu pistolek s tlumicem vcelku zbytecna vec, ale obcas byla sranda vybavit se vsim arzenalem a zpetne nejakej level kompletne vystrilet... Jinak te evoluce ala Conviction se taky trosku obavam, ale stale verim!
-
není to potreba ale je to cool, navíc je to hra ktera se hraje vicekrat a napodruhe muzes zvolit hlucnejší postup
-
Na co in-game bonus v podobě zbraní v Hitmanovi?Sice sem moc nehrál první tři díly, ale v Blood Money sem si vystači s injekcemi a občas sem někam položil bombu, nic víc nebilo potřeba.Navíc podle gameplayů mi to až moc připomíná SC:Conviction a všichni víme jak "věrný" byl svým předchůdcům. *11*
-
je vela sposobov zabitia aby si nepozil strelnu zbran, ide tu o to aby som mal na konci hry statistiku ze som kampan presiel bez jedineho vystrelu, samozrejme vdaka save pocas hry.
HITMAN: ASSASIN 2 to dokazal a preto ma tento co robit aby zaujal ! -
A já už se samozřejmě těšil na ty bouchačky *2*
-
A neni to jedno? Jedina zbran, kterou ma smysl pouzivat je Silverballer s poradnym tlumicem.
-
Presne, ten gamplay co jsem videl mi pripominal spis starsi Splinter Cell. Muj agent 47 zabil vzdy presne tolik lidi, kolik mel zaplaceno, ani o jednoho vic.
-
dosavadní gameplay zatim moc jako Hitman nevypadal
-
ved o tom je najomny vrah,on nema postrielat vsetko po ceste ku cielu,on ma obist vsetkych a zabit len ciel a vyparit sa,toto je umenie a nie vsetko vystrielat,spravnemu hitmanovy staci obycajna jedna pistol s tlmicom maximalne
-
Proč k tomu nedát třeba Airsoft Guny? .-) TO bych si pak koupil tu zběratelku. :-)