Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Právě hraji Closed Betu, a tady jsou informace o hře:
    -4 povolání (Asalut,Medic,Sniper,Enginer)
    -jedna postava=jedno povolání (prostě jak BF:H)
    -9 primárek (SPAS-12,SV 98,M24,UMP 45,PP2000,MG3,M249 SAW,M16A2,G3A4)
    -1 sekundárka (M9), a nůž, pak už podle povolání (Munice, Životy, Motion Sensor, a RPG+svářečka), tracer dart mají všichni (s RPGčkem se nemusí zaměřovat)
    -speciální stránka Training (kde za získané body, máte vylepšení či granáty)
    -mapa Karkand (zkrácená verze, hraje se v městské části, lehce upravená mapa)
    -vozidla (Vodnik,Humwee,BTR-10,to americký APC,M4A1,T90)
    -jinak Grafika jak BF:2)
    -mnoho bugů, lagů..
  • Mikroplatby ktere vam nedaji zadnou vyhodu?....Pokud si dobre pamatuju to same na zacatku rikali i s BF:Heroes a jak to dopadlo....no uvdime...ale rozhodne se na to tesim,BF2 je podle me nejpovedenejsi z cele serie,respektive me zabavila na delsi dobu nez ostatni serie a tohle bude urcite zajimave...uz jenom cekam na Open Betu...
  • nevi nekdo, co to hraje za soundtrack v tom videu, pls?
    • Metalový cover klasické Battlefield muziky.
  • No určitě to bude parádní uvolnění při čekání na BF 3 *3*
  • Jo a ještě jeden bodík! Mam strach steho, ze kdyz to bude zadara stahne to skoro každej rozmazlenej harant co dela na serverech akorat bordel! jesi jich tam bude povice no potes banbuh *11* No uvidime
  • Pete.palis
    Plná verze bude dostupná na jaře 2011. BETA verze bude spuštěna 30.11. 2010.
    Až 32 hráčů.....16 vozidel, včetně útočné helikoptéry Mil Mi-28, stíhačky F35 VTOL, ruského tanku T-90, lehkého vozidla LSV......Engine čtvrté generace pro PC - 1. BF2 – 2. BF2142 – 3. BFH 4. BFP4F. Velký počet snímků za vteřinu i při velkých rozlišeních......Zbraně, povolání, armády podle Bad Company 2 (Assault, Engineer, Medic a Recon).RPG systém podle BF: Heroes. Mapy, vozidla podle Battlefield 2. Nové zvuky, animace a postavy.....Žádná předělávka Battlefield Online, BFP4F je postaveno na unikátním enginu, vytvořeným týmem co dělal BF: Heroes.....Pouze pro PC, rozjedete ho i na slabších strojích.....Peněženka s Battlefunds bude sdílena mezi BF: Heroes a BF Play4Free.....Plně upravitelné postavy.....Několik map bude i z Bad Company 2.....Oblečení, boty a další bude zakoupitelné, ale nebude tam nic co by Vám dávalo výhody jako v BF: Heroes.....Mapa Strike at Karkand je menší a s trošku jiných vzhledem, bude to také první mapa, na které budete hrát......Nový nejmenovaný mód – kde budete muset zabrat určité vlajky a držet je tak dlouho, abyste začali dostávat body. Čím více jich budete mít, tím rychleji se Vám budou body přičítat a tým, který dosáhne určitého počtu první, vyhrává.......Velikost okolo 500MB.........tak asi tak:) (ze zdroje bad-company.cz)
    • Diky moc za info :) uz sa tesim.. BF2 som dakedy dost hraval, BFH som tiez skusal, na BC2 nemam pocitac.. toto bude urcite pecka :)
  • Nemyslim si ze to bude propadak! Bad company moc nevoni hodne lidi zustalo u klasicke dvojky, jesi to bude zadara a jen o chlup lepsi hodne lidi na to prejde!!! A ja budu mezi nema BC necham v regale a budu se tesit na BF3 snad to nedojebou! *12*
    • presne
  • Zdravím, chtěl bych se zeptat jelikož můj PC už je celkem starý a tak jen čekám na Noťas kterej nebude hned.. tak se chcu zeptat jestly se tyhle BF daj rozjet na stejnym Stroji jako BF2.. BF2 sem rozjel bez problému možná jen trošku dělší načítání a tak bych se chtěl zeptat jestly budu potřebovat výkonější stroj nebo by v tom neměl bejt problém... díky za odpověď *3*
    • Jestli si s battlefield 2 neměl problém, pak ti pravděpodobně půjde i tohle. Je to upravený engine z BF2, takže by to mělo být vpoho!
  • Já chcu zpátky systém životů z BF2, tady potom medik ztrácí význam. A proti 64 hráčům nic nemám alespoň se bojovalo všude a nebo někde, ale zato pořádně.
  • no to su teda komenty :)

    64 BF2 je sice fajn na papieri ale v reale je to nehratelna preplacana blbost, clovek sa spawne a do minuty je dole a zase dokola, mapy male, moc ludi na malom priestore, zopar kuskov techniky o ktore sa biju ludia medzi sebou... ne dik 32 je ok.

    Ze to je zreciklovane, no a co (co by si cakal zadarmo ze), starcraft 2 je tiez zreciklovana 1 a vadi to niekomu ? nie lebo sc1 je upna bomba, podobne je to aj s bf2, ktory je natom dost dobre (az na tych 64 podla mna, ale zalezi na okolnostiach samozrejme).

    BF heroes som naku dobu hral, ale nepacilo sa mi ako moc naberaju na sile ludia co si nakupuju zbrane a pod, sice je to dobre zadostucinenie ked so zakladnou vybavou zdrama ubijete niekoho upne nadopovaneho ale casom to prestane bavit. Dufam ze take velke rozdiely nebudu aj v tomto BF.

    Inak neni o com. BF2 v novej grafike a zadara? Jasne sem stym!
    • No tak sa nespawnuj na vlajke kde je momentalne 20 nepriatelov. Ja hravam v zasade mapy s hracmi nad 40 hracov. 32 je velmi malo na plne vychutnanie si BF 2. K tomu, neviem preco mas dojem, ze mapy BF 2 su male. Skus si ich prejst pesi a urcite sa "zapotis".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit