-
nevi nekdo, co to hraje za soundtrack v tom videu, pls?
-
-
Metalový cover klasické Battlefield muziky.
-
-
Plná verze bude dostupná na jaře 2011. BETA verze bude spuštěna 30.11. 2010.
Až 32 hráčů.....16 vozidel, včetně útočné helikoptéry Mil Mi-28, stíhačky F35 VTOL, ruského tanku T-90, lehkého vozidla LSV......Engine čtvrté generace pro PC - 1. BF2 – 2. BF2142 – 3. BFH 4. BFP4F. Velký počet snímků za vteřinu i při velkých rozlišeních......Zbraně, povolání, armády podle Bad Company 2 (Assault, Engineer, Medic a Recon).RPG systém podle BF: Heroes. Mapy, vozidla podle Battlefield 2. Nové zvuky, animace a postavy.....Žádná předělávka Battlefield Online, BFP4F je postaveno na unikátním enginu, vytvořeným týmem co dělal BF: Heroes.....Pouze pro PC, rozjedete ho i na slabších strojích.....Peněženka s Battlefunds bude sdílena mezi BF: Heroes a BF Play4Free.....Plně upravitelné postavy.....Několik map bude i z Bad Company 2.....Oblečení, boty a další bude zakoupitelné, ale nebude tam nic co by Vám dávalo výhody jako v BF: Heroes.....Mapa Strike at Karkand je menší a s trošku jiných vzhledem, bude to také první mapa, na které budete hrát......Nový nejmenovaný mód – kde budete muset zabrat určité vlajky a držet je tak dlouho, abyste začali dostávat body. Čím více jich budete mít, tím rychleji se Vám budou body přičítat a tým, který dosáhne určitého počtu první, vyhrává.......Velikost okolo 500MB.........tak asi tak:) (ze zdroje bad-company.cz) -
-
Diky moc za info :) uz sa tesim.. BF2 som dakedy dost hraval, BFH som tiez skusal, na BC2 nemam pocitac.. toto bude urcite pecka :)
-
-
Vypada to na mozna trochu upraveny Battlefield 2 zadarmo...
-
-
a tak vlastně proč ne? Je to zadara tzn. Hráči budou spokojený, EA bude spokojený, protože z placení hráčů např. za zbraně, vzhled atd. budou mít peníze.
Navíc úprava enginu battlefield 2, do kterého hodili prvky z bad company a heroes nezabrala skoro vůbec žádné peníze, čas ani úsilí!
Tímhle mě rozhodně potěšili! *3*
-
-
záběry přímo z hraní:
http://www.youtube.com/watch?v=RC8O3-QaXdY -
No určitě to bude parádní uvolnění při čekání na BF 3 *3*
-
je to Strike at Karkand mapa ne Kubra Dam ...
-
me timhle spis nasrali... misto toho aby venovali usili na opravu bugu a nedostatku Bad Comapny 2 a delani Battlefieldu 3, tak se zase serou do dalsi low free hry .. bude to stejnej propadakjako BF: Heroes ...
btw: nez zacnete na em rvat ze vim hovno tak sem 5 letej BF veteran ... takze o tomneco lehce vim -
-
ty si veteran? tak by si mal vediet ze bc nedosahuje kvalit bf a ze na bf3 sa roby uz 3 roky a vyjde na jesen 2011, takze preco mas problem s free hrou co maju hotovu za chvilu??
-
bad company je cele jeden velky bug. na BF3 sa uz urcite davno robi. a spravit takuto hru im zabralo minimum casu a stalo ich minimum penazi.
-
-
Kubra Dam? Nemožu si pomoct, ale já tu vidím Strike at Karkand
-
jj... soude podle ukazky, je to jen snaha pomoci mikroplateb jeste neco vytriskat ze starsiho enginu BF 2
-
Dosti mě překvapila klasická "hymna" Battlefieldu v Metalovém, až Corovém zpracování. To si nechám líbit.