Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Furt nemelte koniny o Undergroundech. Ve finále to byla stále konina! CO CHTĚJÍ OPRAVDOVÝ HRÁČI NEED FOR SPEED? NEED FOR SPEED III HOT PURSUIT, NEED FOR SPEED IV HIGH STAKES A NEED FOR SPEED PORSCHE UNLEASHED V JEDNOM!!!! Parádní HRATELNOST NFS III, Skvělé chování a policii NFS IV a parádní FYZIKU, známku Reálnosti a výbornou KARIÉRU NFS V! Klidně ať dotoho zakomponujou TUNING z NFS Underground 2 klidně, ale já chci ZPĚT SVOJI HRU, KTEROU JSEM TAM MILOVAL OD NFS II z roku 1995!!! TO CHCI JÁ! NFS I taky byla Cool, holt jsem jí holdoval až později, začal jsem na NFS II a ta se mi vryla do paměti nejvíce... :)

    Jinak, všici co říkají že NEJ byli NFS U, jednička nebo dvojka, tak jsou dle mě nevyzrálé děti, co neví, co je značka NEED FOR SPEED, protože právě s NFSU, šla hra do kelu!!!! NIKDY netvrďte že NEJLEPŠÍ ze série je NFSU, když jste NIKDY nehráli NFS1,2,3,4,5!!! To je pravé NFS! To co bylo potom, už je jen trapas... Bohužel... Pak už to není NFS.
    • Jazz
      To mi vyliz prdel, na nejaky NFS 1, 2, 3, 4 a 5 ti sere pes...
      Dite jsi leda tak ty, jdi si hrat Shi(f)ty
    • Spades
      Hral jsem NFS 2 3 5 a hot pursuit 2 (z tech starych), ale stejnak me bavil nejvic underground 2 a shift. Stare NFS sice byly jakz takz realne, ale realne na tu dobu - ted uz mas realnejsi i hot pursuit...
    • smejki
      tvoje vykřičníky jsou strašpytlíkové, že musí chodit v houfech? Hrál jsem krom jedničky a posledních asi třech dílů všechno, a nejradši mám stejně Underground 2
    • Gamespot
      Chtel bych reagovat na tvuj vyrok.
      Neni receno,ze dily s nazvem underground,byly pro male deti.Nevsiml jsem si,ze by hra byla doporucena pro hrace do 12-ti let.
      Taky jsem hral NFS 1,2 a Prosche,priznam se ze 3 a 4 jsem nehral,a pokud se mi tak zda,tak 4 byla Hot Pursuit ale nejsem si jisty.
      A urcite bych nerekl,ze nove dily NFS byly vylozene spatne,hold 100 lidi 100 chuti.
      100 lidem se muzou tyto dily serie libit a zrovna tomu 101 ne.
      A nemuzes srovnavat hry z roku 95,dnes uz je jina doba,vsechno se meni.
      Samozrejme kdyby bylo takovych jako ty vice,co maji svuj nazor na hru bylo by to jen dobre,pote by mozna vyvojari udelali jiny krok,ale bohuzel asi to tak nejde.

      Taky si pamatuju,kdyz jsem byl maly a hral NFS 1,ale ty casy jsou uz pryc,dnes jsou uz jine technologie a zamery vyvojaru,dnes se predhaneni kdo udela lepsi grafiku,engine,audio.
      Ale zapominaji na jednu vec,hratelnost.A v tom je ten nejvetsi hacek a to si myslim ze vsichni urcite vime.
    • Odulin
      Tak to je hodně naléhavé (myšleno v dobrém):) Ale obávám se, že nám staré dobré NFS jen tak nikdo už nevrátí. Začínal jsem také na 1. dílu, ale to už je pryč...
      • Jsem psal ještě před tvojí editací: :) Holt tak to cítím. Ano, bavil jsem se při Undergroundech, bavím se i teď u NFS HP3 ano, fajn, ale... Už tu není taková radost si JEN TAK pustit závod na 8 kol v Hometownu nebo v Cross Country s Diablem nebo M5tkou jen tak v SP s policajtama... Nebo si to zahrát jen tak znovu, Tournament, nebo ve 4 a 5 Career, kterou jsem hrál několikrát. Tu jen DOHRÁT a zahodit! Bohužel... Prostě není to tak super hra už... Ta legenda Need for Speed je prostě PRYČ... Holt jsem už OldSchoolovej hráč:) Starší garda:)
        • měl by si vypadnout ze zdí konzervatizmu, ty jsi clovek kterej proste nesnese změnu, nemůžeš co se týče her myslet rotrospektivne....proste doba jde do předu a myslím si ze hot pursuit 2010 se vrátila ke kořenům, a ano, taky mám nejradsi porsche unleashed, ale nebudu kvuli tomu zaslepen hernímu pokroku !
        • Gran Turismo 5 *3* Na dnesni NFS se vy5er *4*
        • Odulin
          Jo tak to úplně chápu. Jsem na tom totiž stejně... stará garda (start pařby 89):) Ale furt se mi podsouvá otázka, jestli za to opravdu můžou ty hry a vývojáři nebo člověk prostě s narůstajíím věkem a zkušenostmi vidí věci trochu jinak? Jo u prvních Needů jsme byli v extázi. Bylo to nové, čerstvé, pěkné, neokoukané a my byli děti, bez starostí.
          • smejki
            na takové úvahy je snadná pomoc. Zkus u těch starých her vydržet to, co kdysi. Pokud si je i tak užiješ na max, je to známka kvality, pokud ne, je to známka nostalgie. Co já se napařil SimCity1, automatovek všeho druhu, starýho maria, tetrisu (na takovém tom vietnamském handheldu s hrbem :D), dooma, wolfa, Davea, Midnight Club, Golden Axe, dnes bych to nepřežil (u některých ověřeno). Naopak bez úhony přežívám Fallout1 a 2, Baldurs Gate, Deus Ex, Half Life 1, Warcraft 2 (jedničku bych asi nedal), stracraft 1, Age of Empires, Lost Vikings, Gothic 1, Unreal Tournament 97 (trojka je hrůzná), Red Alert 2, Prince of Persia 1, Commandos 1, Lemmings.
            • smejki
              a jo :D
            • UT je z 1999 ;-) ale díál je to výbornej - trojku mám na steamu a stejně si radši pustim jedničku
  • Vypada to zajimave, ale zajimave neni, ze nam tu vychazi nejaka NFS hra co 3mesice. Jasny mame modely aut, nad kteryma sme sedeli, mame model rizeni, co pouzivame uz 10let, lidi to porad kupuji, tak proc to nevydavat jako rohliky:))
    • SHift 2 se oddělil ze série NfS a neměl by tam být už počítán. Tudíž se EA drží pravidla - jedno NfS každý rok. Letos se dočkáme nástupce Undercover, další rok pak nástupce Hot Pursuit/Burnout Paradise.
      • Spades
        jenze my chcem starej dobrej underground :(
        nebo STAREJ dobrej hot pursuit (NFS3)
  • MishKonn
    Co bych za to dal, mít volné ježdění ve stylu NFSU2 (klidně i takto, po dálnicích s provozem) s jízdním modelem a modelem poškození alespoň přibližujícím se Shiftu nebo GT5...
  • Masa-san
    Další díl ?... Od NFS Porche to stjen věechno ztrácí na kvalitě postupně *2*
    • NFS přeci vychází každej rok před Vánoci. Navíc nesouhlasim, hodně jsem si užil i Pro Street a honičky s policií v Most Wanted.
  • I ran, I ran so far away.Never get away...Neverim ze dokazi prijit po hot pursuit s necim tak zabavnym a ,arkadovym zaroven.Vypada to rozpacite, protoze nemam rad kdyz se roubuje pribeh na zavodni hru.
  • Ale doufám že to bude pořád závodní hra a ne něco jiného *3* jo ale vypadá to zajímavě těším se moc. Po zážitku z Hot Pursit rozhodne Buy ! *1* *1*
  • No já bych byl radši, kdyby spíše udělal nový undergroundy ..dle mě už od carbonu ty díly jsou o ničem. Můj názor.
  • Bliss
    Tak vidim, že z toho udělali Split Second...ach jo...kam se to hrabe na Underground. *7*
  • Pan_Klobouk
    A co bude dal? No v listopadu to opravdu vyjde, vsichni to poplivou a jede se dal. ;)

    Nevim, BlackBox uz asi predvedli vsechno co mohli, tohle vypada zas jen jako dalsi Undercover a spol. Jen se uz nebudeme placat na jednom miste (mesto) ale pojedeme furt dal a do pryc.
    • sleepless
      Dobrý scénář, beru. Další :)
  • Xcomik
    Tady píše redaktor že na tom má pracovat BB což mi moc nesedí BB bylo prakticky rozpuštěno a řada lidí byla přeorganizována do jiných studií zbytek BB se pak začelnil do NFS komunity jako vývojáři NFS World... Tak by mě tedy zajímalo kdo to z BB dělá když ten malí tandem BB co zbyl dělá na worldech :-) Mám pocit že tohle bude od Electronic Arts (neplést s EA Games to je vydavatel) poslední tytul dělali pod názvem ProStreet takže té kachně s BB moc nevěřím... Navíc nikde není logo a na konci videa je dole podpis pouze Electronic Arts :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit