-
Resident Evil 4 byla sice akcnarna ale taky vynikajici gamesa, ktera se pravidelne objevuje na celnich prickach ruznych vyhlaseni her stoleti apod. HD ji bude sluset. Ja do toho pujdu.
-
-
Bez toho, ze bych tu chtel rozpoutavat nejaky flame tak ohledne ctyrky predpokladam, ze mluvis o ( udajne vydarene) konzolove verzi, protoze jinak to, co se mi dostalo nedavno poprve do ruky v ramci pc konverze, byl jednim slovem i s patchem 1.1 humus, straslivejsi ovladani at uz s mouse aimem ci s analogem diky zcela nepresnymu mireni jsem snad nehral. Po hodine zkouseni to nejak uchazejice (ovladatelne) nastavit to letelo z disku.
-
-
Pokud máš dobrý gamepad, tak se to hrálo šlušně i na PC, ale nejlepší verze je pro Wii, kde je ovládání naprosto perfektní.
-
-
Obycejny 12 tlacitkovy analog za 4 stovky. Nicmene, puvodne jsem se domnival, ze s padem nebo tim mouse aimem to bude krasne hratelne jako v nastupci u RE 5, bohuzel to pravda ale nebyla a teprve pak jsem pochopil, co bylo na PC konverzi toliko kritizovano - skutecne to mireni bylo tady neco natolik nepresnyho, kdy si kurzor lital pomalu kam chtel, ze alespon za sebe v tomto ohledu, bohuzel...
-
-
Zvláštní, já jsem to dohrál na dvou gamepadech (Rumble Pad od Logitechu a x360 gamepad) a kamarád na obyčejném levném a ani jeden jsme se nemohli stěžovat.
-
-
-
-
-
proc zrovna code veronica X,tenhle dil me moc nechytl.radsi bych predelal druhy,treti a ctvrty dil presne jako remake prvniho na game cube,ten byl uzasny.uvidime co z toho vyleze
-
-
cest jj nechapu .. ja sem i uvazoval o tom ze si na pc nainstaluju win 98 jen abych mohl zaparit res evil 1 pac na xp chodi zrychlene .. kdyby vydali jednicku na xbox tak to hned kupuju ale ctvrtej dil nevim no .. mozna ta code veronika by jeste sla .. sic sem ji nehral ale pripadala mi jeste tak nejak s podobnou atmoskou jako puvodni dily .. strasne mne mrzi ze me nechytla ta petka .. jen doufam ze sestka bude neco jako jednicka
-
-
To si to dej radši přes emulátor PSX. Mnohem jednodušší, než instalovat 98ky.
-
-
Spíš přes emulátor GC páč tam to vyšlo snad v HD.
-
presne tak,vsechny tri dily si dej pres emulator a poslape ti to v pohode bez problemu.nebo PS3ku a ta ti vezme hry z jednicky,tuhle jsem testoval RE1,tomb raider 1-3 a alien trilogy,proste klasika ktera se neprodava ale kreckuje :-)
-
-
-
Neslouhlasim, Code Veronica je posledi dobry dil z tyhle serie a radi se hrde po bok k prvnim trem dilum (a vlastne jeste RE:Zero) Takze ctyrku bych nechal, ta remake nepotrebuje, a ani si ho nezaslouzi.. Ale remake 2 a 3 by byl super, kdyby vypadal aspon jako remake prvniho dilu.
-
-
no ja nevim,code veronica jsem dohral jen jednou a vubec me nechytl.jinak vsechny ostatni jsem za ty roky dohral vic nez 5x (zero,remake,1,2,3,4,5),dva dily outbreaku taky nic moc.RE4 byl akcni ale vuvec ne spatny,proste jiny ale mrknete na tohle video jak mel puvodne vypadat,docela strasak ne
http://www.youtube.com/watch?v=HjV4xibt6jc -
-
Podle videa byl spíš jak Silent Hill.
-
-
-
jj dvojka a trojka byly fajn
-
-
Radeji bych bral remake Resident Evil 2, to byla neskutečná pecka, rád na tu hru spomínám. *3*
-
-
ty vole dvojka byla snad prvni hra co sem dohral .. jeste na 486 ce v nejhorsi grafice , bez ukazek , a jeste se mi stavalo ze pri otevirani nekterych dveri mi to zamrzavalo ale taky rad vzpominam
-
souhlas,playstationa jsem malem uvaril abych odemknul vsechny zbrane a bunusy :-) a ze toho bylo mrte,revolver pro Claire byl muj nej
-