Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby to dali radši rovnou do plné hry...
    • presne tak.. kvuli tomu si to proste nekoupim uz. koupil jsem BF3, bavilo me to, ale pak DLC, premium a dalsi tahani penez, toho nechci bejt soucasti
    • Tohle si přečíst nějakej papaláš z EA, tak si kafem vyšavlí kravatu. A to by si pánové ve Švédsku klepali na čelo, jestli jsi vůbec normální. Ještě, že jsi jenom na Games, tady to nikomu nevadí.
      • Vždyť je to pravda a rozhodně by mi nevadilo, kdyby si to pánove ze Švédska a z EA přečetli... Třeba by se nad tím zamysleli...
        • Zamysleli by se akorát nad tím, jak z tebe udělat DLC kousíčky. Zahraje si radši CoD - best of the best of the best hru.
          • CoD nikdy nebude best of... Na hry typu AC nebo GTA nemá a ani jim ne sahá po kotníky...
            • Takový srandy ani nezapočítávám, páč se nehrabou ani na Maria. Ale pravda, trochu jsem se nechal unýst a pro dobré sousedské vztahy opravuji následovně: CoD je nejlepší střílečkou na trhu a čtvrou nejlepší hrou vůbec.
  • vážně musí moderní stíhačka za miliardu dolarů házet bomby z výšky 50 metrů? *1*
    • jindra.veliky
      jestli se nepltetu, tak tam neni vyskovy omezeni a muzes si vyletet az k panu bohu a hrat si na realitu *7* akorat tam nejsou civilisti na zmasakrovani *10*
    • Musi, protoze Hollywood by to tak chtel. *1*
      BF je o zabave, musis to brat jako akcni film kery ma ke skutecnosti par svetelnych let. Vsude tam mas boje z bezprostredni blizkosti. Pritom temer vsechny zbrane jsou delane na co nejvetsi dosah. BF a COD potrebuje spoustu za behu a skoku palicich vojaku s bezednymi zasobniky mezi padajicimi mrakodrapy a kostely, nejlepe kdy tanky, vrtulniky a letadla se mijeji jenom par metru. Vono je to arkada, takze je to v poradku. Zabavi a tim plni ucel. Horsi je to se sortou hracu kteri to neumi brat s nadhledem a povazuji to za obraz skutecne valky. *5*
  • Ja ten release vazne nechapu... beta mela svoje mouchy v grafice jako litajici dvere litajici vraky vrtlulniku ale za celou doby mi nespadla ani jednou a s lagama jsem taky nemel problemy. Po releasu se muzu pri zmene mapy skoro spolehlive spolehnout ze hra lehne a kdyz to nespadne pri zmene mapy tak to spadne tak kazdou treti hru rovnou pri hrani. Zvuky na nekterych mapach (zdravim z prehrady) spis nejdou nez jdou. A navic to slusne laguje at se pripojim na server co ma ping 17 nebo 100.
    Mne by nevadilo ze delaj BF 3,5 kdyby to fungovalo alespon jako BF3.
  • mam nahrano 25 hodin a řeknu to takhle
    bf4 je bf3 s horším netcodem, bez supprese, s jinýma mapama a mírně jinými zbraněmi
    o tisicich stižnostech na forech, redditu a vlastně všude na pády a zamrzání klienta i serverů radši nemluvě....

tahle hra je recyklace jako prase, standalone dlc už v zakladu
    • To s tím netcodem není pravda. Hrál jsi na blbým servru, nebo ti blbne net. V BF3 mám 820 hodin, až je mi z toho čísla zle, a vím, že i na českým serveru s pingem do 10 ms je tam zpoždění jako sviňa, klidně vteřina. BF4 stále ještě není stoprocentní, ale výrazně lepší jo. Když k tomu člověk započte, co všechno je synchronizovaný na serveru, tak je tam vidět pořádnej kus práce. Nebo je ještě možný, že zásahy nevnímáš. Dostanu čtyři kulky do těla, ale kamera sebou škubne jen 2x. Ve trojce škubla s každým zásahem. Je to ze začátku dost matoucí, protože člověk myslí, že má ještě dost HP, přitom je prakticky mrtvej.
      • Máš malý rozhled, vem si třeba nějaké MMO kde se synchronizuje mnohem víc věcí při stejném zpoždění. Používáš špatné argumenty. BF3 na tom bylo stejně špatně při launchi a v Betě, patche to mírně opravily :)
      • Ještě k tomu doplním, že je tam něco jako net slider, kterej slouží k vyhlazování dat přijímaných ze servru. Defaultní zpoždění je nějakejch 100 ms, pokud se nepletu. Stáhni ho dolů. Sice to bude způsobovat vizuelní konflikty u hráčů s pitomým nebo přetíženým netem (znáte to, blbečci stahujou p*rno a u toho hrajou), ale dostanou se k tobě stoprocentní nevyhlazený data ze serveru.
    • eStar
      A proč by to měli dělat jinak? Prodá se toho stejně hromada.
  • Ahoj vsem, jsem cerstvy majitel BF4 Deluxe verze. Nakonec jsem neodolal. Dovolim si subjektivni zhodnoceni dle svych zkusenosti.
    1. BF3 byla ve sve dobe bomba, BF4 vypada vizualne OK ale rozhodne nejsem z nej tak odvareny jako ve sve dobe z BF3 - spise evoluce nez revoluce.
    2. Co me ale fakt nasvalo: beta me bezala pomerne OK, temer zadny pad. Nyni mam plnou zaplacenou verzi a, a) pod W7 64bit me hra spadne kdyz spustim BF4 x64 :( Pokazde. b) na Windows 8.1 nelze naistalovat IE plugin aby vubec bylo mozno hru hrat :( Vazne jsem se snazil, obesel jsem to pres operu ale uz i ta me hlasi plugin available...... :(
    c) na Windows 8.1 hra bezi v BF 4 64bit coz po jedno denni peripetii povazuji za uspech.
    Zaver: tohle jsem vazne necekal. :( Jakozto majitel BF3 od pocatku, tam nebyly zadne takove problemy, clove se pripoji a hral ale s BF4 je to jine kafe. Uprimne mit moznost zadat v JRC vraceni penez (nevrati protoze uz jsem to aktivoval na Orginu) tak nevaham. Je mi lito ze to musim tahle rici na plnou hubu ale za co me DICE trestaji? PC: hlavne ze kolega hraje crack verzi ostosest. :(
    • Tohle si opravdu nečekal? Vtom případě začal bych se obávat o tvou svéprávnost. po začátcích bf3 a jejich premium, jim může věřit znovu fakt jen hlupák
      • a nejsmutnější na tom je, že bf3 je zabugovaný ještě dnes... a pak se kupující čerstvě nového bf diví že mu to nejde :D a právě na takových se vydělává
    • Mě zase vypadávají textury. Nemají to vychytané.
  • V bete som nezomrel za rohom ani 1krat.V plnej verzi zomieram za rohom castejsie ako v Bf3 *16*
    • Musis za ten opacnej roh, kam se nestrili
      • Marczo
        *1* +1 bod, ale je pravda že to lagy má...bohužel...
  • Pete.palis
    počkám min. půlrok a pak se rozmyslim, jestli do ni půjdu *1*
  • LOL metro.. To zase bude nerdrage.. Nemôžem sa dočkať ;D Idem si po popcorn :D
  • Toho genia co vymyslel Battlelog mimo hry, cize hra sa startuje vzdy nanovo a preto sa mapa laduje kludne 2-3 minuty aj na SSD!!! co som cital fora, by som zavesil za gule do prievanu. V BF3 to az tak dlho urcite netrvalo. Asi testovali na über kompoch s RAMdrivom, inac si to neviem vysvetlit. Okrem toho som si vsimol ze prakticky neustale taha z disku, pritom mam 6GB RAM a ked si pozrem vytazenie, tak mam nejakych 1,5GB volnych. Mozno im nefunguje riadne ta 64b. A to som ani nespominal to poskakovanie po nerovnostiach akoby to boli osobne auta a nie niekolkotonova vojenska technika. Je fakt smutne ze toto iste robilo v BF2, takze po OSMYCH rokoch sa v oblasti fyziky moc dopredu neposunuli. Fakt ludia, nehrnte sa bezhlavo do toho, pockajte trocha ci sa uracia patchovat v zrychlenom tempe. Ak vsetko funguje ako ma je to zabava, ale ak vas po megauspesnej runde odpoji ale este lepsie cele zamrzne, tak to je na nasratie :(
  • podojme hráče za hraní ekvivalentní nebo jen úplně stejné mapy :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit