Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pozadavky jsou na nic dulezitejsi je jak bude hra optimalizovana protoze i na najvykonejsim PC se hra muze sekat
    • Taky pravda :). Viz. takový Gothic - prostě tam nechápu, proč nedokáží vyvinout takový engine, na kterém by ta hra jela krásně. Místo toho, i se IV, mají potíže i ty nejvýkonnější graf. karty :P.
      Naopak jako výborně optimalizovanou hru bych viděl Max Payne 3 - bál jsem se, že to nerozjedu ani na střední a hle hle - na nejvyšší naprosto v pohodě, a to mám starší Intel Core2Duo 3GHz (E8600 nebo tak nějak, teď přesně nevím)
  • Inquisitor
    To je zase překvapení. Ty už to pár let jenom kopírujou.
  • tie poziadavky su vzdy kravina neviem naco to vobec udavaju ked tam neni napisane na akych detailoch to pojde na ich doporucenych
  • teda chytat vetřelce za hlavu jak nějakýho útočícího vlka v nějaké minihře ? no nevím, Vasquezová by nesouhlasila
    • Shaker
      myslis tu samou Vasquezovou, co ho narvala na stenu ventilacky nohou tesne pred tim nez ho rozstrilela pistoli?
      • skús si ten film pozrieť ešte raz.
        • Shaker
          Pro me za me si to muzu pustit klidne 10x, ale to na tom nic nemeni, pritlaci aliena ke stene ty ventilacky nohou a rozstrili ho... Pust si to spis ty, at vubec vis, o kterym filmu je tu rec ;-p
          • tak to máš docela problém keď ani po desiatom pustení si si nevšimol, že ho pritlačila až potom čo ho niekolkokrát zasiahla a teda v tom čase už bol polomŕtvy.
            • "Filmový Alien bol koncipovaný ako vraždiaca mašina proti ktorej nemá človek bez adekvátnej zbrane žiadnu šancu a s holými rukami už vôbec a A:CM toto pravidlo pošlapalo"

přesně toto jsem měl jako duchovní otec této diskuse na mysli a nyní mé ovečky, zařaďte se prosím bez remcání, v klidu a míru zpět do stáda
            • nemáš hrať na najľahšej obtiažnosti, potom by ti došlo, že melee attack v jedničke je hráčovi na nič. Ale od mainstreamového hráča ako si ty sa to dalo očakávať. To že je možné aliena utĺcť k smrti je samozrejme takisto hlúposť ale určite menšia ako to čo predvádza acm.

A čo sa týka atmosféry - tak sprostosti typu preláčanie s alienmy dokáže fanúšikovi série atmosféru dosť pokaziť, ono asi to nevieš ale atmosféra hry je vytváraná množstvom detailov, to že tebe stačí iba to že sa to hýbe a detaily si nevšímaš je už tvoj problém.
            • Shaker
              jsem hold nejakej jinej, v jednicce, kdyz ti dosli naboje, tak alien sel obihat a umlatit uplne v pohode, to samy ve dvojce... BOOM, SO REAL! Jediny, co se zmenilo je minihra.

Daleko vic nez na takovyhle p*covine, na ktery ty stavis svoje opovrhovani touhle hrou zalezi na atmosfere jako takovy a myslim, ze kazdymu, kdo se nesnazi pred ostatnima "oldschool, takhle to musi vypadat, jinak na to se*u" gamerama vypadat drsne, je tohle jasny a vidi, ze stary hry byly reseny v mnoha pripadech daleko debilnejsim zpusobem, protoze driv se to delalo proste jinak... tohle je muj posledni post k tomuhle tematu a ty, jelikoz si zabednenec se treba zblazni ;-p
            • zase si nič nepochopil, vo filme je to tak ako som písal, nie je to žiaden môj subjektívny pohľad a každy so zdravým rozumom a zrakom to vidí rovnako, je mi ľúto že ty si nejaký iný.

a čo sa týka melee attack v jednotke tak ten bol prakticky neúčinný a nikto ho nepoužíval. Ale hlavne je tu principiálny rozdiel medzi melee attack a pretláčaním s alienom, čo ti samozrejme nedochádza, pretože udierať s pažbou môžeš aj královnú ak sa ti k nej podarí dostať, problém je v tom, že ti to bude prd platné. Filmový Alien bol koncipovaný ako vraždiaca mašina proti ktorej nemá človek bez adekvátnej zbrane žiadnu šancu a s holými rukami už vôbec a A:CM toto pravidlo pošlapalo.
            • Shaker
              Jasne, od zacatku tu fakuju CoD multiplayer, Battlefield 3 a misto toho hraju armu 2 a prej patrim k mainstreamu... A nejaky ucho jako ty, mi pise, ze bych musel videt film Aliens a podpira to haldou, "kdyby chyby a jak to vidim ja, tak to je"... Hochu, tebe ani nema smysl jakkoliv urazet, ty se urazis sam.

Uz od prvniho AvP se tvurci snazili dostat k co "nejfilmovejsi" podobe a kdyz ti vadi pretlacovani se s vetrelcema tady, tak jak se ti asi libil melee utok v jednicce a nuz ve dvojce? Jedinej rozdil je, ze vymenili zbesily pobihani kolem aliena a mlaceni ho za chvilku, kdy mas mackat tlacitka... big deal!
            • to že by Vasquezová netrafila tak velký ciel na krátku vzdialenost je nemyslitelné a aj keby tak potom čo vypadol zo šachty už bolo jasne vidieť, že ho ešte niekolko krát zasiahla pred tým ako mu pritlačila hlavu k stene. Ale to by si ten film musel vidieť.

A ty na týchto minihrách možno nevidíš problém, pretože patríš k mainstreamu ktorí tieto somariny oblubuje ale ostatní fanúšikovia séria zase vedia, že je to jednoducho sprostosť.
            • Shaker
              Muzu opacit, ze behem tech prvnich vystrelu nejsou videt zasahy... mas k tomu jeste neco nebo ses prisel jen hadat? Porad je to jen film a jen hra a ja nevidim nic spatnyho na tom, ze tam treba bude minihra o braneni se vetrelci nablizko. Naopak me uz dost unavuje to neustaly breceni vas trollu, ze je to vsechno spatne a ma to byt jinak, jestli budes nekdy delat nejakej projekt s nazvem Alien, tak to muzes zkusit jinak a ja ti to mile rad zkritizuju... btw Vinetou taky dal medveda jedna basen :P :D
      • Vy dva jste mě teda totalně rosekali. *3*
        • Shaker
          copak? slysel si vetrelec, myslel si ilegalni vetrelec a podepsal si? :D
  • ja bych radsi vetsi pozadavky, tohle zas bude technologicky omezeny konzolema. Ale s tim uz sem davno smirenej no.
    • A nebo možná zpřístupnit hru i lidem se slabším PC ? *7*
      • myslis jako lidem co si PC kupovali pred vydanim konzoli nekdy pred 10ti lety? takovy lidi hrajou hry?
        • No predstav si ze niektorí ludia si kupuju pocitace raz za 3-4 roky maximalne s nejakou obmenou grafickej karty.
          • Inquisitor
            Já mám počítač pět let :D. Jenom jsem před dvěma roky vyměnil grafiku.
  • proc se jeste zverejnuji nejake HW naroky, kdyz jsou hry porad stejne narocne uz 4 roky? ;) nejak to nechapu...
    • to abys vedel jestli to spustis i na telefonu *3*
  • Walldstein
    Všiml si vůbec někdo jak se z požadavků u her pomalu vytratilo ono pro nás kdysi magické vyčíslení zabraného místa při minimální instalaci?
    • JohnyTheZik
      Protoze uz si nevybiras, jestli tam chces videa nebo ne ;D.. Nekde by to bylo ponekud zoufalejsi, kdybys hru nainstaloval bez videi :D..
      • Z Maxe Payna by se stala hra kterou si dohraješ než se ti uvaří voda :D
      • no treba u FC3 bych to uvital pac hrat to podruhy je pekne votravny cekat na vsechny ty nepreskocitelna videa *10*
  • To rozjedu i na mém 4 roky starém pc.Toto jsou hw nároky hry,kterou rozjedou i starší sestavy,ne jak u dishonored kde psali,že hw nároky budou malé a rozjedou to i starší sestavy.
  • Shenkster
    SUPER ! Zahraju si to *1*
  • Rád bych to rozjel na duronu 1Gh
    • :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit