Přejít na výpis diskuzí
Odklad PC verze Assassin's Creed: Revelations
29.9.2011 | levis
27 příspěvků
-
To preto, ze na konzole to nebude 2 tyzdne pred vydanim na wareze .... hlavne, ze pc verzie dokazu zdrzat aspom do datumu vydania, na konzolach ani to. hlupaci ...
-
Ja som predpokladal ze to vydaju az v Marci :D Velmi mi odlahlo teraz :D
-
-
Radši nic neříkej, už to živě vidím. *1*
-
-
stale ma fascinuje, ako velmi rozpravaju o piratskych verziach na PC, ze na PC sa pirati a podobne....hlavne je, ze kamarat sa mi vzdy pochvali, ze na xbox hra vsetko o tyzden skor nez to ma vyjst :) no jo, tie pocitace su svine, ked sa tam teda pirati viac :D nech sa nenechaju vysmiat......ale objednane to mam aj tak, tesim sa aj tak, a uz len dufam, ze mi zaver nevyzradi kamarat skor, nez mi dojde hra :)
-
taky sem docela rad za tadytu zpravu....protoze kdyz se kouknem na AC1, AC2 i AC:B, tak vse bylo vydano s docela velkym pulrocnim spozdenim a tak nak sem se psychicky pripravoval ze bude to samy i s AC:R.....co sou proti tomu dva tydny....to se nako da prezit....teda jestli nezmenej zas svuj nazor este jednou
-
-
doufám, že neřeknou na poslední chvíli "bude to až na jaře"
-
-
To ich v tom Ubisofte este bavi? Aj drivera san francisco pre PC pozdrzali na tento tyzden a na wareze bol uz v sobotu.
-
Musím Ubisoft ocenit za jejich zásadový přístup k hráčům, že nás nikdy nezklamou. Když Ubisfot řekne, že vydá hru v listopadu, tak ji prostě vydá v prosinci (pro PC v květnu) , ať se děje cokoli.
Tento zásadový přístup oceňuji a podporuji. Jen tak dál. -
-
:D:D +1
-
Nechápu proč ty mamlasové ti dávaj mínusové body, pobrat (dobrou) ironii není nic náročného snad pro nikoho...až na výjimky.
-
-
Yes, to je prijemna sprava, ja som bol uz na sto percent nachystany az na marec buduci rok. Super tituly, L.A. noire a potom hned ACR.
-
-
To jsme na tom uplně stejně :D:D Taky sem čekal že bude až v Breznu :D hned jak oznamili odklad jen o 14 dnu tak sem si hru predobednal :D Akorat budu mít málo času na dohrání L.A. Noire :D páč za 3 neděle po tom hned AC :D
-
-
Tahle politika zdá se mi býti poněkud hloupá. Pokud si myslí, že tímhle omezí pirátství, tak je mi jich líto.
Ale je dobře, že jen dva týdny a ne půl roku jako posledně. -
Ne!!!
-
Dva týdny? To ještě jde.