Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Posty tady nebrat vážně pls. Se nedá...
  • Takze si prave vlastne nazval vsechny co maji facebook kreteeny, velmi duchaplne, ano. A ty rikas nekomu aby se nad sebou zamyslel.
  • no jasny, nesmis proste kritizovat hry, filmy, barbru straisand(nebo jak se to pise:D), proste nic, jinak ti okamzite napise nekdo kdo to hraje ze si kreteen a ze o tom nic nevis atd.
  • evidentne si jediny kdo pochopil význam příspěvku. nejde totiz o to jestli se pak v tech penezich topi nebo ne, to je debilita kazdyho hrace kdyz si pay2win nasype placnu 50 000 do hry ktera je "free" misto toho aby hral x krat lepsi "monthly fee" apod. Jde o to ze tyhle hry evidentne zacali delat, kdyz se zacalo hypovat D3. zkratka jsou to samoucelne hry a neni nahoda ze x veci tam vypada naprosto stejne jako v D3.
  • jindra.veliky
    S tim jsem pocital. Prislo mi zbytecne mu rozmlouvat to jestli jsem nebo nejsem blbec. Stejne bych jeho nazor nezmenil. Navic mu ted muzu klidne napsat "Dalši takovej blbec jako ja" *4*
  • Dost si mě pobavil při odborném vysvětlení, kdo že je tu vlastně nakonec blbec. *1*
  • USER47
    On totiž není Drakensang jako Drakensang. Ty nejspíš mluvíš o Drakensang Online, což je pay2win browserová rubačka, on mluví o klasickejch Drakensang RPG hrách (The Dark Eye, The River of Time), což jsou velmi slušný oldschoolový RPG s partou, pauzováním soubojů atd...
    http://www.databaze-her.cz/hry/drakensang-the-dark-eye/
    http://www.databaze-her.cz/hry/drakensang-the-river-of-time/
  • To jsem napsal na základě toho, že jsem to hrál. Nikdy bych si o nijaké hře netroufnul tvrdit, že je na prd, kdybych jí nezkusil. Ale však znáš to. Sto lidí, sto chutí.
  • USER47
    Myslel Drakensang Online, což je diablovka jako řemen...
  • Myslím, že největší blbec je ten, kdo označuje za blbce někoho za jeho názor, když se mu zrovna nehodí do krámu. Plně souhlasím s jindrou, ne ani tak v tom, že diablo 3 je blbost, ale že by se minimálně nad sebou měli lidi zamyslet stát v 1 hodinu ráno před kšeftem a čekat až ho otevřou kvůli diablo 3. A jestli jste všichni naočkování tímhletím nechutným kultem, tak to je asitak stejná slabomyslnost, jako facebook. Jste ovce ovládané hodně agresivním marketingem a měli by jste se probudit.
  • zatial to vyzera pohode
  • zahraj si drakensang a potom vypravaj. Nahodou to je super RPG a zadna klikacka
  • Drakensang je chujovina. A doufám, že na tom vydělají, protože to vypadá dobře a aspoň kolem toho není davová hysterie.
  • Drakensang ovšem není diablovka ani náhodou. mi přijde, že si ted každej mysli že "proste kdyz se tam chodí a díváš se na to zhora" tak je to diablovka!
  • drakensang ma ovsem uspech, pako
  • Kozy
    v pohodě, já snad ještě nikdy nebyl v plusu. Místní jsou jako supy
  • a dalsi slabomyslnej komentek nam tu nekdo vykakal :D ach ty lidi dneska
  • hmm tak diablovka z jednou postavou, videl sem tam snad jenom dva typy monster a chvilema docela neprehledny. mi prijde ze si ted kazda shiit firma mysli ze "proste udela diablovku" a budu se topit v penezich. viz hry typu drakensang, mythos atd.
  • Gorkan
    tak to aby tam vratily ten japonský styl s ženskýma přednostma
  • Na druhou stranu si sám přiznal, že si blbec *1* .
    Jelikož na otázku další blbec jako ty , když odpovíš -Je kdo- vlastně přitakáváš, že si blbec a chceš vědět, kdo je ten druhej jako ty. *1* .
    Když ti tak de o správný vyjadřování *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit