Přejít na výpis diskuzí
Odpovídáme na vaše dotazy v záznamu Social Club #7
1.6.2014 | Redakce Games.cz
26 příspěvků
-
Víš, ono to s tou definicí hříchu není zase tak horké.
A k Máří Magdaléně, víš ono to bylo celé trochu zapeklitější. Zkrátka a dobře, mám slabost pro ženské šaty a vždycky jsem se chtěl jmenovat Mařenka, no a shodou náhod a několika nepravděpodobných epizod vznikla takhle pověra. -
Nevim proč bych to měl popírat nebo potvrzovat. Děláš stejnou chybu jako všichni. Vyvozuješ něco z něčeho, co neexistuje. V Bibli neni ani jediná zmínka o tom, Jestli ježíš šukal nebo ne *2* Panna byla akorát jeho matka, a z toho nijak nevyplývá, že on nikdy neměl a nesměl mít sex *3*
-
Chceš snad popřít, že Boží syn je bez hříchu?
-
Evangelia jsou napsána od Ježíšových 30ti let. Do tý doby mohl vymýst všechny bordely od Nazaretu až po Indii *15*
-
Ja fakt neviem aký toto má zmysel. Nechcem aby si ma admin podal za to že trolujem atd ako to bolo k nedávnej diskusií k FC kde to schytal niekto len pre to že písal celkom pekné myšlienky ale z rovnakej IP, píšem len preto lebo túto stránku mám rád. Bohužial neviem čo sa to s vami deje. Ak vás tieto podcasty nebavia tak sa na to vykašlite a vráťte sa k tomu čo vám ide najlepšie - k písaniu. Ked už ani pôvodný FC nemá nič do seba tak tieto dva nové by som zrušil úplne. FC má potenciál ale fakt musíte zmeniť formát zo štýlu "ehm bla, bla, bla, trepnem čo ma napadne" na nejakú odbornejšiu diskusiu. Však ak chcete byť zábavný program ktorého cieľová skupina je osadenstvo 12 ročných čo radi kukajú na metrosexuálov ktorí kričia pri hraní Amnesie moc vám to nejde a pôsobí to dosť trápne, ako klub dôchodcov. A ak chcete zaujať čtenárov tieto stránky čo tvoria zväčšiny ľudia čo sa o hry serioznejšie zaujímajú a chcú počuť nejaké serioznejšie názory od skúsených českých novinárov tak ani tam to neprejde. Viem že sa ľahko kritizuje ale proste teraz sa na vás moc ani dívať nedá, hlavne tento social podcast, to už sa niekto fakt musí nudiť a vy tiež očividne. Tak to zabaľte a vy*erte sa na to ked nechcete počúvať čo tu všetci v komentároch píšu. To nie je len jeden troll čo píše s viacerých nickov (reakcia na diskusiu pod minulým FC). Jednoducho toto potrebuje zmenu. A ja dúfam že tento koment tu ešte ostane na prečítanie zopár ľudom kým nebude vymazaný lebo sa tu "nájde" niekto s rovnakou IP *7*
-
Nemohu si pomoci, ale nový formát podcastu nemohu hodnotit pozitivně. Možná již proběhlo nějaké komuniké, ve kterém bylo sděleno, proč k takovému opatření bylo nutno přistoupit, ale smutným faktem zůstává, že samotný Fight Club je najednou holý a nezajímavý (nejlepší vždy bylo, kdy se k tématům mohl vyjadřovat host pořadu) a z nejrůznějších osobních vrtoch a časové indispozice, jsem nucen dva staro-nové pořady nesledovat.