Odvrácená strana Activision Blizzard: odchody velikánů, pád akcií, diskriminace a rasismus
-
Jestli mě něco na Overwatch lize sere, tak je to přesně ten jejich nefalšovaný rasismus, kde zakazujou emoty s černými lidmi.
-
Chudák Blizzard se tak snaží jít s tou "moderní a pokrokovou" vlnou toho duhového fašismu, který otřásá celou USA a nakonec se stane toto. Vždyť ti chudáci mají i automaticky zakázané některé global emotes na twitchu (TriHard, cmonBruh, ANELE) a automaticky to banuje za jejich použití i na hodiny. Overwatch byl ještě "pokrokovější" a zakazuje samotné ztělesnění memes a tím je Pepe the Frog FeelsBadMan
-
Nečetl jsem minulý článek, má chyba už to má srovnané...
Jinak, nejspíše bude i ten COD IIII battle royale F2p, poté by mohl Overwatch a řekl to Pachter a zatím se moc nespletl s jeho přepovědmi.
COD BO IIII btr uvítám páč zkusil bych ale ten zbytek mě nějak nezajímá ( možná zombíci ano).
-
S tím rasismem asi moc nepochodí. Američané úplně jinak vnímají mexikánce, kteří jim v zemi tvoří tu nejlacinější pracovní sílu, a úplně jinak afro-američany, u kterých zneužívali jejich předky.
-
Akcie spadly od 24.8.2018 solidně, z 83.19 na 46.04. Ten dnešní pokles (spodní graf) vypadá sice dramaticky, ale jsou stále výše než např. 3.1.2019, to nic neznamená.
Viz https://i.imgur.com/Zr95bEz.png
Na druhou stranu, tohle je tak proměnlivý trh, kde stačí, aby někdo něco blbě plácnul, a akcie jdou. Klidně mohou ale stejně rychle zase vyletět nahoru nějakým oznámením....
-
tu "diskriminaci" a "rasismus" bych sem netahal, protože to zřejmě budou zase jen drby, nějakých přecitlivělých hejsků, které urazí aj když jim jednou neřeknete dobrý den a oni to hned berou jako útok na své čtvrté pohlaví a pátou orientaci....
-
V poslední době mě u informací o Blizzardu naskočí Nokia 2.0.
-
Připočtěte si k tomu ještě aktuální zprávu o puštění značky Destiny studiu Bungie
Heh, to tam snad jen umožnovali prodávat jen ale nevlastní z toho prd... maximálně tak pronajímají prostor.
Jinak zajímavé, ty informace o obtěžování se po té kauze Metoo najednou začínají rojit, spíše bych to viděl na tom že nespokojený zaměstnanec by se rád zase trochu finančně "ošetřil",tak si vymýšlí různé srdceryvné příběhy o tom jak k němu byli všichni zlý, trocu zavádějicí nadpis každý pak čeká že tam panuje nějaký rasismus či co lol, a ono suchý z nosu.