Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takže ta sračka na konec vyjde ? no bylo na čase
    • nakonec se pise dohromady ty blbecku
      • tak že se mám z toho po srat ?
        • Podívej se do kalhot jestli se tak už nestalo *12*
  • McLaren F1 94 + monte carlo = wow
  • Kokpity mají VŠECHNA auta. Jen ty "premium modely" je mají včetně dynamické destrukce interiéru. Opravte si tu chybu.
    • daj link na ofic info:) ja ti dam kludne link na ofic. info o tom ako standard cars VLASTNY kokpit nemaju, mozno nejaky genericky max.
    • To není pravda. Kokpit standard vozy nemají.
    • Tohle se v diskuzich resilo dlouho, podle oficialniho vyjadreni (zastupci Sony/PD na Gamescomu 2010) standard cars interiery nemaji. Da se cekat genericky cerny kokpit a la GT PSP.
    • sleepless
      diky
  • Tesim se jak malej jarin,to si ani neumite predstavit.Skyline GTR R34 v tokyu,ovalek s nascar,le mans v 908 HDi,ja to snad nevydrzim
  • Celej den jsem cekal na tuhle zpravu a je to konecne tady:o)UZ se nemuzu dockat az na tom zase budu zavyslacit:o)doufam ze se zas neco nepokazi
  • uz davno predobjednane tesim sa ta to! :)
  • Jsem na tom stejně, jen doufám, že datum 24. listopadu 2011 na konci článku je překlep. *11* *11*
    • sleepless
      Preklep to byl, ale buhvi jestli to nebyl preklep vedeny vyssi silou, ktera neco tusi.... :)
      • Duuku_cz
        hele to uz neni vtipny, TO UZ VAZNE NENI VTIPNY *1* *1* *1*
      • Nejdřív neřízená radost a nakonci článku skoro infarkt. *3*
      • Drom
        kdyz uz konecne vyjde ten Duke, tak tohle mohl byt moc pekny nastupce *1*
    • Drom
      to uz by ani nebylo k smicu :D
  • uz jsem si udelal predobjednavku, po mafii 1 a uncharted 2 coz jsou nejlepsi hry co jsem hral, verim ze tohle bude daleko vesti pecka. nemuzu se dockat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit