Přejít na výpis diskuzí
Oficiální vyjádření Sony k prolomení ochrany PS3
16.2.2011 | Aleš Smutný
59 příspěvků
-
Ano je to takové strašení zákazníků, ale co jinéno můžou dělat, nějak se bránit musí. Kdo se s hacknutou ps3 připojí k PSN prostě musí počítat s banem. Svou PS3 mám hacknutou, ale je mi jasné, že si online prostě nezahraju. Naštěstí dávám přednost singlplayer hrám, takže je každém jednotlivci, co má pro něj větší cenu.
-
-
A jak se to vůbec dělá to hacknutí?
-
-
Promiň, ale návod ti tady vypisovat nebudu :). Na googlu bys to měl najít během pár minut.
-
-
aha tak nic
-
-
-
-
Mohli to vyjádření klidně trochu zkrátit: "Bu, bu, bu, pane zákazník!"
-
-
Ano je to takové strašení zákazníků, ale co jéno můžou dělat, nějak se bránit musí. Kdo se s hacknutou ps3 připojí k PSN prostě musí počítat s banem. Svou PS3 mám hacknutou, ale je mi jasné, že si online prostě nezahraju. Naštěstí dávám přednost singlplayer hrám, takže je každém jednotlivci, co má pro něj větší cenu.
-
-
Zajímavé, oficiální zpráva, kde Sony opět vyhrožuje všem bez rozdílu a na konci se otře o online cheatery, taktně přitom přecházeje fakt, že PSN je děravé jak síto ^_^.
Online cheatování je hnus, dokonale to otráví hru a tyhle lidi tvrdě banovat, s tím souhlas.
A co takhle platícím zákazníkům vrátit PS2 zpětnou kompatabilitu a funkci OtherOS? A jo, ono je lepší zákazníky zastrašovat, že je zabanujeme... -
-
bez cheatu nemuzes vyhrat
-
-
tak to je mi tě líto....
-
-
-
Take jsem si kdysi stahoval hry, filmy, ale bylo to tim, ze clovek chodil do skoly a zrovna moc penez nemel *2* Ale nyni uz to beru jinak, hry si jedine kupuji a kdo za to nechce davat pres litr, chvili si hold pocka a je to *3*
-
-
A filmy take *3*
-
-
to LORD HELL neuveritelne sracky tu meles..... na tema hacku ps3 nic rikat nebudu snad jen ze sony ma pravo se branit.... jinak je to spise vec moralniho kodexu kazdeho z nas.... to co tu meles o HW pc a PS3 je uplna kravina neni to zalezitost zeleza (HW) ktere je samozrejme casem lepsi v pc ale o hrach uz 3 roky mam prumerne vykone pc GTX4601Gb a pred tim zase jna karta a podobne prumerne pc s 24LCD a hral jsem opravdu jiz mnoho her ktere me dost bavili ale kdyz to porovnam s exlusivitkama na PS3 ..stravil jsem s nimi jiz desitky mozna stovky hodin (za posledni 3 roky) a hratelnost je kolikrat mnohem lepsi nez na pc ktere je mnohem vykonejsi ale hry tam proste nemaji dusi... nezacinam zadny flamewar pc vs konzole mam oboje a mam RAD oboje vse co chci rict ze to jen a jen o hrach ..... a ne o zeleze...a co se tyce her... kdybys nebyl vul tak treba jako ja jen obcas si koupim original a jinak bazarovky stoji polovinu ceny originalu a to uz neni tak zle...
BTW... takovy AC creed 2 na PS3+TV je skoro jednou tak zabavnejsi na ps3 nez na kvalitnim pc (preklad nepocitam to neni pro me klicove) -
-
To že na televizi je hra zabavnější není argument pro PS3,
PC ma taky hdmi a pokud mas dostatecne vykonny ntbk tak neni co rešit, nemusis prenaset pc ale jen cca za 2 minuty vse zapojis a hrajes. :) -
exluzivita pro PS3 myslíš neco jako ten průmerný killzone, jedinou hru kterou oficiálně závidím je Heavy rain
-
no nevim no mam PS3 i průměrný PC a názor mam teda přesně opačnej ;-) Možná pro to že exkluzivity na PS3 mě moc neoslovili maximálně tak God of War (ale myslim že třeba Darksiders(ktery se od nej inspirovalo) je na PC dost dobře portovaný)nebo Grand Turismo (to je něco co na PC neni).
-
-
Zebych si konecne poridil konzoli? No dnes to nema kdyz mam na PC mnohel lepsi grafiku nez tech 9 procaku v PS3. Stejne jak vyjde dalsi generace konzoli budou dominovat tak rok na trhu a prevalcuje je opet PC by me zajimalo kolik procesoru narvou do ps4 to tam daji taky 9 jeste 10jadrove? pak pride Ati s Grafikou x9770 a tech XX procesoru v ps4 prevalcuje 1 grafika. Jinak konzole sou levne a konecne do ps3 jsou konecne hry i pro ty co nemaji ani zach 300kc aby uspokojili ratolesti ME2 a jinymy hramy ktere si bezny smrtelnik z minimalni mzdy dovolit nemuze (dost lidi tak tak vyde s najmem jidlem tak tak natoz kupovat hry).
-
-
a hlavne....i kdyby grafika na PC byla lepsi, detailnejsi....tak se nikdy nevyrovna tomu, kdyz na PS3 hrajes napr. na 107cm televizi a poradnym audio systemem. Herni zazitek je nekde uplne jinde nez na jakemkoliv PC!
-
-
pc má hdmi, televize taky, takže tohle co jsi napsal není žádnej argument.
grafickej výkon konzolí mizernej na dnešní poměry je, o tom žádná (ve svým pc mám dva a půl roku starou gk, už jako nová stála jenom nějakých 1,5k. pokud bych si nastavil konzolových 1280*720, tak mě i crysis jede v klidu na vysoký detaily (zkoušeno)) -
-
konzolových 1280x720 *1*
-
konzole zničila Pc herní scénu, kvuli konzolim Pc dostavaji většinou jen bezcené porty(zasraná grafika špatné ovládání ....jediná hra co mě zavařila pořádně Pc byla za poslední dobu jen hra Metro), a ješte k jednomu "argumentu" to nejjednoduši co můžeš udělat je propojit si pc z telkou
-
-
stokrat omilana pitomost
pc herni scenu náci pirqtstvi a neochota za pc hry poradne platit
pc hra stoji polovinu te konzolove a steune se jich proda mene
az se vyvojarum vyplati na pc delat exkluzivni hry, budou je s radosti delat
-
-
-
-
what language is this?
-
Tak takhle stupidní názor sem hodně dlouho nečetl .. Měl by jsi se zamyslet ..... Vážně .... A zjistit si jak dlouho se konzole graficky držela a doteď drží ... A pokud vyjdou konzole nový generace PC zas bude tři roky v řiti .....
-
-
To si prehnal!! 3 roky??? Co zijes na marse?? max 1.5 roka a to nehovorim o tom ze aj tak ked pride nova konzola tak hra ktora dokaze vytazit taku konzolu na max. vychadza az o par rokov (1-2)mozno aj viac neskor. Vid GoW 2 alebo Killzone2. A to uz v tej dobe PC vykon kope konzolu pekne do zadku!!! To ze je 2 az 3 krat drahsi je ine kafe :D
-
-
No jo, pc ma 10x vetsi vykon nez konzole a konzole ma 10x lepsi hry. Ja preferuji zabavu pred vykonem.
-
-
-
ratolesti sem netahej, ty bys měl poslat do školy nebo na hřiště. Co se týče tebe, vynech cigarety a chlast a hned si můžeš dovolit hry za víc peněz. Zajímavý je, že máš peníze na rychlej internet na stahovaní, na pc. A ještě máš tu drzost říct, že hra je za 300 moc drahá neřkuli nemůžeš si ji dovolit ze svého "ubohého" platu.
-
-
Kdyby sony neubralo podporu ps2 her a pote linuxu, tak by (treba) George Hotz a spol nejebali PS3 a pote rozlustit ROOT KEY...
JE TO JEN (a bude) CHYBA SONY !!!
Mohli ji mit neheknutou treba az by dosla ps4... -
-
a mimochodem, podporu linuxu odebrali teprve az po tom, co skrz nej geohot ps3 hacknul, takze jeste lzive obracis pricinu a dusledek
-
strasna kokotina
podpora ps2 byla hardwarova nikoli softwarova, byly to prakticky dve konzole v jednom obalu, diky tomu byla prvni ps3 draha, ale v dobe kdy nebyly skoro zadne jine ps3 tituly by bez toho byla asi neprodejna, hack na tom nic nemeni
to ze se nekomu neco nelibi ho neopravnuje ho hackovat, tvuj argument je na urovni tvrzeni vraha, ze jeho obet si za to muze sama, mela mu ty prachy dat dobrovolne. A nebo jinak. Bydlis nekde doma? Sdilis sve bydleni s bezdomovci? Predstav si, ze existuje skupina lidi, kteri si mysli, ze lide by nemeli takto soukromnicit a meli by sve bydleni sdilet. A predstav si, ze by svuj pitomy nazor prosazovali agresivne jako Geohot a proste ti tvuj domov hackli, aby tam mohl bydlet kazdy a udelali si z tveho domu verejnou u ytovnu, kde by si kazdy delal co chce, tys to financoval a nemohl se proti tomu branit. A jeste by ti rikali, ze si za to muzes sam, mel jsi to bydleni sdilet dobrovolne.
A presne mezi takove pitomce se radis i ty. -
Pěkná hovadina. Takže předně, sony žádnou podporu PS2 her neubralo. Tuhle možnost měla pouze 60GB verze, a do žádné jiné ji nedali. Takže pokud potom tak strašně toužíš, tak si ji můžeš sehnat.
A za druhé, do PS3 "jebali" celou dobu. Jenomže ji celou prolomit nemohli. To ji umožnil až únik servisního klíče. Takže tohleto skutečně nemá s Linuxem absolutně nic společného.
Ale podle tebe by byla PS3 jediné nehacknuté elektronické zařízení z laskavosti všech hackerů či crackerů a hlavně z lásky k Sony. *1* -
Mám takový pocit, že by do toho šli i tak
-
-
A Sony zase porušila práva spotřebitele když mu vzala podporu Linuxu která byla součástí konzole. Takže si nemají na co stěžovat.
-
-
To, co udělala s tím linuxem je sice neetické ale právně je to jejich právo. Ve smlouvě mají něco ve stylu, že SOny může bez udání důvodu software/služby modifikovat. Pokud se teda nepletu. *1*
Bohužel ve všech těchle smlouvách se kterými souhlasíte je psáno, že vás můžou kdykoliv ojebat bez udání důvodu. -
-
Právně to sice mají ošetřené ale jinak je to hnus stejně tak mi vadí i odebrání PS2 podpory. Když se to tak vezme tak od vydání PS3 jen ubírají její funkce. Jejich jednáním si sami podřezávají větev a je dobře že na to teď doplatí. I když jak se to vezme když použijeme příklad Xboxu tak ten je prolomen od začátku a stejně mají vyšší prodeje jak konzolí tak i her.
-
-
To je daný tím, že jednak je levnější a jednak jak už jsi zmiňoval je prolomený. On si někdo hodně rychle rozmyslí, jestli si koupí zařízení na které (orientačně) bude kupovat hry za 1400 anebo si koupí levnější zařízení, kde si taky bude kupovat hry za 1400, ale když nebude chtít tak je tu ta možnost hry stahovat.
-
-
ja to resim tak ze na ps3 hraju jen legalni kopie ktery koupim z druhy ruky kdyz uz sou starsi tak do 15 liber a po dohrani je zas prodam s mensi ztratou, takze to je de facto takovej pronajem, a teprv kdyz se mi neco opravdu libi tak si tu hru necham. paleny hraju na xboxu protoze xbox live me absolutne nezajima, staci mi psn. akorat ted pudu naplno do novyho dead space 2 protoze to je kus kterej za to stoji.
-
-
Nevím proč tě Live nezajíma podle mě je o dost domyšlenejší a spolehlivější než PSN . Jo a hodně lidí kupuje X-Box možná kvuli tomu že na Live už mužou chodít i z Flashem beztrestně ...... což mě docela hejbe žlučí *10*
-
-
-
-
-