Přejít na výpis diskuzí
Oficiální vyjádření Sony k prolomení ochrany PS3
16.2.2011 | Aleš Smutný
59 příspěvků
-
To že na televizi je hra zabavnější není argument pro PS3,
PC ma taky hdmi a pokud mas dostatecne vykonny ntbk tak neni co rešit, nemusis prenaset pc ale jen cca za 2 minuty vse zapojis a hrajes. :) -
Konzole bez on-line je k ničemu.
-
vidíš a já mám slima 360 a i kdybych chtěl tak mi ho nikdo zatím nehackne. po návratu z UK jsem si ještě v čr nekoupil ani jednu hru, protože místní ceny jsou šílený. a to jsem si v UK kupoval 2-3 hry týdně...takže vysrat se na českejch trh a kupovat ze zahraničí
-
konzolových 1280x720 *1*
-
takovýdle kecy si strčte za klobouk...netvrdím, že by si lidi hry, který se jim líbí neměli koupit
ale nesnáším dementní "moralisty", kteří kudy chodí, tudy tlučou hubou o tom, ja je hra, kterou si koupili najednou lepší než ta, co si nějakej pirát stáhnul
je to naprostej bullshit, tak si to nechte pro sebe, pokud někoho nezajímá multiplayer, případně je hra single-only, je to úplně prašť jako uhoď, jen s tím rozdílem, že na PC se ten pirát nebude muset zatěžovat hromadou aktivací, registrací a jiných dementních ochran, prostě to jen nainstaluje a hraje -
Řekl to jasně, ne? Jde nám o náš průmysl, ne o zákazníky. Máme sice mizerný programátory, zato výborný právníky. :-)
-
To si prehnal!! 3 roky??? Co zijes na marse?? max 1.5 roka a to nehovorim o tom ze aj tak ked pride nova konzola tak hra ktora dokaze vytazit taku konzolu na max. vychadza az o par rokov (1-2)mozno aj viac neskor. Vid GoW 2 alebo Killzone2. A to uz v tej dobe PC vykon kope konzolu pekne do zadku!!! To ze je 2 az 3 krat drahsi je ine kafe :D
-
konzole zničila Pc herní scénu, kvuli konzolim Pc dostavaji většinou jen bezcené porty(zasraná grafika špatné ovládání ....jediná hra co mě zavařila pořádně Pc byla za poslední dobu jen hra Metro), a ješte k jednomu "argumentu" to nejjednoduši co můžeš udělat je propojit si pc z telkou
-
Jsem na tom stejně. Nač mít týdně několik nových her, který prolítnu za pár hodin, když můžu mít několik kvalitních her, u kterých strávím několikanásobně víc času.
-
exluzivita pro PS3 myslíš neco jako ten průmerný killzone, jedinou hru kterou oficiálně závidím je Heavy rain
-
Nevím proč tě Live nezajíma podle mě je o dost domyšlenejší a spolehlivější než PSN . Jo a hodně lidí kupuje X-Box možná kvuli tomu že na Live už mužou chodít i z Flashem beztrestně ...... což mě docela hejbe žlučí *10*
-
Mam xbox 360, tedy konzoli, kterou lze lehce "hacknout", ale neudelal jsem tak, protoze mi nestoji prijit o online hrani a navic clovek si koupi opravdu jen takove hry, ktere opravdu chce a je to fer vuci tvurcum her apod. Navic neni problem si hry pujcovat od kamaradu.
-
pc má hdmi, televize taky, takže tohle co jsi napsal není žádnej argument.
grafickej výkon konzolí mizernej na dnešní poměry je, o tom žádná (ve svým pc mám dva a půl roku starou gk, už jako nová stála jenom nějakých 1,5k. pokud bych si nastavil konzolových 1280*720, tak mě i crysis jede v klidu na vysoký detaily (zkoušeno)) -
bez cheatu nemuzes vyhrat
-
a hlavne....i kdyby grafika na PC byla lepsi, detailnejsi....tak se nikdy nevyrovna tomu, kdyz na PS3 hrajes napr. na 107cm televizi a poradnym audio systemem. Herni zazitek je nekde uplne jinde nez na jakemkoliv PC!
-
PS3 ma naučilo kupovať hry... a čo som spravil? hrajem čoraz menej :D mám čas pripraviť sa na maturu a za to ďakujem jedine mojej PS3 :D... jediné čo ma pri hrách drží je AC brotherhood na PS3 a company of heroes na PC... (aj to mám dokonca originál čo som prekvapený sám sebou) :) takže odteraz budem zanietený antipirát :D... kupovať originály má svoje výhody a naučí to človeka vyberať si medzi hromadou nekvalitného odpadu...
-
aha tak nic
-
Promiň, ale návod ti tady vypisovat nebudu :). Na googlu bys to měl najít během pár minut.
-
A jak se to vůbec dělá to hacknutí?
-
no nevim no mam PS3 i průměrný PC a názor mam teda přesně opačnej ;-) Možná pro to že exkluzivity na PS3 mě moc neoslovili maximálně tak God of War (ale myslim že třeba Darksiders(ktery se od nej inspirovalo) je na PC dost dobře portovaný)nebo Grand Turismo (to je něco co na PC neni).