Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A taky ze JI ma..... *4*
  • Ty taky nemas budoucnost.
  • no z taktickyho hlediska uz ten obrazek u toho oznameni je kravina jelikoz by se sniper nikdy do toho okna takhle nepostavil sam takovy veci nedelam natoz aby nejakej profik udelal takovou kravinu. A co hry se tyka tak kdyz bude alespon takova jako jako puvodni sniper elite nebudu si stezovat.
    Pozn. KONZOLE NEMAJI BUDOUCNOST
  • Super info
  • Zrovna hraju zas po letech jednicku a nadherne na tom vidim, jak sem z dnesnich her zdegeneroval a hra mi prijde i na normal dost obtizna, kazdopadne sem tomu zas prisel na chut a hra poskytuje aspon nejakej ten chalenge. Clovek je rad i za to, ze je nemusi jit jen tupe tunelem a strilet pred sebe
  • Nehadz vsetky dnesne decka do jedneho pytla ... ja so jedno z nich :) a vacsina dnesnych hier sa mi nepaci pretoze su zjednodusene .... stary sniper elite mam prejdeny niekolko krat a dufam ze dvojku neposeru ...
  • Bohužel, i dement může mít někdy pravdu *1*
  • Lepší jeden prd, než 10 doktorů *1*
  • bože vy ste dementi *1*
  • snad nezabudnu na konzolach pridat moznost autoaim a autoshoot (autoheal hadam spominat nemusim) tak aby to uplne dehonestovalo tie veci ako draha strely ci funkciu vertra.
  • To si piš že bude. Dnešni decka by v prvnim dilu nedohrali ani prvni misi. Aby byli vsichni konzolovi blbečkové spokojeni, druhy dil se bude hrat uplne sám *1*
  • A nad mrtvolou se samozrejme objevi +100 *6* *1*
  • No jo ale uběhlo 6 let a CoD se prodává víc než slušně...

Ale no tak doufejmě. Jednička mě bavila. Já si prostě nmoc neumým představit že to nebude zjednodušený. Asi už jsem načichnul skepticismem.
  • Ono už ale původní Sniper Elite byl na konzole se stejnými možnostmi jako na PC ( záleží taky na tvém nastavení obtížnosti ), tak co tady zkoušíš filosofovat?
  • koukam ze nejsem jediny kdo je skepticky a ocekava ze to bude konzoloidni nesmysl :)
  • YAACH Triple super mega asisted authentic headshot!!!
  • Urug
    Dokud si u toho můžu beztrestně prdnout aniž bych se prozradil, tak to pro mě není dostatečně realistické.
  • Tak s tím autoaimem to tak bude. Co rána, to headshot. Vůbec bych se nedivil, kdyby to na PC nevyšlo.
  • He he X360 a PS3 to bude tedy 100% hardcore záležitost kde bude záležet na jediném výstřelu *1*
  • Výborně už se těším ...bože dej ať to zmáknou... skoro jsem až dostal chuť zahrát si zase jedničku :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit